DaisyE
|
Čer, čer. Dons sem ob bolj humani uri doma. Dajčimajči madona, tebe je pa res navdušil tale Vogler. No ja, saj se je res potrudil. Ampak, kako se boš pa Reškotu odpovedala? Za moj postopek ne vem. Je sicer takoj začel računat, ko sem povedala, da ni nič, pa kar po telefonu mi je hotel terapijo zamenjat , pa spet mu ni bilo nič jasno, ko sem povedala, kolk je blo celic, me je takoj vprašal, če imamo kaj zmrznjenga, pol sem ga pa prekinila in objasnila, kaj nas čaka. Zmenila sva se, da prideva oba k njemu, ko dobiva rezultate, da jih skupaj pogledamo in pogruntamo, kaj naprej. Če bo vse ok, si mislim, da bi znali aprila začet. Tako da, ja, mogoče bomo pa skupaj. Kakorkoli, ne glede na vse, se priporočam za pir. Pikovitek, kdaj maš UZ? 6. 2.? Navijam, navijam. Lara, otroc so pridni. Kaj veš, mogoče se pa že prijemljejo. 5-7 dni po oploditvi/punkciji. Ampak tvoji so hitri, zdravi in lepi. Si na dobri poti.