|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
13.12.2007 13:33:21   
Abra
T1979 to novico sem jaz pred parimi dnevi že kopirala in je SAMO PREDLOG. Naj bi ga pa danes sprejeli, nisem pa še nikjer zasledila potrditve. Bo treba še počakati na sporočilo za javnost. Ne morejo pa zakona sprejeti za nazaj. Če so vam v prejšnjih postopkih vstavljali dva zarodka, naj bi vam vseeno skupno pripadlo 6. Sicer pa jih je zadnnje čase kar nekaj, ko so jim vstavili samo 1 - po predlogu G.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
13.12.2007 13:38:03   
T1979
Abra sej piše, da je Upravni odbor.... danes obravnaval in sprejel....., tko da jaz mislim, da je to sprejeto.
Lp

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
13.12.2007 13:44:54   
Abra
Upravni odbor Zavoda je danes obravnaval in sprejel tudi osnutek sprememb ...

To je povzeto iz gradiva TK, 21.11.2007 s 26. uradne seje Upravnega odbora ZZZS

Danes naj bi pa to sprejeli, zato sem zadnjič napisala, dajmo počakat do 13. dec.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
13.12.2007 13:46:57   
T1979
OK vzamem nazaj, ja sej jaz sem tudi z njihove spletne (ZZZS) strani to skopirala.
Pol pa še počakajmo, da danes končajo s sejo. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
13.12.2007 13:54:58   
pikovit
Ne, ker sem trmasta. Se bom končno držala Reševih navodil prvič sem začela 7. dan in tako naprej ... drugič sem se pustila prepričat za 12., zdej pa preizkušam karakter

user posted image user posted image user posted image   bravo Abra.Trma velja.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
13.12.2007 13:57:21   
pikovit
Ok kaj je bilo pa zdaj to?Neki mi štrajka tale škatlauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
13.12.2007 13:57:42   
Abra
Včasih v preveliki evforiji spustimo kak navidezno nepomemben podatek user posted image
Sem šla še zdaj malo gledat, pa še ni nič novic. Sporočilo za javnost bo najbrž treba počakat še par dni, bo pa najbrž kmalu v UL, da lahko začne veljat z novim letom.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
13.12.2007 13:59:35   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
user posted image user posted image user posted image   bravo Abra.Trma velja.

A trma tut plus prinese user posted image user posted image user posted image ker sem že tečna k user posted image pa še glava me boli 300/uro

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
13.12.2007 14:22:39   
tobika
Punce, ki ste dale že kakšen samoplačniški postopek skozi - zanima me koliko pride v Italiji cena zdravil za en dolgi postopek (superfact + Gonal)?

Z možem namreč malo razmišljava in kalkulirava če bi poskusili kje v tujini na kako samoplačniško varianto it. Ali ima katera izkušnje s kako Avstrijsko kliniko?

Lep sončen pozdrav.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
13.12.2007 14:27:39   
sayuri
Abra si se čist po meni vrgla in trmasto vztrajaš do 14. dneva user posted image user posted image  Bravo. Jutri pa takoj zjutraj na raport. Bom sam zarad tebe zjutraj računalnik prižgala. user posted image  Sicer itak vem, da nam boš polepšala dan in potem še vikend user posted image user posted image user posted image

Jst grem vsaj za pol urce v vodoraven položajuser posted image , pa budilko si moram naštimat, potem pa nazaj na govorilne ure user posted image

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
13.12.2007 14:49:15   
sonček500
Mi zna katera odgovorit? Vaginalno jemlem ultragestan do  prvega UZ, dobila pa sem še zraven dabroston, to jemlem hkrati ?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
13.12.2007 14:56:41   
Sulfinija
Punce po mojem mene ne pripada 6.IVF,zaradi tega ker mi v prvem in drugem IVF niso vstavili le en zoradek temveč vedno dva?Torej smo si same krive,če smo se takole odločili skupaj z zdravnikom?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
13.12.2007 14:56:43   
pikovit
jst mislim da ne.dabroston si mogoče dobila za kasneje,če bi bila noseča.Naj me katera popravi,če imam narobe.

