|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 77 [78] 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
30.1.2008 15:55:58   
atena777
Kaj bote imele žabji zbor? Rega rega kvak!

user posted image

Vsem slavljencem za 11-ko!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
30.1.2008 15:56:40   
atena777
uuuu mi pa še 4 dni in bomo imeli prvo svečko!!!user posted image user posted image user posted image

Ja upam, da bomo zdravi, če ne ne bo nič tortice!user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
30.1.2008 17:36:46   
atena777
kje ste? user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
30.1.2008 20:15:57   
Darca_k
atena777 me veseli, da si danes že OK. Drugače sm pa jaz danes dobila eno zanimivo misel po netu:
Na koncu bo vse dobro.
Če ni dobro, potem še ni konec. user posted image user posted image user posted image

Mi tudi imamo kar gužvo, zjutraj se z Majem vstajava ob pol sedmih, nato sva že ob 7:15 v vrtcu (imava trening za ta prave dni), potem ponavadi delam to kar sem že prej želela urediti (likanje, generalka, finance...), včeraj pa sva šla popoldan še na rojstni dan. To je bilo prvič za Maja in se je kar obnesel. Zanimiva sta bila, ko sta s slavljencem imela iste finte (oba dajala igrače v usta, pa kobacala okoli po štirih, pa oba sta blont, kot bratca user posted image ). Skratka tam je bilo še kar nekaj drugih otrok in sem videla, da se Maj kar lepo vklopi v dogajanje. To me je malo pomirilo, saj je verjetno v vrtcu tudi tako...
Drugače se še zjutraj vedno malce jokamo, ampak ni več sile (danes je 'jamral' le do takrat ko sem šla skozi vrata, ko sem ga od zunaj videla, je že raziskoval okoli). Je pa hecen, jim je že preveril ali imajo vse izpravno in je včeraj iz zidu potegnil neko zaščito, ki so jo imeli samo nalepljeno pri kablu za TV...

Jasna tudi jaz sem kupila Brito in je super. Finta je v tem da tudi jaz za prekuhavanje uporabljam grelec vode in je bilo grozno, ko vode nisem filtrirala, saj ga je bilo potrebno čistiti vsak večer, pa je bilo vseeno vse od kamna.. Sedaj pa ga čistim le 1x mesečno...
Atena me pa zanima kje si ti našla filtre za samo 10EUR? Ker jaz sem malo gledala okoli pa imajo tisti paket s 3kom po okoli 17EUR.

Kupili smo copatke na mojskratek.com in so res super!!! Edino malo mi je žal, da nisem naročila raje L. Bom pa verjetno sedaj posearch-ala na amazonu in tam še kakšne naročila. So mi nekako res boljše kot pa Cicibanove, ful je neroden v tistih....

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
30.1.2008 20:21:18   
Darca_k
Tudi jaz želim vse naj naj sem tistim, ki ste zadnje dni dopolnili 11 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
30.1.2008 20:28:42   
DeMer
Kupili smo copatke na mojskratek.com in so res super!!! Edino malo mi je žal, da nisem naročila raje L. Bom pa verjetno sedaj posearch-ala na amazonu in tam še kakšne naročila. So mi nekako res boljše kot pa Cicibanove, ful je neroden v tistih....

Darca, katere si pa naročila? In koliko številko? Ker jest sem jih tud, L,  tiste shoo shoos rjave kužke.

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
30.1.2008 20:30:52   
Darca_k
DeMer velika user posted image zate, da te ne bo preveč bolelo...

Matic tebi pa pošiljam eno user posted image , da danes nisi imel vročine...

Pa še Tjaši user posted image , da čim prej neha kašljati...

in še Helimaša tebi enega user posted image , da ti pomaga pri premagovanju izzivov ob povratku...

Še malo pa bo tukaj  februar, naš mesec, a ne? V tem mesecu pa ne bomo veča bolani in bougi... ampak bomo samo praznovali in se veselili...user posted image user posted image

Sedaj pa grem tudi jaz počivat, saj se jutri zjutraj zbudim ob 6:00, jutri je še zadnja generalka, potem pa gre v petek zares. Darca gre ponovno v službo user posted image ...

Lahko noč!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
30.1.2008 20:32:40   
DeMer
Ja, Britta filter je res zakon. Če pri nas ne bo filtrirali vode, bi imeli vse belo od vodnega kamna in še česa. Tko pa se grelec vode po 1 mesecu zapaca. So kr dragi filtri, sam pomisli, koliko vode gre skoz. Jest tud to uporabljam za kuhanje. Se mi zdi, da naredi tako milejši okus.

