|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
29.1.2008 20:16:16   
arneja
Punce, jaz sem se odločila, da se poslovim. Pri nas doma velja demokracija, in še vedno je en glas za postopek v februarju, drugi pa proti. Tako da sem nekje v zraku in še vedno ne vem ali ja ali ne in me to grozno boli. Se mi zdi, ko grem ven, da me prav "napadajo" mamice z vozički z vseh strani. Enostavno ne vidim ničesar drugega več. Volje za karkoli nimam, pomembno mi je res samo dete še. Tudi svojemu sem par pikrih spet povedala, v smislu, da je tako dolgo govoril, da nama bo po naravni poti uspela, in je šlo toliko časa mimo za brez zveze. Če mi bo počilo, bom pa pač spokala in šla nazaj k mami. In upala, da nekoč, nekje in z nekom bom vseeno imela dete.

Kot mi je ena predlagala, se verjetno s tem, ko sem tukaj gor, in prebiram, kaj vse se vam dogaja, samo mučim. Je kot bi skozi šipo gledala sladoled, ki ga pa ne morem dobiti. Vsaj februarja očitno še ne. Tako da ne bom več gor. Razen, če greva v vse skupaj že zdaj.

Ne vem, morda sem res nemočna, morda se smilim sama sebi, ampak trenutno se ne znam veseliti ničesar. Upam, da bo sčasoma bolje. Če ne bo, bom šla res do zdravnika.  

Objem vsem puncam, tistim, ki ste danes vesele, tistim, ki ste žalostne in tistim, ki se bojite jutrišnje punkcije user posted image . Se beremo. Čez čas.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5026
29.1.2008 20:17:27   
gloria
Hudiča kr poslalo mi je...ta rr res neki nagajauser posted image
Za vsako posebaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 5027
29.1.2008 20:18:37   
lara light
Gloria, tvoj avatar je meni fenomenalen...kako vneto klofauser posted image .... rozika mehka!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 5028
29.1.2008 20:20:52   
kajsica
Sem amo mimogrede pogledala, da vidim novičke:
Ribica čestitam!!!

Trepetalke, držim pesti za vas!!!! Pa tudi za ostale, da ne bo pomote!

Johnie, čestitke za user posted image ! Poročaj dalje kako se boš kaj počutila!

Jadrnica, pri tebi pa sem ostala brez besed, pa tako sem te imela na sumu. No ja kot si rekla, sedaj pa naprej v postopek in če boš takoj šla dalje, bova pa naslednjič ena drugo bodrile! Žal mi je za tvoj rezultat!!!!!!!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5029
29.1.2008 20:22:37   
gloria
Lara taka sem jaz zadnje časeuser posted image .Men je pa tvoj zdej boljši kot tisti prej...
Grem se zdej počasi prštimat za juter...pol vas pa še enkrat pridem pogledat.Nocoj bo bolj mal spanja...urca bo že ob 4 zvonila...sam kaj mam občutek da spet ne bom nič spala...bom pa tuki gor viselauser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 5030
29.1.2008 20:24:07   
gloria
Arneja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 5031
29.1.2008 20:29:31   
lara light
Arneja, sem s tabo. Vem, da ti je težko. Vem. Sem šla skozi to, hodim skozi to. Ni nam lahko... mislim, da prav nobeni na tej temi.
Kar ti lahko ponudim je, da če želiš pogovor, pošlji zasebni, z veseljm ti bom odgovorila in ti povedala kaj in kako bi jaz...seveda ostaja odločitev vedno tvoja. Žal nam lahko ob strani stoji 100 ljudi, nihče ne more živeti namesto nas.
Vesela sem, da si se javila, nenehno sem mislila nate in skrbelo me je, da se boš umaknila brez nas obvestit. To si storila, kar je še en dokaz tvoje zrelosti. Meni se zdiš krasna, prepričana sem, da tvojemu tudi, le preveč se vama je nabralo za naslednji mesec. Vse bo še dobro. Pazi nase in na dragega!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 5032
29.1.2008 20:32:22   
netka34
Gloria....držim pesti do 100 za jutri...in potihema upam, da se mi ponovi tvoja zgodba čez  par mescev!! user posted image user posted image
Navijam za user posted image user posted image !!

Srečno, se beremo!!

