Gina
|
Samo nekaj mi ne da miru....tiste ki rečete, naj ga udari nazaj, ma kaj pa vem....v teoriji se to tolk dobro sliši, fajn in prav bi bilo tako, ampak.....po moje to ni kot v filmu. Če se v praksi nekdo fejst močnejši spravi nate, pa če si po moje še tolk jezen, se težko braniš, ker pada, pada, pada isti hip, ko bi se hotel braniti, pa v tistem hipu je zihr dec še bolj poln adrenalina in še bolj bojno razpoložen, če se gre spravit na eno žensko. In če pada po obrazu, ne verjamem, da se imaš sploh možnost branit...kaj pa vem. A ve mislite, da se npr. v preteklih časih otroci niso branili pred udarci staršev zato, ker se niti en sam samcat med milioni in milioni njih ne bi upal, ali zato, ker niso imeli šanse zmagat proti tolk močnejšim staršem, ker takrat, ko te en tolk močnejši začne mlatit, lahko samo še obraz skriješ? Ajd, kakšnega manjšega, nalitega deca morda še lahko v jezi parkrat kresneš, ker je neprišteven, reakcij nima zaradi pijače, mislit ne more, adrenalin ne kroži tolk, tukaj verjamem da obstaja možnost, sicer pa se mi zdi fizično skoraj nemogoče, če se npr. en 30 kil težji in 20cm večji dec, ki je že po naravi močnejši, spravi nate, ti ga pa prebunkaš. Ne vem no. Razmišljam. Se pa strinjam, če obstaja kakršnakoli možnost, da ga kresneš nazaj, ga kresni z vso močjo, če ne pa rajši beži proč. Zakaj bi reskiral razbit obraz, če maš lahko celega. Samo bejžat moraš za vedno.
|