Drgač pa , moj prst je še kr ok. Zdejle ugotavljam, da mi ga niso preveč zavili in da ga sploh čutim ne. Jutri grem previt. Me je kr strah. Glede tega sem velika strahopetka. Ne bom upala niti pogledat. Pol morm pa 3x na dan v kamilce prst namakat.

Sem lačna, grem nekaj pojest!

papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
30.1.2008 20:34:24   
Darca_k
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Darca, katere si pa naročila? In koliko številko? Ker jest sem jih tud, L,  tiste shoo shoos rjave kužke.

Oooo DeMer se spet skriva user posted image .
Tele sem naročila.
user posted image

Samo, da številko M in so mu še ravno prav. Verjetno bi bilo čisto OK (mogoče celo bolje), če bi naročila L...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
30.1.2008 20:37:31   
DeMer
Oooo DeMer se spet skriva .

Ne ne , ne skrivam se, samo prst je spredaj pa se mene ne vidi. user posted image

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
30.1.2008 20:38:20   
DeMer
Tele sem naročila.

Samo, da številko M in so mu še ravno prav. Verjetno bi bilo čisto OK (mogoče celo bolje), če bi naročila L...

Tudi meni so bile tele ful luštne, sam niso mel številke L.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
30.1.2008 20:40:21   
DeMer
Kolumbo, kje nabavljate Bruder mehanizacijo?

Mate kakšne ideje za darila za rojstni dan za user posted image ? Igrač mamo po moje že kr preveč, poganjalca imamo, mogoče mu kupiva voziček marelo. user posted image Ne vem.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
30.1.2008 20:41:12   
DeMer
Margit, Atena in ostali bolančki, kako ste kaj? Ste kaj bolje?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
30.1.2008 21:08:22   
ribicau

Tele sem naročila.

Tudi meni so bile tele ful luštne, sam niso mel številke L.

Mi smo tud L naročil....so super

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
30.1.2008 21:13:15   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k

DeMer velika user posted image zate, da te ne bo preveč bolelo...

Matic tebi pa pošiljam eno user posted image , da danes nisi imel vročine...

Pa še Tjaši user posted image , da čim prej neha kašljati...

in še Helimaša tebi enega user posted image , da ti pomaga pri premagovanju izzivov ob povratku...

Še malo pa bo tukaj  februar, naš mesec, a ne? V tem mesecu pa ne bomo veča bolani in bougi... ampak bomo samo praznovali in se veselili...user posted image user posted image

Sedaj pa grem tudi jaz počivat, saj se jutri zjutraj zbudim ob 6:00, jutri je še zadnja generalka, potem pa gre v petek zares. Darca gre ponovno v službo user posted image ...

Lahko noč!

DeMer, nisem ti fouš za tale prst, res ne. Men pa ful koža poka na rokah - po prstih in po členkih. Boli ko user posted image . Ne pomaga nobena krema. Bom čez dan mogla en čas pomojem rokavice nosit!

Februar se bliža user posted image . Naši pajaci bodo praznovali 1. rojstni dan. Joj, kr ne morem dojet, da je moja bejba že tko zrasla.

Mi bomo pa čez vikend imela gradbena dela - spet. Z mojim sva ugotovila, da bova nujno kmalu mogla izolirat spalnico. Stanovanje imamo v pritličju, pa je tisti del hiše cca 1 m v zemlji, tko da nama ful vlaga seka notri in morava nujno izolirat! user posted image  spet bo vse nasvinjano...upam, da bomo do Evinega roj. dneva finito!

Jest tud grem v horizontalo, ker jutri bo spet rana ura, zlata ura!

Lahko noč

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
30.1.2008 21:18:27   
DeMer
Ribicau, tud men ful koža na rokah poka in ne pomaga nobena krema.
Sam neki me zanima, zakaj pa tebi Eve tašča ne pazi? A ona še dela?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
30.1.2008 21:24:21   
atena777

Margit, Atena in ostali bolančki, kako ste kaj? Ste kaj bolje?

jEST SEM SPET NAREDILA INHALACIJO IN UPALA, DA SE BO NOS PREMISLIL IN NEHAL ŠTRAJKATI. Malo bolje je, ampak boli cela lobanja spet. Upam na boljše čase.

Demer stisni zobe, potem boš dala pa french manikure poleti gor user posted image .

Lepo prosim Darca_k ! Jaz sem mislila 10 EUR za komad, kje pa ti dobiš 3 za 17 EUR!!!!! Mogoče dva?

