|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
7.12.2007 21:05:05   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja
Drugač pa jst zdle res pir pijemuser posted image .

Ti piješ pir, pija tudi... a pol bi pa mogoče.... js tud.user posted image

Pija, kdaj pa predvidoma greš po eskimčke?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 751
7.12.2007 21:07:33   
Pija76
Dajamaja ni problema. Dobiš info, ti bom poslala ko izvem zs kaj je rekla in njeno GSM. Je pa res full cool, če ne druzga čutiš usta in ušesa od goflanja. Tolk k z njo zadnje čase govorim pomoje še s svojim user posted image  ne user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 752
7.12.2007 21:08:04   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

! A katera začne 17.12. s ta drugimi injekcijami user posted image ?

Mislim, da ma mlinčka takrat plan za Menopur.

Ti, dajamaja pa saj iz Celja ni tako daleč... Hop na AC, pa je. Pri Karmen se pa narežiš, pa futmasaž prav paše.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 753
7.12.2007 21:08:05   
Abra
Fajn se pripravi na otroke, pa ne ga zares z Jagrom srat. Da ne bodo že v 6 celični fazi čisto omamljeni. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Arneja, lepo poslušaj Daisy. user posted image user posted image te že komi čakajo. Še 12 ur user posted image

Očitno bo zdej Karmen samo še z RRovkami delala. Počas bomo ugotovile, kako nam je v resnici ime user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 754
7.12.2007 21:08:48   
Pija76
DaisyE računam da drug vikend! Tko prav tud Karmen, jutri še enkrat kri in UZ pol pa kmal spet stopka

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 755
7.12.2007 21:09:15   
arneja
Haha, Daisye, ga serješ, pa ne more imeti Abra takšnega poskočnega avatarčka user posted image . Receptov za simpatične kekse nimam, znam pa poskrbeti, da na hitro zmanjkajo user posted image .

Dajama, žal mi je, da imaš te bedne miome user posted image . Jaz sem imela neko cistico, pa so mi jo pri laparaskopiji spotoma odstranili.

Pija, prvič sem v postopku, ja. Upam, da me otročička jutri vzljubita user posted image .

Dejzi, jegra bom ruknila tri požirke, samo toliko, da mi žile malo razširi. Ga imam že v torbi user posted image . POtem pa hitro čigumi v usta, da me ata Reš ne nakrega user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 756
7.12.2007 21:09:16   
DaisyE
Očitno bo zdej Karmen samo še z RRovkami delala. Počas bomo ugotovile, kako nam je v resnici ime

user posted image user posted image user posted image  Ja saj res kar pove...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 757
7.12.2007 21:10:29   
Pija76
Daisye če sta bili še obe skupaj notr pol je pa res o mlinčko imela v mislih in še eno njeno prjatlo, ker sva računali da pol bodo čez praznike zgleda delali, ker bi šla Mlinčka po dojenčke a ne?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 758
7.12.2007 21:10:53   
dajamaja
Pija, super, hvala.
Marjetka, ti ga kr nagn. Sej je veseli december.
Arneja, za tebe sem ful vesela, kako so se foliklčki odrezal - ma ni vrag, da ne bi ratal!!!! 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 759
7.12.2007 21:11:44   
Abra

Ti, dajamaja pa saj iz Celja ni tako daleč... Hop na AC, pa je. Pri Karmen se pa narežiš, pa futmasaž prav paše.

Se čist strinjam. Če pride una iz Prekmurja, tut zate ni nič. Kok pa imaš, ene 50 km?
Daisy, ti si se pa branla na začetku, kajne?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 760
7.12.2007 21:12:46   
arneja
Abra, jaz sem Karmen kar povedala, da ima na RR-u hudo reklamo od ust do ust user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 761
7.12.2007 21:14:06   
arneja
Dajama, hvala. Glede na to, da se je vse na koncu lepo izšlo, mora biti tudi jutri vse ok user posted image . Hm, le kako bom danes spala user posted image ?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 762
7.12.2007 21:14:38   
dajamaja
Celje, je čist na štajerskem, tko da 70 km user posted image  do prestolnice. Abra, pa v drugo ser tudi tko, da Pormetirum maš pri men na zalogi.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 763
7.12.2007 21:15:05   
DaisyE
Dajamaja, lej kaj sem na netu našla.

ALTERNATIVNA MEDICINA NIKOLAY GRISHIN S.P.

