arneja
|
Joj, Dejzika, važička - kaj si pa tako rdeča v glavo, a od šampajčka ? Abra, saj bi jaz tudi zadnjič po mojem skoraj tole opazko o zdravi kmečki pameti fasala: je rekel, v ponedeljek si date injekcijo in jaz, pa pridem k vam, pa on še enkrat, ne, date se injekcijo, jaz pa spet dokončam, in pridem k vam . Potem mi je kapnilo, da kadar sem pri njem me on pošpika . Bom šla pa pogledati, koliko kaj zemljišča stanejo . Pa še, da vidim, če si kaj boljše volje: a boš piškot ? Konina, joj, kako si jaz želim, da je bil tisto lažni alarm . Ma, jaz bi kar test naredila, če bodo punce rekle, da ni prezgodaj . Aja, dr. Abra pravi, da jutri, pa potem raje jutri . Sayuri, koliko bi pa stal postopek? In kaj je sploh razlika med Menogonom in Puregonom?? Sulfinija, kaj je pa s tem tvojim netom?? Jaz sem zadnjič dobila obvestilo, da sem junijsko položnico pozabila plačat, ma, sem letela kot nora na pošto plačilni nalog izpolnit - da mi net izklopijo, umrem . Super, da gresta na Jezesko, si zaslužita . Joj, mi je žal za zoprno svakinjo, pa še novo detece v bližini - vem, kako zna boleti. Ampak glej naprej, razmišljaj o novem postopku, neguj rožice, pa veseli se Jezerskega . Amelia, imam občutek, da enkrat jih bom pa slišala od Reškota - it`s just too good to be true . Bom videla, koliko pogumna bom jutri . A ti si se pa za Reškota opedenala, pa tangice gor navlekla ? Sem se narežala, ko sem brala "normalnih spodnjih hlač sem mislil" . Ja, vem, kakšna so ta nihanja, od evforije do skoraj depresije . Ampak mulčka čakata nate, tako da se kar pomiri . Zdaj pa spat. Dobro spite, frajle .