Anonimen
|
OK, zdej pa nej vam povem, v kakem sr sem se js znajdla. 24.1. se konča moja porodniška. OK, vse lepo in prav, dokler me ne začnejo dobesedno šetat uradniki iz zavoda in socialne. Pa pejt tja po tist, pa sem po tole pa tja po uno štampilj ko, pa spet tja po podpis, pa občina pa CSD pa zavod, pa urad... Mislim.... OK, laufala okol 3 dni in vse poštimala (Alena je pazila moja mami - hvala mami! ) In ko vse zrihtam, grem na CSD včeraj, po tisto ubogo DSP. In mi ženska reče, da nisem upravičena, ker sma z mojim dragim prijavila skupne dohodke (čeprav nisma poročena in sma prijavljena na različnih naslovih) Skratka hotla sma fer-play, zato pa imamo kot 3-članska družina 425,95 EVROV NA MESEC DOVOLJ, DA PREŽIVIMO - da moj preživlja in mene in sebe in Alena. A položnice mi pa občina šenka al kaj???? Mislim... Spala sploh nisem nič, jedla tudi ne, ker mam kr kamne v želodcu... Kr na bruhanje mi sili! V glavnem sem danes takoj laufala v vrtec, oddala vlogo za Alena, zdej morm ene 350 prošenj za službo napisat in prosit boga, da se me kdo usmili... Vmes še morm molit, da bo Alen dobil vrtec. Aja - pa še vlogo za olajšavo sem tudi dans zrihtala. Sej ne vem, kaj sem čakala... V glavnem, na uvajanje bo Alena moral verjetno ati vozit, če js dobim službo. Za bolniško bomo verjetno tudi atija ponucali. Za drugega otroka me je kr minlo, čeprav zdej moj vztraja, da pa ga bomo meli in pika. An nej spet zanosim in dobim odpoved, pol drugo leto pa spet jovo na novo tole laufarijo??? AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Mogla sem se zjamrat, ker se sama seb tolk smilim, da bi najraje šla spat in se zbudila čez kake 5 let, ko bo vse ok!
|