Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:30:49
|
|
|
|
malecka_mateja
|
demer bogi mark!upam da bo re smirna noč!in da ni kaj zlomljeno sej če pravijo da ni potem ni!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:34:52
|
|
|
|
Margit
|
Mateja kaj ti ni šlo pri Ikeji? Men je šlo vse normalno skoz. Edino tam kjer vpišeš državo, sem jaz dala Slovenija, pri izpisu pa je napisal Avstrija. 10 krat sem popravila, potem pa sem zraven dala še GSM, bodo že poklicali, če jim kaj ni bilo jasno. Atena pozdravljena! Lepo te je spet slišati. Ups brati. Stolček sem ti naročila, samo mizice pa se ne da preko neta naročit. Sem vidla da gre Pikecpokec v Ikejo. Poskusi njo prositi.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:38:16
|
|
|
|
DeMer
|
Margit, a kej veš, kako je zdej s prevozom in ceno? A ste kej lepega naročili?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:39:36
|
|
|
|
Margit
|
DeMer, bogi Markec. Pri nas ima Matic tudi najraje vrata. In že parkrat so mu prsti ušli pod vrata in jih je potegnil čez. Potem pa jok. In sploh ga ne izuči. Verjetno je še premajhen. Da ne povem kaj se je zadnjič zgodilo, ko smo belili. Groza. Smo vtčnice snei dol da smo pobelili in mali je šaril okrog in valda prijel za kable. Noro, noro. Čist se je zjokal. Najprej sploh nisem dojela, sem mislila da se je z glavo v zid butnil, potem pa zagledam kable in vse mi je blo jasno. Noro, noro. Mamo že zaščitene vtičnice. Njabolj ga zanimajo luči in vtičnice. Pomoje bo štromar. Jih bo vsaj malo več :) Takega kadra itak primanjkuje.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:40:12
|
|
|
|
malecka_mateja
|
magit ko sem napisal anaslov in sem napisala poštvno šte vilko mi je napisalo da poštna številka ni prava le zakaj bom še enkrat probala!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:41:01
|
|
|
|
visnjaaa
|
Atena777 ja končno si prisurfala nazaj...sem te prov pogrešala . No otroc mi spijo, tak da sem še hitro na RR skočla. Zdej se grem pa stuširat in me bo možek mal zmasiru, ker me boli križ ko . No sem pa zelo srečna, kar se kil tiče,ker so se mi končno začele topit in to same od sebe . No je pa res, da veliko delam, ker sekam generalno po bajti in zgleda da kr kurim maščobe. Upam, da se nisem prehitro pohvalila....da se ne bojo slučajno spet ustavle za 10 mesecev. No tolk za danes...grem, ker me možek že čaka...sigurno me hoče . Demer upam, da je Mark že dobr lp
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:42:01
|
|
|
|
Margit
|
Bom videla. Po mejlu mi niso nič napisali kakšni so sroški. Ko pa smo bili nazadnje gor so rekli, da če kupiš nad 1000€ je strošek prevoza 50€. Kupili pa nismo nič tako grozno lepega. Malenkosti itak ne moreš kupiti :( Kupili smo stvari, ki zadnjič niso šle v avto. Pa še svakinja je nekaj nabavljala. Tako da smo nabrali mal čez 1000€
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:44:37
|
|
|
|
DeMer
|
Kolk časa je pa dobavni rok? Boš poročala o stroških prevoza. :)
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:45:10
|
|
|
|
Bubilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec itak so mi na forumu Čvekanje napisale punce da sem si čisto sama kriva, da bi lahk prej razmišljala in da sem se čisto sama odločila za otroka! Kar je v bistvu res, ampak zdej bi mogoče rabila da mi kdo reče ej, sej bo!, ne pa da me še tam napadajo Sam so res ene tuki gor na RR ko kakšni mrhovinarji k sam čakajo, kdaj bojo lahko koga razcefrale. Ti pa samo misli pozitivno, pa bo (Sej vem, lahko tko govort...). Jao, DeMer, vama se je pa zgodlo ravno to česar se jst full bojim, no jst se bojim da bo v predalu pustu kakšn prst. Hitro morm eno prlimat.
