|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zlomljeno srce
3.12.2007 8:58:03   
Anonimen
ni on oče mojemu otroku! Sva bila skupaj dve leti, pa je bil kot oče mojemu sinu. Glede tega bi bila nesramna če bi kaj pojamrala.samo do mene pa kot zlodej in mislim, da sem že dovolj pretrpela in da mi tega ni treba.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
3.12.2007 9:01:14   
Anonimen
Sicer ne vem ali ima kej pravic do otroka ,čeprav mu ni oče.Ampak losaj se ga čimprej.,tako ali drugače..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
3.12.2007 9:05:34   
Anonimen
se strinjam. Boljše biti sam, kot pa v slabi zvezi.

Pismo, ne morem videt, če je na hodniku, ker je luč ugasnjena in se nič ne vidi. Grem pospraviti malo, pa bo kar bo. Če ne pa bom poklicala policijo, saj so kar čez cesto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
3.12.2007 9:13:20   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če ne pa bom poklicala policijo, saj so kar čez cesto.

toplo priporočam!!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.12.2007 9:14:31   
mojamura

ni on oče mojemu otroku! Sva bila skupaj dve leti, pa je bil kot oče mojemu sinu. Glede tega bi bila nesramna če bi kaj pojamrala.samo do mene pa kot zlodej in mislim, da sem že dovolj pretrpela in da mi tega ni treba.

potem pa je res toliko lažje, če ni on biološki oče otroku....vem da bo pa vseeno sinu po eni strani hudo, ampak res je boljše brez njega, ker drugače ima tudi sin slab vzgled

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.12.2007 9:16:40   
Anonimen
hvala za podporo. V takih težkih trenutki mi res prav pride.
Zdaj me pa zanima kaj bi ve naredile glede stvari, ki jih je on kupil za moje stanovanje-( hladilnik, sušilni, pomivalni, pralni, štedilnik). Vse račune za nakuplene stvari imam jaz in ne on.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
3.12.2007 9:17:57   
Anonimen
potem pa je res toliko lažje, če ni on biološki oče otroku....vem da bo pa vseeno sinu po eni strani hudo, ampak res je boljše brez njega, ker drugače ima tudi sin slab vzgled

saj zato sem se odločila!!! Mojemu otroku tega ni treba. Bo pa kakšna igračka manj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
3.12.2007 9:22:08   
Anonimen

Zdaj me pa zanima kaj bi ve naredile glede stvari, ki jih je on kupil za moje stanovanje-( hladilnik, sušilni, pomivalni, pralni, štedilnik). Vse račune za nakuplene stvari imam jaz in ne on.

A so bile darilo?

V nasprotnem primeru so njegove.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
3.12.2007 9:25:39   
Anonimen
Kupil jih je ker smo jih rabili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
3.12.2007 9:27:19   
florecita
Spremljam tvojo današnjo zgodbo in te popolnoma razumem in ti držim pesti, da se ta tvoj psihopat čimprej naveliča teh tvojih vrat!

Jaz bi mu vrnila vse kar je on kupil. Tako bi imela čiste račune, drugače se lahko vedno na kaj izgovarja in prihaja k tebi po te stvari.
Verjemi, lažje ti bo začeti iz nule al pa iz minusa če treba, kot pa da ga zaradi teh stvari še naprej srečuješ.
Pretehtaj kaj bi raje

pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.12.2007 9:35:44   
mojamura

sicer nisem 100%, ampak se mi zdui, da je izvenzakonska zveza izenačena z zakonsko po dveh letih skupnega življenja, če je seveda on bil prijavljen na tvojem naslovu. Nato se tiste stvari, ki so bile kupljene v tistem času (po dveh letih) štejejo kot skupno premoženje, ne glede na to kdo jih je kupil. On lahko zahteva polovico vrednosti tistega kar je kupil.

Če pa so bile kupljene stvari pred dvema letoma skup. življenja, pa je po mojem tako kot se ti odločiš oz. kot se zmenita.
Jaz bi na tvojem mestu mu res vse tisto kar je kupil vrnila (če imaš le to možnost), samo, da maš mir pred njim.
Če pa lahko, pa stopi do kakšnega odvetnika po pravni nasvet.

P.S.: Verjamem v tebe...in vem da boš zmogla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.12.2007 9:47:49   
Anonimen
odnese naj vse! Potem pa bo res vedno imel neke ideje in si štel pravice, da lahko na obiske hodi.
Raje v minusu, kot v norišnici!!

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
3.12.2007 9:53:42   
Anonimen
Bi prilepila gor link ,ampak ga ne znamuser posted image -pravniki.info   brezplačni nasveti.
-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
3.12.2007 9:54:46   
Anonimen
poznam to stran! Hvala lepa za vse. ZLATE STEEEEEEE!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
3.12.2007 10:41:37   
Anonimen

Res sem bila na msn in govorila z mojim zelo dobrim prijateljem, katerega pa on ne prenese. In ker ga ni bilo pri meni sem lahko klepetala. Ampak njemu se pa res ne da dopovedat, da sva samo kolega in da ga poznam že dosti dlje kot njega.

bom samo cisto malo razmisljal..