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 5033
29.1.2008 20:33:49   
lara light
Gloria, tudi meni je všeč tale moj..sem ga kar neki časa iskalauser posted image
Ne se hecat, hitro spat, da si telo odpočije in da bo močno in zdravo!user posted image  Ne vem, mislim, da je mijavček rekla: sem že materinskauser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 5034
29.1.2008 20:40:32   
banga
hojla vsem skupaj,
se samo na hitro javljam, da sem še živa, ampak od petka res nisem imela časa niti minutke, da bi pogledala kaj se dogaja tukaj. V petek sva šla z dragim ven, ampak sem bila pridna, nič alkoholauser posted image , samo nekaj cigaretk, ki se jim pa nekako nisem uspela upretuser posted image . V soboto sem bila pa že ob 10 zjutraj v celovcu, ker sem šla po zdravila za mojo pasjo mrcino, ki se pri na ne dobijo(ima enga zajedalca, ampak s temi zdravili naj bi bil v nekaj dneh fit), potem sem prišla nazaj v Lj, izkoristila lep dan, popokala mojga in mrcinco in šla na Bled, v nedeljo sva pa mrcinca pa jaz špancirala po Kranjski Gori, moj je pa smučal. Krasen vikend, je čisto prehitro miniluser posted image  V ponedeljek zjutraj pa panika v službi, ki še traja  in moram še delat,  ampak zdaj sem pa že preveč firbčna kaj se z vami dogaja, da sem morala pokukakti semuser posted image  preberem pa se spet javim,

Neposredna povezava do sporočila: 5035
29.1.2008 20:41:23   
johnie
Gold fish: čestitke za čudovit UZuser posted image , kakšen je občutek ko vidiš srček?

Lejla: le pridno grej svoji pikici in naj bo čas do pluska hiter in predvsem miren.

Lara light: čestitke za ET, držim pesti user posted image , da te plusek čimprej pogleda.

Pikovit: so dobri dnevi in dnevi ki jih je potrebno narediti boljše. Ti si meni taka asica, da niti malo ne dvomim da se boš dobro odločila. Dobro jutro Reš!

Oktavija: meni so vstavili dva zarodka pa sem januarja dopolnila 27 let, tako da ne vem koliko drži to s starostjo. Mislim da Reš rajši vidi da se vstavita dva ker bi naj potem bile boljše možnosti user posted image  (čeprav tako ni nikoli izjavil), strokovnjaki zagovarjajo različni teoriji, čeprav prihajajoči zakon govori v prid 1 zarodku. Mi je pa Reš rekel da se ne bojijo dvojčkov, ker so kljub vstavljenim 2 zarodkom redki.

Gloria:želim ti čim lepši prvi pregled uz, pa poročaj prosim, me zanima kako je.

Jadrnica: hitro za mano, sploh si pa ena velika optimistka - drži se

Shuka: čim manj bolečo punkcijo in dosti jajčk.

Prvi pregled imam 12.02. pa lepo se mejte.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5036
29.1.2008 20:48:00   
netka34
Za Arnejo, in vse tiste, ki smo žalostne...

http://mail.google.com/mail/?ui=1&realattid=0.1&attid=0.1&disp=attd&view=att&th=117c642d8accf91d

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 5037
29.1.2008 20:49:53   
Sulfinija
Arneja,komot se mi javiš na zs ali na moj mail,da pokraljama,....Tudi jaz sem v zraku sem se tdo odločila,da bom klicla dugi M pri user posted image  in bi ziher sedaj bi požrla besedo samo me je napadla viroza in user posted image  še ni tkole da upam da naraven +.V četrtke delam test.Punca javi se mi kaj!!!!

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 5038
29.1.2008 20:56:53   
gold fish
Lejla - meni je dr. Bokalova delala par krat UZ in zdaj nazadnje punkcijo,.... je bila pa danes na UZ dr. Požlepova, ki mi je delala ET - obe sta super zdravnici user posted image user posted image user posted image  ... eniuser posted image  za punkcijo, drugi user posted image  za ET.....

Bom kar malo pogrešala te prijazne sestre in zdravnice iz GK LJ, se bom pa morala navaditi spet na naše Mb-ske.....

