|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zlomljeno srce
3.12.2007 11:19:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

tjazy
določene stvari imaš prav, ampak jaz prijateljstva nikoli ne bi mogla raskirati za nekaj kar je že v naprej obsojeno na prepad. Naj bom potem še ob prijatelja?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------nisem mislila tukaj, da je bila najina zveza obsojena na prepad. ampak zakaj bi se spustila z prijateljem v afero, če pa oba se zavedava da bi uničila prijateljstvo, ker nebi zdržala skupaj. To sem imela v mislih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
3.12.2007 11:22:07   
Anonimen

skoraj 100% sem da nima nobenih čustev dom mene,

ne bodi tko 100%.. ker moski ne klepetamo kr za brez veze.. Ce z eno zensko klepetamo veliko.. in smo do nje prijazni.. potem do nje cutimo veliko.. Vec kot si lahk mislis..

No in med nama je več ni....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale so samo grde besede....solze ... in žalost...

OK... fajn se zjokaj... in pozabi na grde besede.. solze.. in pojdi dalje..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
3.12.2007 11:24:48   
Anonimen
Tjazy, saj grem zdajle dalje...pospravljati...in kuhati... ha ha ha ha

hvala za vse

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
3.12.2007 11:25:21   
Anonimen

tjazy
določene stvari imaš prav, ampak jaz prijateljstva nikoli ne bi mogla raskirati za nekaj kar je že v naprej obsojeno na prepad. Naj bom potem še ob prijatelja?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------nisem mislila tukaj, da je bila najina zveza obsojena na prepad. ampak zakaj bi se spustila z prijateljem v afero, če pa oba se zavedava da bi uničila prijateljstvo, ker nebi zdržala skupaj. To sem imela v mislih.

Ocitno pa je bilo tudi to res.. kar sem jst sklepal... kajne?

Veza s prijateljem pa sploh ni obsojena na propad.. ker imata odlicen temelj.. Skozi klepet sta si pridobila zaupanje..
Ves kaj pomeni eno leto neobveznega klepeta z nekom?? Spoznas se tako.. kot se moras spoznati.. predno gres v kaj resnejsega..

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 3.12.2007 11:31:05 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
3.12.2007 11:31:33   
Anonimen
pustimi času čas...

Zdaj ko mi je tjazy tako to prikazal sem prvič na prijatelja pogledala z drugačnimi očmi...za enkrat mo tak pogled ni všeč, ampak nikoli pa se ne ve. Lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
3.12.2007 12:22:37   
baguSka
Spoznas se tako.. kot se moras spoznati.. predno gres v kaj resnejsega..

user posted image user posted image  odlicno se obnese, verjemi anonimna!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
3.12.2007 16:01:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Spoznas se tako.. kot se moras spoznati.. predno gres v kaj resnejsega..

user posted image user posted image  odlicno se obnese, verjemi anonimna!!!

ne verjame... user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
3.12.2007 17:45:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ves kaj pomeni eno leto neobveznega klepeta z nekom?? Spoznas se tako.. kot se moras spoznati.. predno gres v kaj resnejsega..

Ja, res je.....če si pri tem iskren :)):

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
4.12.2007 8:13:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ja, res je.....če si pri tem iskren :)):

dobra pripomba...

nekega hudicevega dne.. pride tudi to na vrsto... user posted image

Ne prelagaj necesa na jutri.. kar lahko na pojutrisnjem.. user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat bo se tko.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
4.12.2007 8:20:03   
Anonimen
Dobro jutro
Za mano je lep dan in neprespana noč. Najraje bi šla spat zdaj kot pa kaj delati. Partner se mi nič ni javil včeraj-pa niti oglasila se mu nebi. Cel popoldan sem bila pri moji mami na obisku, tako da če me je tudi iskal me ni mogel najti.
Se mi zdi da sem tako pomirjena, tako svobodna v srcu, ampak me vseeno prebada neka žalost, nekakšna notranja tesnoba. Ko bi morala skakti od veselja, jaz pa sem tako brezvoljna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
4.12.2007 8:45:24   
natasaom
tud te tesnobe se boš rešila..user posted image   sam bodi ustrajna..še ponosna boš nase-boš vidla!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
4.12.2007 9:13:01   
Anonimen
Kaj naj ti rečem?
Tudi moj je bil od začetka jezen in ljubosumen na msn.user posted image
Zdaj ga niti pogleda ne več,ko si s kom pišem.Zakaj?Dolga zgodba.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
4.12.2007 9:16:32   
Anonimen
Včeraj sem bila ful jezna naj, pa ne mislit, da sem danes kaj manj. Ampak danes pa me ima da bi še jokala zraven. In to jaz ko res ne jokam skoraj nikoli. Ma naj gre vse vrit....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
4.12.2007 9:20:41   
Anonimen
Kar zjokaj se bo lažje.V bistvu je šele danes prišlo za tabo.Pa vztrajaj pri svojem,naj te ne premami z lepimi besedami.EN velik user posted image zate.Bo kmalu bolje . Boš videla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
4.12.2007 9:45:26   
Anonimen

Včeraj sem bila ful jezna naj, pa ne mislit, da sem danes kaj manj. Ampak danes pa me ima da bi še jokala zraven. In to jaz ko res ne jokam skoraj nikoli. Ma naj gre vse vrit....

