Abra
|
Pozdravljene! Zadnje čase vas bolj malo berem, ker mi rahel odklop kar koristi. Daisy, že ko se nisi javljala, sem mi je kar zdelo, kaj se dogaja. Jaz te tko občudujem, kako pogumno sprejemaš vse to, ni vrag, da ti enkrat ne rata. Upam, da imata kmalu genetske preiskave, da bosta vsaj vedela, pri čem sta. Bi pa na tvojem mestu dragega vseeno filala z vitamini, ker spermiji le rabijo 3 mesece, da dozorijo. Tko bojo za naslednji postopek v najboljši formi, kot so pač lahko. Če želiš, ti lahko napišem, kaj naj jemlje, lahko tudi na zs. Jadrnica, tudi zate mi je zelo žal. Med čakanjen na test ti nisem hotla nič napisat, ker se je meni tako podobno dogajalo. Estrofem in prometrium skupaj ti dajata čiste nosečniške znake ... res je grozno, ko moraš prav čakat na dan D. M pa dobiš šele, ko z vsem tem prenehaš. Jaz sem potem šla čez par dni kar v nov postopek, tko mi je Reš predlagal. Drži se, enkrat bo. Lara, čestitam za dvojčka, naj bosta pri tebi tam do srede oktobra Je pa neki novga, da ti je Reš predlagal tri. Meni ni še nikoli, je pa za dva vedno rekel, da je to dobra odločitev. Mogoče zato, ker sem imela ET 5. dan in so bili zarodki že na stopnji blastocist. Lejla, ti pa dobro opravi danes, saj najbrž že greješ? Če se prav spomnim ima danes Dajamaja operacijo, držim pesti. Arneja upam, da si ok. Te naše borbe so hude preizkušnje, ne obupaj tko hitro nad partnerjem. Moškim je tudi hudo, doživljajo te stvari pa vseeno drugače. Pa ne sekiraj se toliko zaradi let, imaš še veliko časa, da ti rata in to ne samo ena nosečnost. Jaz sem dve leti starejša, pa vem, da enkrat bo. Netka, et naredijo tretji dan takrat, ko je malo celic. Pri večjem številu pa počakajo, ker jih precej do 5. dne odmre. Je pa maternica le naravno okolje in bi potem moralo biti tudi boljše za zarodke ... jaz imam krasne celice (nobene degenerirane), krasne zarodke pa ne vem, če se ne bi lažje prijele 3. dan Saj najbrž preveč v tej smeri ne smem jamrat, saj so se v drugem ivf le prijele, zakaj so propadle je najbrž drugi vzrok ... Za vse držim pesti!
|