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 5039
29.1.2008 20:57:16   
lara light
johnie, hvala..čakam in se veselim..user posted image user posted image

netka, meni ne dela tvoj linkuser posted image

Coelho

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5040
29.1.2008 20:59:10   
Sulfinija
Gold fish,čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image .

Shuka jutri naj bo punkcija čimmanj boleča in veliko kvalitetnih celic ti želim.

Obema novima user posted image  pa čestitam iz srca.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 5041
29.1.2008 21:06:42   
Anonimen
Punce neo malce čudno vprašanja za vas vse,ki sodelujete na tej temi.
Ko ste delale test in,če ste ga obrnile proti luči ste videle črtico ali le prazno belo okno?Kaj menite bi tole mogoče lahko bila nosečnost in je še hormona premalo,da bi se črtica lepo videla?

Hvala za vaša mnenja!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5042
29.1.2008 21:07:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce eno malce čudno vprašanja za vas vse,ki sodelujete na tej temi.
Ko ste delale test in,če ste ga obrnile proti luči ste videle črtico ali le prazno belo okno?Kaj menite bi tole mogoče lahko bila nosečnost in je še hormona premalo,da bi se črtica lepo videla?

Hvala za vaša mnenja!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5043
29.1.2008 21:07:37   
gold fish
Johnie - nisem slišala srčka, ker dejansko sploh nisem videla na ekran... tako pač je na GK, sem samo poslušala komentarje dr.  in pol videla zapisano na papirju...
Sem pa bila ful živčna..., prej ne, je pa šla najprej not ena nosečka in je prišla ven žalostna, ker se je videlasamo GV ploda in srčka pa ni bilo...., veš, da te zgrabi panika...., no hvalabogu je bilo pri nas vse OK..... Srčeka bom vidla mogoče drugi teden - pri mojem gin. , lahko pa ti iz prve nosečnosti povem, da je to nekaj ful lepega...takrat sem dobila kar solzne očke....
Sicer pa malo še, pa boš sama videla kako je to......in nam boš povedala.... Kdaj imaš UZ?

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 5044
29.1.2008 21:11:45   
gold fish
Anonimen - če delaš te #navadne# teste, se črtici skoraj nikoli ne obarvata enako, nekateri imajo to celo napisano.... da je lahko odstopanje v barvi črtic... Tako, da brez panike, tudi če je ful rahla, je to lahko to...,meni je sedaj tako pokazalo, pa sem sedaj v 7 tednu...

Držim pesti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5045
29.1.2008 21:15:51   
Linda25
Dober večer punce,

vsak dan vas prebiram in sem z vami.

arneja - ko sem prebrala tvoje poste sem ostala brez besed. Ne smeš obupati, ampak le optimistično naprej. Dala si 1. ivf skozi, tako kot jaz. Prepričana sem, da bo 2. ivf uspešen.
Svetujem ti, da dobro premisli o vsem in ne prinašaj zaključkov prehitro. Verjemi mi, da je njemu tako hudo kot tebi. Stojta si ob strani. V tem sta skupaj. To je vajin skupni cilj. Ni rečeno, da ko boš zamenjala partnerja, da ti bo uspelouser posted image .

Vsem puncam, ki jim je uspelo uresničiti željo, iskrene čestitke. Ostalim pa želim velilko optimizma in poguma.

Na user posted image  in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lshko nočks

Neposredna povezava do sporočila: 5046
29.1.2008 21:19:15   
Sulfinija
Gold fish,a niso ti pokazali srčeka?

LPuser posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 5047
29.1.2008 21:26:06   
DaisyE
Dober večer banda!

Bom ziher kaj pozabila napisat, ker sem čisto zmešana, pa čeprav sem v javni službi. user posted image  Domov hodim samo še spat. Jutri še, pol se bo pa že malo umirilo.

Larica, ti si pa res čisto materinska. Čaki jutri, pojutrišnjem se bodo pa malčki že prijemat začeli. A sem prav izračunala?

Lejla, jupiiii! Sem malo cviknila, ko sem videla, da je lara slabe volje, pa vem, da sta v navezi, ampak pol si pa tako lepo napisala. Zdaj mamo pa dve mladi mamici na netu. Pridno čuvajta otročke.

Johnie, tebi pa še sploh nisem utegnila čestitat za user posted image . Ti bom pa zdaj.

