|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
7.12.2007 21:23:59   
Abra
Arneja, tvoji user posted image user posted image so čist mejhni, res tam ok 8 celic. Ne jih takoj napit. user posted image Je pa res, da so v ovojnici, mogoče jih pa stran od alkohola drži.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.12.2007 21:23:59   
dajamaja
Kaj jegra mate pa za prekrvavitev "predpisano" al kaj?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 777
7.12.2007 21:26:05   
arneja
Ne za prekrvavitev, ampak da kao žile razširi, potem se pa na hitro spet zožijo, pa se zarodek bolj obdrži. Ma, kaj me zdaj v dvom spravljate user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 778
7.12.2007 21:26:34   
DaisyE
DaisyE dobr pa kje si ti zdaj, pr Rešu al na GK? Sam jaz sem zastopila kot da sta bile dve v sobi, ampak prjatelca naj bi bila pa ena tretja, sam ni pa nobenih imen govorila.

Obe sva ble v sobi, mlinčka je na GK, jaz sem pa pri rešu. Od še ene pa ne vem, samo smo se pa res toliko pogovarjale, da se ne spomnim vsega.

Dajamaja, če maš šanso, po moje boljše, da greš h Karmen, ker je prav za neplodnost specializirana. Za sprostitev bo pa tale celjski verjetno kar ok.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 779
7.12.2007 21:26:50   
dajamaja
A na Drenov grič bo tud treba? Madona, jst boma rabla dopust, da vse obhodim.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 780
7.12.2007 21:27:07   
Pija76
DaisyE na Drenov Grič praviš? Tud meni je Pikovit razlagala o njej, pa še ena druga punca. Mislim kaj ga serjemo a ne, kaj vse delamo za tele naše otročke? Joj ko bi drugi vedeli kako je trnova pot tale naša! Men se je ta teden spet odpulilo skor ko sem od ene prjatlce dobila mail da drži pesti za najinega dojenčka, pa še drugo je napisala, pa sem na vse odgovorila sam na dojenčka nič pa a ne boste verjele da je še enkrat isti stavek napisala...KOT DA BRAT NE ZNAM!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 781
7.12.2007 21:27:15   
Abra

user posted image user posted image user posted image
si predstavljaš, da res to kak dohtar predpiše

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 782
7.12.2007 21:27:52   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Ma ne, to je arneja zdaj na novo pogruntala. user posted image user posted image user posted image  Je pir tako dobro prijel, da se zdaj noče alkoholu odpovedat. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.12.2007 21:30:28   
dajamaja
Kr fajn bi se bralo gajba piva pred punkcijo, jeger na dan ETja, a za pol mamo kej za na recept? Pa da jih vidim v lekarni. Sicer se je pa men že to čudno zdelo, da imajo zeliščne čaje... sej napredujejo, še kak let.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 784
7.12.2007 21:30:43   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

DaisyE na Drenov Grič praviš?

Kaj pa vem. Tale drenov grič je še malo izven moje lige. Zdaj sem se h Karmen spravila, bo verjetno dovolj adrenalinsko za par mesecev. Bom si najprej sokovnik dala v plan. Božičku sem že pisala.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.12.2007 21:32:59   
DaisyE

Kr fajn bi se bralo gajba piva pred punkcijo, jeger na dan ETja, a za pol mamo kej za na recept? Pa da jih vidim v lekarni. Sicer se je pa men že to čudno zdelo, da imajo zeliščne čaje... sej napredujejo, še kak let.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po ET pa vino, za dobro kri.
Bo arneja pri Reškotu zrihtala,
da na shemo napiše. user posted image user posted image user posted image  
Jaz ne upam.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 786
7.12.2007 21:36:18   
arneja
Ma, daj, ste smotane, zdaj si pa še jaz ne upam user posted image . Ga bom ven iz torbe dala user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 787
7.12.2007 21:36:28   
Pija76
Ne punce, to da enega pred ET rukneš sva midve z Arnejo pri Karmen zvedele! Pravi Karmen da jih je bilo 12 na ET pa da 1 je spila tamočnega in je edina zanosila!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 788
7.12.2007 21:36:45   
Abra

jaz se sploh ne morem nehat režat user posted image user posted image user posted image me že vse boli

