pikecpokec -> RE: Februarski nagajvički 2007 (29.12.2007 10:51:29)
|
Jooooj, men je ful žal da me ni blo včeri, ampak zadne čase tko laufamo okol da se mi bo zmešal! Ej, ne vem kaj bi blo če bi mela una taveliko ohcet! Dans pičimo še na koroško, k moji žlahti, jutr grem na Kope smučat, pol letimo domov, vmes se še v Velenju dobimo s fotografom, pol gremo po meso za tatarski biftek, v pon. gremo silvestrovat k enim kolegom (sta se glih preselila v novo bajtico), pol bo pa UPAAAAAM dva dni miru. ćeprou, če se kej poznam, se zna zgodit da bom šla 2. smučat. včeri sm prvič spet smučala (lansko zimo ni blo nč) in sem uživaaalaaaa! lani sem res tko pogrešala smučanje! Aja, na poroko pa komot pridete, sej na obeh obredih bo mal več ljudi, tud prijatelji. pol gremo pa sam s familijo na kosilo. Tko da če se vam da vozit v Sevnico, bi bla zlooo vesela če pridete! Nč, grem zdej pakirat vse naše coklpokle, da lahk odrinemo takoj ko moj pride iz službe (kdo si je zmislu da more bit knjižnca ob sobotah odprta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image])
|
|
|
|