Arnejči, upam, da boš čimprej nazaj. Če bi lahko, bi ti malo tega bremena odvzela, ker si mislim, kako ti mora bit hudo. Je kar kriza, ko te v ta vrtinec potegne, se mi zdi, da je kot začaran krog. Bolj ko o tem razmišljaš, slabše je, bolj si namorjen. Dejansko povsod vidiš samo kako so drugi srečni, ti pa nisi, kako imajo drugi vse, kar si ti želiš. Pol pa obtožuješ vse po spisku, najhitreje pa tiste, ki so ti blizu. Če odnos ne štima, je res bolje it narazen, samo milim, da pri vama ne gre za to. Tale tvoj dečko te ima po moje zelo rad in po moje ga res zelo, zelo skrbi zate. Tega se pa ne splača izgubit.

Ja, ja, ja, saj vem, spet se pametno delam, bom raje tiho. user posted image

Vsem UZjkam jutri želim, da bo vse ok. Mismis, ti kar večkrat napiši, kako in kaj je šlo, saj veš, pot do zvezdic je dolga. user posted image  Anime, upam, da bo jutri z Reškotom šlo kot po maslu. Gloria želim ti user posted image .

Shuka, lepo opravi. Da bi čim manj bolelo in tolko jajčk, da bo pri hiši veselo.user posted image  Pa javit, saj jutri še ni treba na kalamare. Posebej navijam.

Pikovitek, sem bila prejšnje dneve tolk zasedena, da ti sploh nisem utegnila povedat, da si itak moj idol. Vem, da greš v šesti postopek in da si optimistka. Cenim te, ker vztrajaš, cenim te, ker se še vedno smejš in ker greš naprej in neprej in naprej. A je odločitev za jutri že padla? Kakorkoli se boš odločila, bo prav. Tako kot je rekla lara. Vsakemu je namenjeno, ko pride čas za to. A pri šlogarci si že bila?

Aja debata okrog let in št. zarodkov. V novem zakonu bo to res povezano. Kje je starostna meja sem žal pozabila, bodo pa mlajšim ženskam vstavljali po en zarodek v prvih dveh postopkih. Ampak novi zakon še ne velja, torej za nas to še ne velja. Ko bo zakon v veljavi, pa bo veljalo. In to po moje za vse. Mislim, da Abra ve več o tem, kako točno gre to z leti.

Lep večer vsem, se beremo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 5048
29.1.2008 21:28:29   
netka34
Lara ti nisi žalostna!!!!user posted image user posted image user posted image

lahko si ga označiš, kopiraš in neseš v iskalnik, lahko pa mi na zs napišeš mail, se splača!!!

A druge ste lahko odprle??

LP, D

Neposredna povezava do sporočila: 5049
29.1.2008 21:31:48   
banga
Lara in Lejla, najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa samo pridno grejta svoje pikice, da se bomo skupaj veselili čez 14 dni. Oh, kako sta mi polepšali danuser posted image user posted image
Arneja, user posted image user posted image , ampk ne delaj prehitrih zaključkov, če ti je tvoj dragi stal ob strani pri prvem postopku,to vsekakor pomeni, da te ima rad in da si želi v osnovi biti s teboj. Očitno februar za vaju ni dober mesec, zato ne prehitevaj stvari, raje počakaj na marec ali april in bo sigurno boljši uspeh, kot če kaj delaš na silo.  Spokat kufre in iti iskat novga tipa je pa lažja in boljša opcija samo na prvi pogled, zato nikar ne prehitevaj
Johnie bravo za user posted image !!!!
Daisy - tako fejst babnice kot si ti pa že dolgo ne, sem prepričana, da te Vlasta in Toni sigurno čakata tam nekje gor, samo še tajming uskladite kdaj dejasnko prideta k vamuser posted image
Pikica - kaj naj rečem drugega kot BRAVO!!!!
Jadrnica - pošiljam ti en velik user posted image ,
vsem ostalim pa želim lahko noč, se beremo

p.s. aja bom poskušala slikco moje mrcince prilimat gor, če mi bo uspelo, sem veste bolj štoraste sorteuser posted image user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 5050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

Koliko ss ste imele?
metuljcek27

1 (79%)

2 (10%)

3 (3%)

4 (1%)

več (7%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!