Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 18:55:43
|
|
|
|
jakoLUlana
|
Tako sem nestrpna, da ves cas nekaj pocnem. Kuham, gledam na racunalnik, se po tleh valjam z naso tamalo in zganjam norcije, vmes hodim na wc gledat ce je kaj priteklo - pa drzim urin, ker ne vem ce bom zdrzala do jutri zjutraj. aaaaaaaaaaaaaaaaaa, sem kar "malo" zmesana
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 19:18:05
|
|
|
|
KAHLO
|
Soncnica....daj pokliči tega tvojga lubija naj takoj pusti koline iz rok in pride domu ....je treba , septemberke čakamo!!!!! Antika...moji znaki hmmm ....zaenkrat še bl bogo,, edini znaki k so da ni , pa zizike, enkrat me skelijo enkrat pa srbijo....se ne morjo odločit....sicer pa mi ni nič za jest...ampak mislim da je to posledica te moje gripe....k mi itak zdaj nič ne paše. Veš da vas majčic ne moram pozabit...ste k moje starejše sestrice, moje druge sestrice so te naše januarske borke, ta najmlajše pa bojo moje najmlajše sestrice...seveda če bom lahko z njimi ostala do konca JakoUlulana kaj se tiče testerjev je moje mnenje, da je vseeno če lulaš v lonček pa testerček namočiš ali po palčki ...jaz sem poskusila že oboje in obakrat mi je pokazalo , le da če cilaš na palčko se še vse polulaš jaz raje kar namočim, da pride ja zadost urina na palčko, sem pa uporabljala testerje CB in firstsign, ki ga dobiš v dm...ta ta drugi mi je bl všeč, k se ti pokažejo v okenčku v obliki srčka, pa še vseeno je kdaj se polulaš zjutraj, popoldan, dopoldan, sam ne smeš kaj dost pit preden ga greš nardit...k pol baje razrečiš, vsaj tako piše v navodilih....želim ti da ti uspe in da se prfočkaš na septemberkah....isto velja za tebe Anonimna, Dajte moje borke pridno , da se boste lahko čimprej prfočkale na septemberkah..... A nobene k ji zamuje ne tišči lulat....dajmo lulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 20:41:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Čau punce, we are back! Amy, čestitke! Vidim, da jih je kar nekaj, ki jim zamuja - pa da ne bi prišla! Držim pesti. Tistim, ki se je prikazala ta packa, pa želim da jo naslednji mesec res ne bo. Mi smo se imeli enkratno! Še 5 dni do ne-prihoda M, ampak mislim, da tudi ta mesec ne bo nič, ker so se mi mozoljčki že naredili, imam vse znake, da bo prišla... ampak pustimo času čas in bomo videli.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:11:27
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa očitno tudi z mano ne bo nič v septembru, se zdaj kar jočem, pa v jajčnikih me tak fajn špika, ker po tej logiki če je vse drugo ok, bi se verjetno lahko pridružla septemberkam zdaj pa nebo nič, jutri bo pa verjetno prepozno. Tako da razen če se ne vem kak čudež zgodi potem se bom pridružla septemberkam drugače pa upam da bo drug mesec boljši.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Čau pupike... cel dan sem pridno tekala okoli in sem pričakoval cel kup branja...kje ste vse?? Mene že par dni pridno špika v trebuhu, včeraj sem imela totalni čustveni meltdown in je moj reku, da sm sto procentno noseča (da o nekaterih napadih lakote-le od kod???)-ne govorim. Hehehe. Ne pričakujem 12. in res ne pričakujem takega čudeža, tako da sva šla celo stavit...me pa res zanima, če bom kaj bogatejša. Vsem, ki še vedno upate, držim pesti z vsemi štirimi.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:24:24
|
|
|
|
stunfek
|
Ojla punce! Čestitke Amy!Seveda, čestitke tudi tebi Kahlo...čeprav se mi zdi, da sem ti že prej..hehehe. Kahlo, a ti si bila pri majčicah?!? A majčicah nosečkah? Jaz sem bolj proti koncu seznama tako, da bo še dolga ampak sedaj smo ravno v času, ko smo fajn pridni in ta mesec naju moram pa res pohvalit :) Upam, res močno upam, da tudi "rezultat" ne bo izostal. Ej, imam feeling, da bi januar moral biti fejst ploden, ker so bili taki lepi prazniki in smo se vsi imeli fejst radi :) zato bi tudi jaz stavila na nadpovprečno plodnost, tam nekih 27% :)
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:26:18