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
13.12.2007 14:58:52   
pikovit
Sulfinija jst vseeno mislim,da nam ne bo pripadalo še 2 ekstra postopka.Se pravi za tiste,ki smo porabile že vse 4.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
13.12.2007 15:10:30   
sonček500
Pikovit saj sem!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
13.12.2007 15:13:10   
arneja
Joj, kako sem jaz bolna user posted image . Tole ne bo samo prehlad, bo prej kakšna močna viroza user posted image . Bi samo ležala, tudi na netu se mi ne da biti.

No, Karmen je rekla, da se je pozanimala glede mojih celic, če lahko, da so bile zato nezrele, ker ne jem mesa. Pa ji je rekla neka zdravnica, da potem bi imele vse vegetarijanke nezrele celice, mesojedke pa zrele. In da naj kar pridno jem tiste vitamine Elevit, pa da pivo naj bi bilo pa ok zato, ker ima ogromno vitamina B. Sem bila pa res vesela, da me je poklicala, pa me še ona malo potolažila user posted image .

Zdaj vas pa malo preberem pa spet počivat. Kdaj bo šla že ta bolezen stran user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
13.12.2007 15:20:03   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
pa da pivo naj bi bilo pa ok zato, ker ima ogromno vitamina B.

user posted image user posted image user posted image , jaz pa zraven še B kompleks zato pa folikl hoče pr men ustat user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
13.12.2007 15:21:15   
Pija76
Arneja draga naša dej pocajtaj se, pobij tele viruske, da boš čimprej čila in zdrava! Okrevaj!!! Super pol da ti je to Karmen povedala a ne, boš za naslednjič vedela , sam ti že prej papi ta evital

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
13.12.2007 15:24:47   
Amelia
Abra jaz navijam za en velik plusek za jutri, poglej me: GO ABRA, GO ABRA,user posted image

Arneja, ti pa kar pridno počivaj, pa čajčke pij, pa nič user posted image ,..pa user posted image     user posted image , nič žuranja user posted image ,samo počivaj..pa pridi nas vmes kaj na RRuser posted image  pogledat:))

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
13.12.2007 15:26:12   
arneja
Mišolina, a na GK v LJ pa že kar modne zapovedi pišejo user posted image ? Da naj pridete v kiklcah tja user posted image ?

Abra, nisem vedela, da sem imela dolg postopek user posted image . Se mi je zdelo, da ko punce z GK pišejo, da to tam traja dolgo, dolgo user posted image . Reško je pa mogoče zato tako slabe volje, ker se obuvamo in oblačimo, ker bi rad, da bi nagice po njegovo špikico prišle in se šele potem oblekle user posted image . Ma, moj pravi, da je Daleron isto sranje kot Lekadol, da se ne splača do lekarne letat user posted image .

Dajamaja, tudi meni ni Reško nič plačila za februar omenjal, tako da mogoče pa tudi v novem letu pridemo na koncesijo čez user posted image .

Lara Light, nič biti zajc, se da preživeti user posted image . Sem tudi jaz ena izmed tovrstne živalske vrste, pa sem še čisto lepo živa user posted image . Mi je zdaj kar malo dolgčas ob jutrih, ker se mi ni treba špikat user posted image .

Za Bety upa pa enostavno ni fer. Ampak ona je borka user posted image . Aja, Karmen je rekla, ker se moja tretja celica, tista ta zrela, ni pravilno delila, da je bilo očitno nekaj narobe in da je bolje tako kot je bilo, kot da bi bilo kasneje kaj narobe s plodom. In se čisto strinjam.

Gloria, ti si imela pa osem foliklov pa si vseeno hiperstimulacijo fasala user posted image ?

