Abra
|
Ojla punce! So spet pozitivne novice tuki. Vidim, da je spet en kup novih, dobrodošle. Ribica in Gloria, čestitam za otročke! Čimlepšo nosečnost vama želim. Pikovit, pa si se le opogumila! že navijam. Dajamaja, super, da te je Vogler zrital. Greš zdaj k njemu še na pregled po operaciji? Za paciente se pa valda vsi grebejo. Mene je Drobnič po lpsc najprej rekel naj pridem čez dva meseca, pa da bo takrat še ostale stvari pogledal, zakaj ne zanosim, ko pa je ugotovil, da sem pri Rešu, je kar mapo zaprl ... pa da mi ni treba prit ... Najbrž je fajn po parih postopkih zamenjat, midva bova zaenkrat še kar pri Rešu vztrajala. Se mi zdi, da naju je zdaj šele dobro spoznal, pa sam sistem je se mi zdi tuki boljš. Zaenkrat. Knjige še nisem prebrala, če bi bla roman, bi najbrž že 4x Je sicer poljudno napisana, pa vendar še vedno precej strokovnih zadev in če se na mikrobiologijo ne spoznaš najbolje no saj to je samo par poglavij, ostalo je bolj izi. Je tudi ne berem vsak dan, pa še takrat bolj po malo, si lažje zapomnim. Je pa zelo zanimiva knjiga. Pravi, da je za vsakim neuspehom vzrok. Izgovarjanje na smolo ne prinese rezultata, pomeni samo to, da se pri diagnostiki niso dovoj potrudili. Vzporedno še malo iščem, kdo bi lahko take preiskave delal v SLO, pa imam občutek, da se s tem pri nas nihče ne ukvarja, z nekaterimi najbrž že, z vsem pa ne. V knjigi je tudi neki zgodb parov, kako so se jim v nekaterih klinikah režali, drugje pa pol s konkretno podporo zdravil zanosili ... Sem komaj 80 strani prebrala, mam še precej ... Ta hudih naravno ubijalskih celic pa najbrž vseeno nimam, vsaj po teh opisih ne. So pa lahko vzrok za nezrele celice, je pa to vseeno bolj kompleksna zadeva, imam tu premalo placa Sem pa do zdaj našla eno povezavo in sicer mrzle noge - pomeni, da je prekrvavitev nasplošno slaba in zato najbrž tudi v maternici. Treba je imet tople noge, jaz si jih zdaj kar ogrevam Vzrokov za moje bolečine pa niso našli. Na srečo vsaj vnetja ni. V maternici je sicer ena pika, ok. 7 mm, ki zgleda kot GV, sem pa na pregledu že imela en lep folikel, ki je napovedoval O, zato upamo na Če je ne bo, bom morala pa nazaj. Trepetalke držim pesti!
|