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 789
7.12.2007 21:38:43   
Pija76
Arneja rukn ga! Nimaš pomoje kaj zgubit! Jaz mislim da ima Karmen glede tega prav. Jaz ko sem imela prvič punkcijo, je bila ena gospa na ET pa a veste da se jo je vohal, men ni bilo takrat nič jasno user posted image
DaisyE v tale Drenov Grič jaz ne verjamem, ne vem no, mogoče ga bom enkrat bše celo tolk srala!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 790
7.12.2007 21:40:25   
Abra
Arneja, ti ga kar v torbici pust, pa boš zjutri vidla. Zdaj si preveč pod vsemi možnimi vtisi.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 791
7.12.2007 21:40:32   
DaisyE

Ne punce, to da enega pred ET rukneš sva midve z Arnejo pri Karmen zvedele! Pravi Karmen da jih je bilo 12 na ET pa da 1 je spila tamočnega in je edina zanosila!

Saj ne vem, kaj je na tem. Samo fajn se je malo hecat, ker se pol tolk režim. Arneja mi je pa itak živa faca. Jaz ga ne bi ruknila, ampak kaj veš, kaj bom počela, ko bom spet tako daleč. Sploh, če vama z arnejo rata. Sicer pa itak tolk enga dreka vase zmečem, da bi verjetno en jager samo pomagal. Da bi malo razkužil okolje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 792
7.12.2007 21:41:44   
dajamaja

Pravi Karmen da jih je bilo 12 na ET pa da 1 je spila tamočnega in je edina zanosila!

Vsekakor vredno globje raziskave.
Sicer jaz žgane pijače bolj slabo nesem. Bi znal bit neroden, če bi mi navigacija ponagajala pri pristanku na mizo. Pol pa da vidiš Čedo, Reš, moj, vsi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 793
7.12.2007 21:43:57   
Pija76
DaisyE zadnjič je bil v Hoferju sokovnik v akciji res za male pare, ampak jaz sem ga tud mislila kupit, pa sem pol pozabila, mi Hofer ne vleče....imam pa zelenjavni sok še v shrambi, jutri spet štartam, kaj bom imela fris tkole nekako user posted image .
Moje pivce je prazno a čmo še enega? Jutri pa alkohol v krvi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 794
7.12.2007 21:44:00   
Abra
Če meni ne rata, bom tut jegra krivila, ker ga nisem spila. user posted image En bo moral bit kriv.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 795
7.12.2007 21:46:34   
Pija76
Abra se popolnoma strinjam, krivec mora bit!
Punce a B kompleks pa pivo gresta skupaj? Ga moram vzet danes sem spet pozabila, pa da ne bo Karmen huda, mi mje zabičala da ga moram vsak dan! Še kateri?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 796
7.12.2007 21:48:10   
DaisyE

[ Bi znal bit neroden, če bi mi navigacija ponagajala pri pristanku na mizo. Pol pa da vidiš Čedo, Reš, moj, vsi user posted image user posted image user posted image

Takole letiš proti mizi user posted image ,
navigacija je pa nekako takoleuser posted image .

Reš pa takole user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 797
7.12.2007 21:49:12   
arneja
No, zdaj sem ga šla pa nazaj v torbo dat. Ste me čisto zmedle user posted image . Prej sem imela pa takšen 100 % namen. Ma, bom jutri videla. Ali pa če Reškota vprašam, pa da me iz ordinacije vrže user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 798
7.12.2007 21:49:52   
Abra
Pija, pojma nimam. Meni ni Karmen nč predpisovala. user posted image kaj pa še jemljete?
Jaz sem do punkcije en E-vitol, pa koencimQ10 in tifol. Po et pa samo še tifol, pa mali aspirin.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 799
7.12.2007 21:50:17   
DaisyE
Daj še en pir Pija, jaz mam tud še enga, pa če ga boš ti, ga bom pa še jaz. Za dajomajo me ne skrbi. Edino to bi znalo biti kritično... jaz sploh nisem v postopku. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.