Cankarjeva ulica 8
3000 CELJE
SLOVENIJA
03/49 11 858, 49 11

grinic@mail.ru

Pri svojem delu uporabljam naslednje metode: računalniški diagnostično-terapevtski system "Kronos", Su Jok terapija, manualna terapija, aurikuloterapija, rotibolečinska terapija (DENAS), informacijsko zdravljenje, refleksoterapija, delna masaža, skupinsko predavanje po metodi samopomoči, izdajanje brošur, navodil, zdravljenje z zelišči (čaj,..), meritve bivalnih prostororv in zaščita, storitve na terenu (po dogovoru).
Svetovanje, pomoč, zdravljenje po programih: aktivna zaščita, antibol, antitobak, bronhospazm, detoxikacija (razstrupljanje) telesa, debelost, antistres, nespečnost, regulacija prebavnega trakta, regulacija žensko sečno-spolnega sistema, regulacija prekrvavitve, regulacija moškega sečno-spolnega sistema, regulacija vida, regulacija srca, rehabilitacija poškodb in travm, utrujena hrbtenica, osteohondroz, obolenja sklepov.

Mogoče pa je za kaj. user posted image

A morš bit za une Lisine kekse res tak ekpert?

Arneja pusti jagra doma. user posted image  Ga bo dedc spil, ko bota plus zagledala.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 764
7.12.2007 21:15:06   
Pija76
Arneja pa da ne boš mislila da Karmen to ne preveri o reklami. Sej je prav da si delimo takale zadeve, jaz nisem vedela za njo, pa sem iz njenih koncev.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 765
7.12.2007 21:16:39   
Abra
Ja itak, sem ji jaz tut. Sem jo pa na monu "zvohala". So ble na začetku od nekaterih prav čudne reakcije, zdaj smo pa skor vse tam user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 766
7.12.2007 21:17:48   
DaisyE
Daisye če sta bili še obe skupaj notr pol je pa res o mlinčko imela v mislih in še eno njeno prjatlo, ker sva računali da pol bodo čez praznike zgleda delali, ker bi šla Mlinčka po dojenčke a ne?

Valda, da je od naju govorila. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem prjatla. user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa res po pir.

Ja Abra, meni se je to na začetku zdel tak vudu. user posted image  Najbolj me je Mišek prepričala, pol se je pa še mlinčka prijavila in tole je bila zadnja kaplja čez rob. Pa sva šle. Pol sem bila pa naslednji dan čisto razsuta. Še danes sem se komaj skup sestavila zjutraj. Ampak paše pa.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 767
7.12.2007 21:18:03   
Pija76
Dajamaja Radomlje so 3 km od Domažal, Celje Domažel pa pomoje res ene 50 km, pa sej imaš AC to je pol ure, če seveda ne bo dež pa omejitev čez tunele 60/h user posted image user posted image user posted image , bravo cestarji!!!

DaisyE se spečejo tud Lisini piškoti sam včasih so take sestavine za notr dat da sploh ne veš kaj bi to bilo, ni tko po domače napisan se mi zdi

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 768
7.12.2007 21:18:24   
dajamaja
Marjetka, srce, haval. Upam sam, da ni kak sfaliran celjski hokejist, ki išče nove vire zaslužka user posted image user posted image .
Recepti so videt čist simpl. Povdarek na videt, ker mama še 4- 6 tednov časa, da jih spečem user posted image user posted image .  Tele smajlije že dvojno vidim, da ni to od piva?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 769
7.12.2007 21:19:04   
Abra
Dajamaja, Radomlje so pa na poti, ti ni treba do LJ. user posted image Hvala za prometrium, upam, da ne bo treba. Še vedno računam, da ga v torek dobim. V eni lekarni ga bojo že imeli.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 770
7.12.2007 21:19:52   
Pija76
DaisyE dobr pa kje si ti zdaj, pr Rešu al na GK? Sam jaz sem zastopila kot da sta bile dve v sobi, ampak prjatelca naj bi bila pa ena tretja, sam ni pa nobenih imen govorila.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 771
7.12.2007 21:21:08   
arneja
Dejzi, resno bom jegra ruknila. Me pa res ne bo tako zadelo, da bi otročička to začutila, no.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 772
7.12.2007 21:22:41   
Pija76
Arneja mater te je pa Karmen prepričala. No sej mene je tud, jaz ga bom tud ruknla. Sam dej mi povej a maš prsrčnco al celo flašo v torbi?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 773
7.12.2007 21:23:26   
DaisyE
Še malo pa bom šla še k Agati na Drenov grič, ki jo Pikovit tako priporoča. Čeprav bi blo mogoče boljše, da našga tja pošljem...user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 774
7.12.2007 21:23:41   
arneja
Imam pol flaške Frutka, v kateri pa ni Frutek, pač pa jeger user posted image .

Zdaj mi težite, potem ko bom pa noseča, ga boste pa vse pred ET-jem vase zlivale user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Seks: To je točka za milijon dolarjev
Zdravilno akupunkturno točko, ki omogoča injakulacijo, veliko terapevtov in uporabnikov imenuje točka za milijon dolarje...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.