DeMer
|
Pikpokec, SEJ BO! To je isto, ko čakaš na službo za ndč in nimaš otrok do taktrat. Jest sem bila ena iz med nih. NO, enkrat so mi podaljšal za eno leto, se pravi do 31.8., za na prej pa nič ne vem. Tako pač je! Še sreča da imamo tale lepe naše sončke ! Kolumbo, a ste pokupili pol al ceu Kranj? Atena, KONČNO! No, da še povem, kako je zgledal danačnji naš dan. Zjutraj galamil že ob 6.30 in ni hotel zaspati. Pol sva se opedenala, pojedla in zaspal za kakšno urco, pol sem ga pa kr zbudla, da sva šla v šoping. Je treba! Vmes sem še malo kosilo skuhala, smo jedli polpete iz puranjega mesa, pire, pa juho iz ovsenih kosmičev. No, pol pa domov prideva in jest hitim popsparavljat nakupljeno in ne obujem copat. POl vidim, da jih mali po ustih vlači in jih dam pred vrata! In ko hočem zapret vrata, ne gre. Zakaj? Kej je imel Mark vmes prst, tam pri pantih! Pa sam ! Sem takoj vedla kolk je ura. Fa !!!!!! Pol pa hitro pod mrzlo vodo in mrzel obkladek! In panikaaaaaa! Sem ga kr kuj peljala k zdraviku, pa slikat! No, baje ni nič zlomljeno, ker ni bilo radiologa, da bi odčital, tele dohtarce pa niso nič rekla, ampak bojda da ni nič. Ma pa povitk prstek in obkladek gor! Zdej je čist dobrovoljen, sam mal nenaspan je, ker ni spal kaj preveč! Upam, da bo noč ok, da pridem malo k sebi. Ker sem se tud tolk ustrašla, da sem bla čist zmešana, sem še jest zraven, da mu je bilo lažje. Zdej pa mal večerjat, da bodo lepše sanje.
|