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa še malce za dobro voljo sem zdaj en dober meil dobila. G. Penis želi povišanje plače zaradi naslednjih motivov: Fizično delam Delam na velikih globinah Delam "z glavo" Delam tudi ob vikendih Delam v zelo vlažnem prostoru Kadar delam ponoči ne dobim dodatka Delam v temnem prosotru, kjer ni klime Delam na visoki temperaturi Pri delu sem izpostavljen infekcijskih boleznim. Odgovor firme: "Po natančni preučitvi, administracija odklanja zahtevek o povišanju plače g. Penisu, zaradi naslednjih motivov:" Ne dela osem ur zaporedoma. Že po kratkem aktivnem delu, zaspi na delovnem mestu. Ne ugodi, zmeraj, zahteva nadrejenega. Ni vedno zves delodajalcu, včasih dela pri konkurenci. Med enim in drugim delom veliko počiva. Je brez iniciativ. Za začetek potrebuje stimulacjio. Ob koncu delovnega dne ne počisti za sabo. Ni mu pogodu dvojna izmena. Včasih zapusti dlovno mesto še preden je dokončal delo. In za namenček, ga je videti, da se na delovnem mestu srpehaja ven in noter z dvema sumljivima torbama.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce! Najprej veliko za tiste, ki vas je obiskala . Upam, da je bila to tazadnja za 9 mesecev. (čajčki) za tiste, ki ste prehlajene ali pa imate angino oz. gripo. pa še en tudi za vas. tale rožica naj bo za vse srečke . Za vse tiste, ki še čakate v januarju na , pa navijam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:41:52
|
|
|
|
sončnica24
|
Joj Gantar si le prišla in se malce javila me je bilo že strah da te več ne bo. Kako si kaj? Jaz imam čas klepetat ker sem sama.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:44:22
|
|
|
|
sončnica24
|
Nekaj me še samo zanima, rada bi malce spodbude, čeprav vem da se bom nekaterim zdela malce čudna ker je v bistvu to moj prvi poskuz za zanositev, nekatere pa se mučite že več let upam da ne zamerite ker sem tako neučakana Zdaj sem prebrala da je možna zanositev tudi 24 ur po ovulaciji, se pravi: mene danes že cel dan tako na momente prijetno špika v jajčnikih to pomeni, da če sma jutri zvečer pridna da še vseeno lako postanem ? Verjetno je manj možnosti ampak obsaja pa ali ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:45:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Prehitro sem kliknila na potrdi. Nisem še končala s samogovori Kar pol ure sem brala, da sem vse prebrala. Pa še to, sem po moje pol ven spustila, saj ste se ful nakleptale Prej sem še pozabila pozdravit naše punce v tujini... tany83 in_ancica_ Kako ste kaj? Moram vam povedat, da sem danes dobila po pošti od firme, na katero čakam zaradi službe, odgovor, da se moram v sredo javiti pri njih na razgovoru . Sem bila ful vesela.Najprej, k sem zagledala kuverto, sem si rekla: Na nič ne bo, tud tle me ne marajo in sem bila prav mal . Pol k pa sem odprla kuverto, je bilo pa ravno nasprotno . Tako da, če mi bojo rekli ne, se bom v februar vpisala kot borka, drugače pa bom kar navijačica. Če dobim službo. to sem vam hotela še danes povedat, da je še vedno upanje pri meni za službo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
oj sončnica... mislim, da ni potrebno ti obupat. ti pridno jej ospenčke, pa pridno pa boš . Boš videla. A ti si prvič borka? A semprav razumela? Samo sprašujem. Ta prvič, se jst sploh nisem obremenjevala s tem, kdaj imam O. Sploh ne vem kako to. Pa se je prijelo. Sicer pa pravijo da čim manj tuhtaš na to, da bi bila rada prej si. Pravijo, da je to vse v glavi, sam jst to kar mal dvomim.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:52:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Na, pa te mi vse pobegnile. Sam gantar se pojavi, pa punce naredijo čaw.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:55:37
|
|
|
|
sončnica24
|
Prvič sem borka ja, pa mi je že prejšnji mesec vse narobe šlo ker mi je iz neznanega razloga zaostajala več kot 14 dni, potem pa je bila čisto ok. Tako da če bi bilo vse tako kot bi moglo bit bi lahko zdaj že vedela če bo kaj ali ne bo nič. Vem da se ne bi smela obremenjevati samo si tega tako po tihem želim že celo večnost, pa sva malce odlašala z mojim dragim zdaj pa sva se odločila da je tega dovolj in sva hotela probati in po spletu okoliščin je pač tako da je on na enem koncu ta vikend jaz pa na drugem in da je O prišla ravno danes. Seveda pa še ni nič izgubljeno in če ne bo ta mesec bo pa drugi, enkret vglavnem bo. Mogoče je še celo boljše tako da še ta angina mine. Seveda se pa brez boja ne dam tako da bova tudi jutri probala pa boma vidla kaj bo. Po pa jih dobil po riti zaradi teh njegovih kolin , sem še vedno jezna.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:56:23
|
|
|
|
stunfek
|
sončnica...nič preveč tuhtat kdaj je O. Natančno itak ne moreš vedeti. Špikanje je lahko prej, vmes in potem...kakor pri kateri. Važno, da si vzameš dovolj šitoko okno okoli možne O in da čim večkrat v tem oknu. Nič ne tuhtat, če je že prepozno al bi še....vidva kar dajta še! :) gantar, držim pesti za službo!!! a to je dodatni razgovor ali misliš, da ti bodo dali že ponudbo?