No se vidimo, grem kar v vertikalo,David je danes popoldan spal 4 ure skupaj!!!Še vedno je samo mandarine in neke posebne makarone, ki se kupijo v moj dar, ime jim pa je...čakte sam mal grem pogledat...Rigatoni di grano KAMUT, Pastai dal 1908.
Mislim hudo izbran okus ima tale naš podmladek, ko je bolan. Dobili smo jih za darilo za novo leto, pa neko pasto zraven, pa pocket začimbe, ki jih posadiš kar v škrniclu, ki ga kupiš in že zemlja je notri pa semena v posebni vrečki...
No lahko noč!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
30.1.2008 21:27:01   
atena777
grem kar v vertikalo

huh posledica preutrujenosti user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
30.1.2008 21:30:17   
DeMer
jEST SEM SPET NAREDILA INHALACIJO IN UPALA, DA SE BO NOS PREMISLIL IN NEHAL ŠTRAJKATI. Malo bolje je, ampak boli cela lobanja spet. Upam na boljše čase.

Atena, a maš kapljice 31 od Justa? Jest se kr namažem po sinusih in so zelo močne in mi pomagajo, mi vse odprejo.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
31.1.2008 7:18:01   
DeMer
Dobro jutro!

Ewo ena user posted image za hitrejše prebujanje!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
31.1.2008 7:19:58   
DeMer
Kolk vas je zdej v službi?

Ribicau, Mateja, še kakšna? No, jaz tudi sam trenutno v bolniški.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
31.1.2008 7:49:59   
malecka_mateja
jutro!
evo nas ob 7 spet auf!

tjaša je že ful bolje trekam kašlja samo še za vzorecuser posted image ful sem srečna!

jaz pa tudi gre na bolje!user posted image sej res zdaj debruarja pa res ne smemo bit bolani!ja midva se tud nemoreva odločit za darlo!pa sej mi še mamo čas en mesecuser posted image

jaz pa grem sedaj v novo službo!papire odat pa po napotnico za zdravniškega!user posted image
ja demera midve z ribico sva pridn ein delavauser posted image
kaj bomo te jedli danes?joj sploh nisem razmišljala!kaka ideja?
atena sej bo začel ko pa bo začel ponavljat pa si boš želela da katere stvari nebi ponoviluser posted image
naš atud že očko pokaže pa kje je tjaša pa svoje ime kliče kot tjata ziher preverjeno!smo misli da je pač to kr nekaj potempa ugotovili da sama sebe kliče ko se v ogledalu gleda!al pa če ji rešeč naj se pokliče reče tjata!
ma pa štrajk glede hoje!nevem kaj ji je noče hodit več!ma sej bo!

zdaj pa grem se pripravit za odhod!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
31.1.2008 8:14:54   
Darca_k
Lepo prosim Darca_k ! Jaz sem mislila 10 EUR za komad, kje pa ti dobiš 3 za 17 EUR!!!!! Mogoče dva?

Atena jaz imam sicer tisti Britta filter, kjer moraš ročno nastaviti datum (tistega, ki so imeli v akciji v DMu za baby bonus) in filtre za tistega se v Mercatorju dobijo za cirka malo več kot 17€ za 3 kom (to pomeni za 3 mesece), sem pa v DMu kasneje gledala in je podobna cena... Bom dans še v Interšparu pogledala če bom kaj tam...

Malecka_Mateja finta, Tjaša tebi 'šteka' pri hoji, naš pa pri govorjenju... Hodi že tako hitro, da to ni res, sicer samo po notranjih prostorih, medtem ko zunaj noče. Govori pa največ samo ATA...

Tako, today s the last day of my holidays.... noro jutri pa gre zares. Mi je kar malo kriza, pa saj bomo videli... Sicer pa se človek vsega navadi in če bom delala samo na projektih bo tako OK... Skratka grem uživat v današnjem dnevu, grem še v zadnji šoping, da bom imela kaj za oblečt user posted image .

Lepo se mejte!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
31.1.2008 8:18:04   
Darca_k
Men pa ful koža poka na rokah - po prstih in po členkih. Boli ko . Ne pomaga nobena krema. Bom čez dan mogla en čas pomojem rokavice nosit!

a veš, da meni tudi... Ponavadi na palcih. Pa ne vem v čem je finta. Sem poskusila jest malo vitaminov. Pa ati mi je iz lekarne zrihtal kremico borvazelin on si s to maže in mu pomaga. Bom poskusila, ko (če) mi bo naslednjič počilo in ti javim...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
   [Brisano sporočilo]
31.1.2008 8:35:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 77 [78] 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 77 [78] 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?