Dejzi, si kaj bolje danes? Jaz se še vedno grozno počutim, kiham, oči me pečejo, iz nosa mi teče, grlo me boli user posted image . Sem ves čas na čaju z medom ali mlekom z žajbljem. Ga ne bom jutri nič pila z vami user posted image . Karmen je pa že prejšnji teden začutila, da te viroza ujame?

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
13.12.2007 15:32:07   
arneja
Pija, v katerih tabletkah je pa B kompeks ali se tako reče tabletkam?? Elevit sem pa že jedla v tem postopku in ga bom seveda naprej do februarja. Bo pa treba res rito do lekarne odnesti pa zaloge nabavit user posted image .

Če bi bila jaz Dejzi, bi zdajle sigurno enega smile-ja s pištolo prilimala, kako viruske pobija user posted image .

Amelia, veš, da ga nič ne žuram, razen ponoči, ko ne morem spati, pa ves čas vstajam, da je moj že kar ošpice dobil user posted image . Pa, BTW, znam slepo tipkati user posted image . Kako ste kaj vi trije user posted image ? Boste zdaj kam šli z očijem ali ostajate z nami?

Abra, jaz tudi navijam za vas tri, če hočeš si še kratko krilce navlečem, dokolenke imam že itak pod hlačami user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
13.12.2007 15:35:09   
sonček33
Punce, a ve jeste Elebit v času ko se še špikate al kako?
Jaz pijem čaj krvomočnicce...bi lahko še Elevit zraven jedla?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
13.12.2007 15:37:59   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pija, v katerih tabletkah je pa B kompeks ali se tako reče tabletkam?? Elevit sem pa že jedla v tem postopku in ga bom seveda naprej do februarja. Bo pa treba res rito do lekarne odnesti pa zaloge nabavit user posted image .

Prav tako se reče tabletam, jaz jih imam od Krke, je treba naše firme podpiratuser posted image , mi je pa Karmen to predlagala!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
13.12.2007 15:42:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Dakec hvala za pestke, kar močno stiskaj prosiiiimmmmmmmmm!! Ti a misliš, da imaš ovulacijo? Vem, da si po user posted image  IVF-u, izvenmaternična valda ni možna a ne? A kaj krvaviš? Pismo zdaj bom pa še virtualni ginekolog...

Čao Pija. Ovulacijo sem že imela, v soboto pričakujem user posted image . Ne krvavim, ampak me zelo boli. Izvenmaternična upam, da ni, je pa vse možno!
Hvala, da skrbiš zame, bom pa še majčkeno spremljala mojo bolečino in če po menstruaciji ne bo bolje, bom pa šla k mojemu G.

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
13.12.2007 15:45:34   
arneja
Abra, tako lep dan kot je danes sigurno napoveduje same lepe stvari user posted image . Kdaj zjutraj boš naredila test, da vem, kdaj na net pokukat user posted image ?

Punce, jaz upam, da bomo že vse drugo leto z malimi štručkami v rokah drevesca postavljale user posted image . Hm, samo nekatere ne boste imele nobene proste roke, ker bo toliko user posted image user posted image  user posted image .

Pija, moram svojega nagnati v trgovino po rum, da bom lahko z vami čaj pila user posted image . Z vami vštric iti ni tako zelo lahko user posted image . No, foliklček naj pa jutri le poči, da ne boš ti preutrujena od zgodnjega vstajanja za UZ user posted image .

Pikovit, jaz bi šla danes tako na en dolg sprehod, če ne bi bila čisto uboga user posted image . Tako pa samo skozi okno lahko gledam, kako lepo je zunaj, pa zraven kiham kot zmešana user posted image .

U, pismo, Sulfinija, si bila pridna glede kuhinje - sploh ne vem, kdo bo to pri nas počel user posted image . Bo moralo kar počakati user posted image .

Dakec, mene pa skoraj nič ni špikalo pod vplivom hormončkov, kar po očitno tudi ni ok, ker nisem kaj preveč odreagirala user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.