Cez nekaj dni.. ko te to mine..  te bom vprasal..  ali si ta korak naredila zaradi njega.. ali zaradi sebe?? Mogoce pa je ravno zdaj pravi trenutek, da o tem razmisljas.. Presodi sama..

In ce ti je hudo.. poklepetaj malo s prijateljem.. ni nujno, da o tem.. kar tako.. v tri dni.. user posted image

in iz moje strani.. vse cestitke za moc in pogum.. user posted image

---------------------
In zakaj konketno si jezna??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
4.12.2007 9:47:20   
baguSka
In ce ti je hudo.. poklepetaj malo s prijateljem.. ni nujno, da o tem.. kar tako.. v tri dni..

Tole sm pa jst dons ze napisala!user posted image  in potem me je vn vrglo... kot da nebi smela tega napisat... user posted image

Anonimna, mal pocetaj s prijateljem in ti bo takoj boljse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
4.12.2007 9:54:48   
Anonimen
potem me je vn vrglo... kot da nebi smela tega napisat...

mene pa ni vn vrglo.. user posted image

Samo ce te tko vn vrze.. je res nekaj na tem.. ko mas tko filing.. da tega pa ne smes poslat.. Jst sem bil velkrat pameten.. in napisal se enkrat.. in pol je bla cela stala.. user posted image user posted image  Pa se se kr nisem naucu.. Zdej pa vcasih upostevam.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
4.12.2007 9:56:05   
baguSka
Zdej pa vcasih upostevam..

user posted image  Ja, jst sm tud... pol sm pa vidla, da si ti isto napisu, mi je blo pa vseen.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
4.12.2007 10:06:26   
Anonimen

Zdej pa vcasih upostevam..

user posted image  Ja, jst sm tud... pol sm pa vidla, da si ti isto napisu, mi je blo pa vseen.. user posted image

mogoc je vcasih pa tud samo tehnika.. user posted image  Mora bit tko.. da te vrze ven + filing.. Ce ni filinga.. napises se enkrat.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
4.12.2007 10:36:00   
baguSka
Ce ni filinga.. napises se enkrat..

nisem bla v filingu pisat se enkrat.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
4.12.2007 10:38:23   
Anonimen

Ce ni filinga.. napises se enkrat..

nisem bla v filingu pisat se enkrat.. user posted image

Zakaj pa si dobila filing.. ko si mene prebrala? user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
4.12.2007 10:40:05   
baguSka
Zakaj pa si dobila filing.. ko si mene prebrala?

Kako pa naj vem zakaj?? user posted image  Dobila sem ga pac... mogoce si mi ga ti dal!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
4.12.2007 11:21:02   
Polona31
Oj!

Sem bila v zelo podobni situaciji, le da ni bilo otroka. Enkrat poniževanje, podjeb...drugič je pa bil sledek kot med. Vendar sladkosti so bile vedno redkejše, tako da sem rekla KONEC! NIHČE NA TEM SVETU NI TAKO PAMETEN DA BI LAHKO IMEL DRUGEGA ZA NEUMNEGA.!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
4.12.2007 11:25:28   
baguSka
NIHČE NA TEM SVETU NI TAKO PAMETEN DA BI LAHKO IMEL DRUGEGA ZA NEUMNEGA.!!!!!

Hej.. tole mi je pa fuuull vsec!!!user posted image  Sam skoda, ker obstajajo taki ljudje, ki dejansko verjamejo v to, da so tok pametni...user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 74
4.12.2007 18:46:11   
Anonimen
Da vam povem kaj je novega. pred kako uro zazvoni zvonec in jaz veselo odprem. In evo ti tega imbecila na vratih. in če ga mali nebi videl, bi mu vrate v glavo nabila!!! Potem vstopi in me nekaj sprašuje, jaz ga gladko ignoriram in mi ravno visi kaj gnjavi. Tak je prišel, kot da se nič ni zgodilo!!!! Si morate misliti?
Potem gresta z mojim malim dol na parkirišče in mali pride nazaj z hamburgerjem in ves blažen ker mu je "ati" ga kupil. On pa hinavka glista smrdeča, da malemu ključe od avta, ker ko sva se ruknila mi jih je odnesel in mu reče da naj jih vrne mamici. Jaz pa kot user posted image user posted image user posted image !!! Sem mu jih vrgla v glavo in ga marš nagnala.  Pa se mi je smejal. Pa sem mu gladko lepo povedala, da si jih naj kar nekam vtakne. Da se naj pobere od kot je prišo, pa mu je hitro minil smeh. Pa mi jih je 2x nastavil na zunanjo stran kljuke, pa sem ga slišala in hitro odprla in mu jih kar vrgla. enkrat v glavo, drugič na tla, pa je šel kar naprej. in zdaj ležijo na stopnišču. Jih ne poberem za vraga da ne. Je malemu naročil, naj ga pokliče predn gre jutru k miklavžu v cerkev. Ker toliko pa je, da mu to pomeni veliko in da bi šel takoj zraven. samo jaz pa ne dovolim. Dovolj je bilo mojih neprespanih noči, solz in živcev.    

Zdaj pa ima opraviti z hudičem.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?