arneja
|
Drage moje, moji trije foliklčki so dosegli čarobno mejo 20 mm, tako da nocoj pade stopka, punkcija pa na Miklavža . So pa še eni malo manjši zadaj . Si predstavljate, kako se mi smeji navsezgodaj zjutraj, ne ? No, pa še današnja zgodbica: pridem notri, pa rečem, da me je vedno, ko grem k njemu strah, še bolj, kot če bi šla k zobarju. Pa on, no, kar slecite se. In vmes ga vprašam, kaj je zdaj s temi postopki, če velja 6 postopke za vse, pa on, še ne vejo, da gre ravno danes še tja, da se bodo menili. In jaz, da ni fer. In on, da zakaj ne, da dajo tako veliko denarja za to. Sem rekla, da prav, da dajo veliko denarja za to, da ga dajo za kaj drugega tudi. In on, da prav, da ga dajo za mlade, da tam po 38-em letu pa ne več. Sem rekla, ja razen, če se nekdo od 25-ega naprej matra. In on, ja to pa ja. No, potem me pogleda in osreči, ko vidim, da so zrastli . In rečem, da sem jih pridno s pivom zalivala, in on, da je to prav . Potem sem kar bosa letela k njemu, pa si vmes, ko je on injekcijo pripravljal, štumfe gor vlekla . Pa mu rečem, da bom šla danes v ZD, če si moj ne bo upal mi dati injekcije, in mi je lepo dal Ovitrelle injekcijo, ki je že pripravljena, in si jo lahko dam v trebuh . Nocoj ob 21-h, juuuupi . Potem mu rečem, da stare injekcije bom pa k svojemu zdravniku nesla, da sem se z njim zmenila, pa on, to pa ne, ne morete k njemu naših smeti nosit . Pa jaz, da sem se zmenila, pa on, ja ste smešni, potem nas pa šinfajo, da smeti tja nosimo . Sem rekla, da ima mene moj zdravnik rad, da ne bo nič šinfal . No, potem greva za mizo, pa ven privlečem listek. Sem si kar zapisala, kaj vse moram vprašati . Plavalčki morajo biti od jutra, kar pomeni, da so lahko tudi več kot uro stari. Je rekel, če ne bodo ok, bo pa moj srček tam še enkrat zadevo opravil . Apaurin lahko pojem zvečer, Ketonal injekcije mi pa noče dati, ker pravi, da bodo moje celice potem čisto pijane . Sem rekla, kaj če me bo panika zagrabila, pa on, ste pa ja tako fejst, da vas ne bo . Zdaj študiram ali bi si dala tiste Ketonal svečke, kaj pravite ? Aja, pa rekel je, vas bo potem strah, ko boste na plusek čakala, sem rekla, takrat me pa ne boste videli, pa vam ne bom mogla težiti . Pa jaz, da so samo trije veliki folikli in on, da lahko, da bodo ti prazni, pa bodo celice ravno v ta manjših. No, potem sem mu dala pa še enega Mozart bonbončka, sem rekla, da je zanj, ker zadnje čase toliko nanj mislim . In da če ga on ne mara, naj ga da pa ženi. In on: a celo enega Mozarta ste mi prinesli ? Porkadijo, če bi to vedela, bi mu celo vrečko prinesla . Če sem kaj pozabila napisati, vam pa popoldan še dopišem, ker sem še precej zaspana . Grem pa danes še h Karmen . V glavnem, I am one lucky girl, kaj pravite, punce moje ?