DaisyE
|
Dober večer banda! Bom ziher kaj pozabila napisat, ker sem čisto zmešana, pa čeprav sem v javni službi. Domov hodim samo še spat. Jutri še, pol se bo pa že malo umirilo. Larica, ti si pa res čisto materinska. Čaki jutri, pojutrišnjem se bodo pa malčki že prijemat začeli. A sem prav izračunala? Lejla, jupiiii! Sem malo cviknila, ko sem videla, da je lara slabe volje, pa vem, da sta v navezi, ampak pol si pa tako lepo napisala. Zdaj mamo pa dve mladi mamici na netu. Pridno čuvajta otročke. Johnie, tebi pa še sploh nisem utegnila čestitat za . Ti bom pa zdaj. Arnejči, upam, da boš čimprej nazaj. Če bi lahko, bi ti malo tega bremena odvzela, ker si mislim, kako ti mora bit hudo. Je kar kriza, ko te v ta vrtinec potegne, se mi zdi, da je kot začaran krog. Bolj ko o tem razmišljaš, slabše je, bolj si namorjen. Dejansko povsod vidiš samo kako so drugi srečni, ti pa nisi, kako imajo drugi vse, kar si ti želiš. Pol pa obtožuješ vse po spisku, najhitreje pa tiste, ki so ti blizu. Če odnos ne štima, je res bolje it narazen, samo milim, da pri vama ne gre za to. Tale tvoj dečko te ima po moje zelo rad in po moje ga res zelo, zelo skrbi zate. Tega se pa ne splača izgubit. Ja, ja, ja, saj vem, spet se pametno delam, bom raje tiho. Vsem UZjkam jutri želim, da bo vse ok. Mismis, ti kar večkrat napiši, kako in kaj je šlo, saj veš, pot do zvezdic je dolga. Anime, upam, da bo jutri z Reškotom šlo kot po maslu. Gloria želim ti . Shuka, lepo opravi. Da bi čim manj bolelo in tolko jajčk, da bo pri hiši veselo. Pa javit, saj jutri še ni treba na kalamare. Posebej navijam. Pikovitek, sem bila prejšnje dneve tolk zasedena, da ti sploh nisem utegnila povedat, da si itak moj idol. Vem, da greš v šesti postopek in da si optimistka. Cenim te, ker vztrajaš, cenim te, ker se še vedno smejš in ker greš naprej in neprej in naprej. A je odločitev za jutri že padla? Kakorkoli se boš odločila, bo prav. Tako kot je rekla lara. Vsakemu je namenjeno, ko pride čas za to. A pri šlogarci si že bila? Aja debata okrog let in št. zarodkov. V novem zakonu bo to res povezano. Kje je starostna meja sem žal pozabila, bodo pa mlajšim ženskam vstavljali po en zarodek v prvih dveh postopkih. Ampak novi zakon še ne velja, torej za nas to še ne velja. Ko bo zakon v veljavi, pa bo veljalo. In to po moje za vse. Mislim, da Abra ve več o tem, kako točno gre to z leti. Lep večer vsem, se beremo.