Ok.. recimo da bos tega sedanjega partnerja skenslala   ==>  prisel bo drugi..

ta tvoj prijatelj pa bo ostal.. in bosta cvekala.. kot to zdaj pocneta..

In tako kot tale ne prenese tega frenda... tako tud novi scasoma ne bo prenesu tega tvojga frenda..

seveda mu bos rekla.. da je to tvoj frend ze iz pamtiveka.. in kaksno leto bo vse kul.. ==> ga bo prenasal..

Nekega dne pa ga bo zacel motit.. ker sigurno se lahko s tem frendom veliko bolje razumes.. kot s partnerjem..

tvojim partnerjem bo mogoce cudno.. zakaj nisi z njimi tako dobra prijateljica.. ker v prvi vrsti je partner tvoj najboljsi prijatelj.. vsaj naj bi bil.. nekdo, ki mu lahko poves cisto vse.. in s tem mislim.. cisto vse..

ce imas pred partnerjem skrivnosti.. se zrusi zaupanje.. zaupanje je temelj.. in ce ma hisa slabe temelje.. se prej ali slej podre.. To je zagotovo..
Skor bi bilo boje.. ce tvoj partner ne bi vedel za tega prijatelja.. ceprav.. vedela bi pa TI.. da partnerju ne mores vsega zaupat. ==> ne mores z njim zivet.. kar vidis, da tudi res ne mores..

sicer si zdaj nasla kr neke vzroke.. ki so morda samo posledica tega temeljnega vzroka..

-----------
In zakaj nisi rajsi s tem tvojim prijateljem?

predvidevam, da bo skoz prisoten ==> torej mu zaupas.. torej tudi on tebi.. temelj imata odlicen.. ce je lahko se iskrica v uckah.. potem bodi z njim.. celovito.. ne z vsakim na pol..
Z enim imas zaupanje, zavetje.. z drugim pa partnerstvo in otroke.. in balast..  Kaj je vec? S prijateljem imas dober temlj.. s partnerjem pa vse ostalo, kar sploh ni pomembno za dober odnos..

velik bolj pomemben je dober temelj.. kot pa vsa ostala navlaka ki je okoli tega.. Navlako lahko se tko pocukras.. pa se bo zrusila.. ce nima dobrega temelja.. ce si ne zaupata..

A ves.. vsakega moskega in zensko.. bi tretji motil, ce lahko tretjemu vec zaupas.. kot partnerju.. Tudi tebe..

Dobro je.. da si ga nagnala cez vrata... zdaj pa pazi na naslednji muve.. da ne bos pristalana istem.. Moras imet dober temelj.. ker ta ostane za vecno.. in na dobrem temlju.. lahko dolgo in lepo zivis.. na slabem.. pa je.. kot je..

Mogoce pa sem vse falil... ker infomrmacij je zelo malo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
3.12.2007 10:45:48   
mojamura
zelo dobro razmišljanje, s katerim se tudi strinjam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.12.2007 10:52:23   
Anonimen
Zelo pametno razmišljanje,TJAZY.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
3.12.2007 10:53:20   
Anonimen
user posted image  Tyazi kje si bil 6 let nazaj??

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
3.12.2007 10:55:57   
Anonimen
tjazy
določene stvari imaš prav, ampak jaz prijateljstva nikoli ne bi mogla raskirati za nekaj kar je že v naprej obsojeno na prepad. Naj bom potem še ob prijatelja?user posted image
Saj moj partner ni vedel zanj, samo je videl na msn da ga imam pod stik in je bil že cel halo. Jaz v tem ne vidim nobenega greha. On tudi hodi z " kolegicami" na drink, pa jaz sploh ne vem, mi drugi povejo, ali pa se zagovori. Pa jaz nikoli nisem rekla, da kam nebi smel ali kaj. Pa saj nismo v srednjem veku. Vsakdo lahko ima prijatelje in se aktivno druži z njimi ali ne? Ali naj jaz temu kolegu rečem, čuj on mi ne pusti, pa ne bova več prijatelja????user posted image Jaz tega kolega mogoče vidim 1x mesečno in greva hitro  na kavo. drugače pa se pogovarjava preko msn. Pa ne more on mene obdolževati, da se jaz kur>>m preko neta. Kako pa zgleda to?

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
3.12.2007 10:58:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

user posted image  Tyazi kje si bil 6 let nazaj??

na Lunin Forumu... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
3.12.2007 11:00:44   
Anonimen
Za vse sem sama, vse sama delam, nič mi ne pomaga, znal me je samo nadreti zakaj nimamo tega ali onega? Zakaj ni to tak...in to v mojem stanovanju.
Z je z mano kaj narobe, ker bi rada, da bi me spoštoval in da bi se lahko normalno pogovarjala, ne pa da se samo dere??Ko se on začne dret, jaz kar okamenim, grem kar stran. Če pa se ne morem nič pogovoriti z njim, da se nebi drl.

