arneja
|
Mišolina, a na GK v LJ pa že kar modne zapovedi pišejo ? Da naj pridete v kiklcah tja ? Abra, nisem vedela, da sem imela dolg postopek . Se mi je zdelo, da ko punce z GK pišejo, da to tam traja dolgo, dolgo . Reško je pa mogoče zato tako slabe volje, ker se obuvamo in oblačimo, ker bi rad, da bi nagice po njegovo špikico prišle in se šele potem oblekle . Ma, moj pravi, da je Daleron isto sranje kot Lekadol, da se ne splača do lekarne letat . Dajamaja, tudi meni ni Reško nič plačila za februar omenjal, tako da mogoče pa tudi v novem letu pridemo na koncesijo čez . Lara Light, nič biti zajc, se da preživeti . Sem tudi jaz ena izmed tovrstne živalske vrste, pa sem še čisto lepo živa . Mi je zdaj kar malo dolgčas ob jutrih, ker se mi ni treba špikat . Za Bety upa pa enostavno ni fer. Ampak ona je borka . Aja, Karmen je rekla, ker se moja tretja celica, tista ta zrela, ni pravilno delila, da je bilo očitno nekaj narobe in da je bolje tako kot je bilo, kot da bi bilo kasneje kaj narobe s plodom. In se čisto strinjam. Gloria, ti si imela pa osem foliklov pa si vseeno hiperstimulacijo fasala ? Dejzi, si kaj bolje danes? Jaz se še vedno grozno počutim, kiham, oči me pečejo, iz nosa mi teče, grlo me boli . Sem ves čas na čaju z medom ali mlekom z žajbljem. Ga ne bom jutri nič pila z vami . Karmen je pa že prejšnji teden začutila, da te viroza ujame?