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:46:05
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja magit ko sem napisal anaslov in sem napisala poštvno šte vilko mi je napisalo da poštna številka ni prava le zakaj bom še enkrat probala! Poskusi. meni je šlo normalno čez. Adresse - ulico Ort - sem dala pošto Land - slovenija postleitzahl - poštno številko
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:52:20
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa No otroc mi spijo, tak da sem še hitro na RR skočla. Zdej se grem pa stuširat in me bo možek mal zmasiru, ker me boli križ ko . No sem pa zelo srečna, kar se kil tiče,ker so se mi končno začele topit in to same od sebe . No je pa res, da veliko delam, ker sekam generalno po bajti in zgleda da kr kurim maščobe. Upam, da se nisem prehitro pohvalila....da se ne bojo slučajno spet ustavle za 10 mesecev. lp Pri meni tudi že spita tamalčka. Kako je lepo ko je že ob 19.30 spokojna tišina. Prav paše. Ampak ni nobenega duha o kakšni masaži. Morm VD-ja mal k tvojmu poslat. Višnjaaa mislim, da sem enkrat prebrala da največ kalorij gre pri likanju. Zato pa je moja tašča tako suha, ker zadnje dni ne lika samo zase, ampak tudi za nas, ki pa imamo gore cunj. Včasih me je pocrkljala sem pa tja z zlikanim perilom. Zdaj pa mam tolk dela s to selitvijo in opremljanjem in pucanjem, da kar konstantno lika naše cunje.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:53:34
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Kolk časa je pa dobavni rok? Boš poročala o stroških prevoza. :) Takoj ko zvem kaj več ti sporočim. Dobiš informacije iz prve roke.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:58:14
|
|
|
|
malecka_mateja
|
margit hvala bom jutri probala!pa javim! zdaj glih naročam kolendar za nas preko dm foto!za obe baici in na naju!pa grem zdaj hausa gledat!tako da pridne bit!pridem še kaj!Oz sej imam leptopa sem skoz online!tako da hitro še kaj napište!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 20:59:27
|
|
|
|
Darca_k
|
Ojla, se vam še jaz oglasim na kratko na novi temi. Malecka, super, da si jo odprla. Škoda, da nisem vedela za miklavža, bi mogoče celo šla z malim. Kako to, da je tako hiter? A ne hodijo ponavadi 6.? vsem tistim , ki so zadnje dni praznovali . Mi pa imamo danes na obisku PRAdedka in je mali Maj kar srečen. Ful je bolj priden kot ponavadi. Prej se je z njim igral skrivalnice iz stojice... De Mer za Marka, da je vse OK in da bo mirna noč... Sicer pa mi tudi zadnje čase bolj mirno spimo (se zbudi le 1x za vodo), vendar se zjutraj najkasneje do 6:30 zbudi in noče več nazaj zaspat. Verjetno ima to po svojem pradedku... Tako da bom počasi šla v posteljo, saj imam jutri dva takšna hitra na zajtrku... Lepo se mejte!!! Aja mi še nismo nakupovali za miklavža, se bomo jutri 'gužvali'... Me pa zanima kakšna je tista hiša, ki jo je za cca 20EUR ponujala pikapolonica...
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 21:12:13
|
|
|
|
DeMer
|
Prebrala komi staro temo, sedaj moram nekaj pojesti, potem pride pa na vrsto še nova tema! U, Atena, si se mogla pa fejst najest k te tko dolg ni nazaj!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 21:33:06
|
|
|
|
ribicau
|
Zdravo! Ojej DeMer.....eno za Marka. Ja nimaš kaj, se zgodi, vem pa, da se ob takihle nezgodah mamica najbolj sekira a ne? Naša Eva spi že eno uro, pa je prejle nekaj jokcala, ampak pomojem se ji je nekaj sanjalo, ker spi naprej. Jest sem s pofarbano glavo....sem mojga naštimala, da mi je lasje pobarval, zdej bom šla pa počasi sprat dol tole pa da vidmo, kaj je ratal . K sreč mam kratke, če ne bo dobro, grem jutri po drugo barvo . Sej sem mu rekla, da grem po taščo gor v zgornji štuk, pa je rekel, sej te lahko jest....sem pa takoj izkoristla ! Pikecpokec en se sekirat, bo že še šlo. Jest sem bla danes v moji službi, sem šla vprašat, zakaj še nimam pogodbe za 4 ure dnevno, pa nisem od vodilnih nobenega dobila . Srečala pa sem sodelavko, ki me sedaj nadomešča in so ji ponudili, če bo še namesto mene ostale 4 ure delala do septembra, ko jaz začnem polno....in je ženska kr hotla, da grem v pisarno in da se zmeniva kaj bo katera delala....sem čist popizdla in jo poslal v tri krasne....pa ji povedala, da pridem 17.1., do takrat pa nočem slišat o službi nobene stvari, sploh pa dokler nimam pogodbe za krajši delovni čas, se itak nimam namena z nobenim pogovarjat...