Je z mano kaj narobe?? Saj jaz nisem popolna, noben ni. Ampak jaz spoštujem njegove želje in mu poskušam v vsem ustreči, on pa se ne zna niti normalno pogovarjati.

No, saj če je z mano kaj narobe, potem je najbolje da se na koncu še jaz njemu opravičim ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
3.12.2007 11:02:01   
Anonimen
na Lunin Forumu...

Ja sej... k te človk rabi te pa ni user posted image user posted image user posted image

BTW... Mogoče je bil pa to problem, da ni vedel zanj in v kakšnih odnosih sta. Pol si pa lahk misli kar si hoče ker začne domišljija delovat... in ponavadi tisto ni lih lepo in fajn.

Pa ne da ga zagovarjam. dalč od tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
3.12.2007 11:08:12   
Anonimen

tjazy
določene stvari imaš prav, ampak jaz prijateljstva nikoli ne bi mogla raskirati za nekaj kar je že v naprej obsojeno na prepad. Naj bom potem še ob prijatelja?user posted image

Ha ha.. user posted image

zdej si vse povedala..

Ja na tak nacin.. kot si do zdaj furala stvari.. si lahko se ob prijatelja!! Partnerstvo pa je ocitno res ze dolgo obsojeno na propad.. drugace ne bi tako hodila kr z nekimi na pijace.. Oba!
Sej nismo v srednjem veku.. samo to ne pomeni, da ne rabis zaupanja.. Se vec ga rabita.. ce hoceta tko hodit z drugimi na pijace..
Sori.. ampak to se v partnerstvu na tak nacin ne dela..  To je bezanje od doma.. Lahko gres s kom na pijaco.. ampak potem nihce nokogar ne moti.. in partnerji obicjano poznajo prijatelje.. od partnerjev. Prijateljstvo je v tem primeru samo izgovor.. in laganje samemu sebi..

Zakaj mislis, da tale prijatelj klepeta s tabo? Ker nima kej bolj pametnega za pocet?? A mislis, da ne goji dolocenih custev do tebe? Kaj ce ti samo laze.. da je tvoj prijatelj.. ker se ti kej ne upa povedati??

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 3.12.2007 11:13:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
3.12.2007 11:14:13   
Anonimen

Je z mano kaj narobe?? Saj jaz nisem popolna, noben ni. Ampak jaz spoštujem njegove želje in mu poskušam v vsem ustreči, on pa se ne zna niti normalno pogovarjati.

Ja s tabo je nekaj narobe.. ce vse to prenasas.. oziroma.. zdaj vec ne.. ce sem prav razumel..

Sej pravim.. kul je.. da si ga nagnala cez vrata.. 
Ampak te zgodbe ne razumem tko.. da si ga nagnala.. ker je bil tak in tak..
Upam, da si ga nagnala.. ker si spoznala, da to ni to.. ce se ti tako dogaja.. Ti sama si v igri.. Njemu se pa res lahko zahvalis.. ker ti je s svojim pocetjem.. pomagal, da si dobila pogum, za to dejanje..

Ampak pazi kako bos naprej.. da ne pristanes na istem..

Pojdi zdaj naprej.. ne zapravi se 3 leta.. da se sprasujes ali je bilo prav.. ali ni bilo.. in kdo je kriv.. in bla bla.. To zdaj sploh ni vec pomembno..

Men so fuul vsec ljudje.. ki znajo potegnit crto.. in si zapomnijo kar je bilo dobrega.. kar so se naucili.. in ostalo pozabijo.. in grejo dalje..

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 3.12.2007 11:15:57 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
3.12.2007 11:17:09   
Anonimen
skoraj 100% sem da nima nobenih čustev dom mene, ker jaz jih razen prijateljskih nimam do njega. Zakaj pa nebi smela it na kavo? Saj nihče ne govori o tem da greš ven v soboto in ga žuraš celo noč. Kava, 15 min in to je to. Iz moje strani je tak.
Čeprav je res, da bi mi moral zaupati, jaz sem njemu popolnoma. Pa bom mogoče zdaj odzadaj izvedela kaj. Ni imel vzroka za ljubosumje. Edino kar ga je mogoče pripeljalo do ljubosumja, ampak ja nisem prepričana v to, je to, da je 14 let starejši od mene. Ampak jaz sem bila tako noro zaljubljena vanj. Saj leta niso važna. Ljubezen je pomembna.

No in med nama je več ni....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale so samo grde besede....solze ... in žalost...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

prevara
bybyka_1987

kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?

razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (44%)

bi mu oprostila (56%)

Število vseh glasov: 444

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!