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 21:33:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Kako smo kaj? Naš že spi!!! Ne morm verjet!!! Upam, da ponoči ne bo žurke, ker je šel skor uro in pol prej spat. Sem že vse zrihtala po stanovanju, zdej pa ne vemkaj nej delam do 1-2h zjutri, ker js šele tedaj omagam! Nič ne bom strašila Demer Upam, da ga ne boli več! Bogec mali... Mene je tega tudi ful strah! Pikecpokec ena na RR ma dober podpis - VSE BOMO PREŽIVELI, KER SMO TAKO NAŠTELANI! In je čisto res! Grem še mal "okol"! Se tipkamo!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 21:36:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Jest sem s pofarbano glavo....sem mojga naštimala, da mi je lasje pobarval, zdej bom šla pa počasi sprat dol tole pa da vidmo, kaj je ratal . K sreč mam kratke, če ne bo dobro, grem jutri po drugo barvo . U pa res...sem čist pozabla, da sem tule prebrala za barvo. katero si pa kupla? Men je Feria od loreala dobra, ker ful fajn prime. Sploh rdeči odtenki. Kake barve je pa tvoja nova glava?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 21:39:52
|
|
|
|
ribicau
|
Jest sem prej, pred 5 leti uporabljala Ferio, ko sem imela dolge lase, zdej mam pa kratke, in sem si kupila eno ceneno varianto....Palette iz Schwarzkopfa....rdeče/oranžen odtenek oz. nekej okrog mahagonija....bom vidla sploh, kako bo prjel, pa v kakšno barvo bo potegnil, glede na to, a sem sedaj imela od frizerja barvo na laseh
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 21:51:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej s palette si moja mama včasih pobarva lase in je od "poceni" bar ena najboljših. Res, ful ji fajn prime. Vsekakor pa držim pesti, da te bo dragi [IMG]http://smileys.msncreative.net/repository/Kisses/Smileys_bisous_MsnCreative0006.gif[/IMG] ko te vidi!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 21:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Ej s palette si moja mama včasih pobarva lase in je od "poceni" bar ena najboljših. Res, ful ji fajn prime. Vsekakor pa držim pesti, da te bo dragi ko te vidi! Zakaj men smajliji ne delajo???
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 21:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, neki takega sm hotla prlepit, pa ni grelo!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 21:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Miklavž je bil danes priden, je kupil nekaj kar bo Eli prinesel doma in nekaj pri mami in atu. Tam bo prinesel tele vodne hobotnice ker Ela full uživa v vodi, doma pa tole knjigico Toplo priporočam, jefina, pa še v akciji je! Bi pa rada Eli kupila tole, sam je toooook drago. A ma kdo od vas tole? Se splača? 54 € je. Mogoče bojo pa kej znižali, ne? DeMer ena za Marka. Bogi malček, joj tega je mene full strah, ko se tako hitro nesreča zgodi.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 22:31:46
|
|
|
|
Sibil_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Bi pa rada Eli kupila tole, sam je toooook drago. A ma kdo od vas tole? Se splača? 54 € je. Mogoče bojo pa kej znižali, ne? DeMer ena za Marka. Bogi malček, joj tega je mene full strah, ko se tako hitro nesreča zgodi. Tole je bilo včeraj ali predvčerajšnjim v akciji na BC spletni strani-za nekaj čez 30 eurov.Dvomim, da bo še enkrat v akciji do NL. LP, Sibil RR
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 4.12.2007 22:35:50
|
|
|
|
Anonimen
|
A res? Joj, teh spletnih akcij pa res ne spremljam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?