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 21:57:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz sem še tu!!!! Še ne grem nikamor boma imele dvogovor da ne bodo vedno samogovori Pa veliko veliko sreče ti želim pri službi, bom v sredo držala pesti. Pa pridi nazaj da ne bom imela samogovorv Prosim, so mi 200 postov zbrisali, te morem spet dohitet
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:00:42
|
|
|
|
stunfek
|
zakaj so ti pa 200 postov zbrisali?!?
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
sončnica, ne smeš bit jezna. sej ti bo kako klobaso prinesu. Boš vidla . Vem pa, da te jezi, ker imaš ravno sedaj O, pa še ta angina. Jst sem angino ravno prebolela. In vem, kako je bit z angino. Vem pa, kako je če ne moreš delati na , ko omaš O. Jst ga ima pri sebi, pa ga zaradi službe, ki se mi mogoče obeta ne morem delati na . Tvojega pa ni pri tebi, k imaš O. Če bi pa obe zanosili v tem mesecu, bi pa imeli isti rok . Ampak ti ga še lahko ujameš, moj bo šel pa lepo mimo. Še eden . Ampak nisem sedaj nič jezna, sem mal ampak bo že minilo. Bom pa , če ne dobim službe.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da jih boš hitro nadoknadila. Sam da še kahlica pride...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:03:27
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek zakaj so ti pa 200 postov zbrisali?!? Ker dosti klepetam tudi na Čvekamo v tri dni, tam pa tedensko teme brišejo in sem očitno zelo zelo veliko klepetala pred prazniki, zdaj so pa tiste teme zbrisale in adijo posti. Bom pa zdaj tukaj več klepetala ker teh pa ne brišejo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:03:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek zakaj so ti pa 200 postov zbrisali?!? klepetala je tam, kjer brišejo poste vsak teden.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
na sončnica, pa si me prehitela . Sam se mi pa mal skrivaš Sad si tu, sad te nema
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:05:25
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar sončnica, ne smeš bit jezna. sej ti bo kako klobaso prinesu. Boš vidla . Vem pa, da te jezi, ker imaš ravno sedaj O, pa še ta angina. Jst sem angino ravno prebolela. In vem, kako je bit z angino. Vem pa, kako je če ne moreš delati na , ko omaš O. Jst ga ima pri sebi, pa ga zaradi službe, ki se mi mogoče obeta ne morem delati na . Tvojega pa ni pri tebi, k imaš O. Če bi pa obe zanosili v tem mesecu, bi pa imeli isti rok . Ampak ti ga še lahko ujameš, moj bo šel pa lepo mimo. Še eden . Ampak nisem sedaj nič jezna, sem mal ampak bo že minilo. Bom pa , če ne dobim službe. To spodnjo pa ti verjamem ja. Drugače pa saj bo tudi nama enkrat uspelo, lepo pa je da ste tukaj vsaj ne študiram preveč o tem in se lahko z vami zabavam . Glede klobas, to sem ziher da jih bo prineso pa še kaj druga tudi, samo kaj ko nisem tak velik ljubitelj klobas. Meni ena druga bolj diši, uf se mi že kar smili kako bo jutri bogi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:07:03
|
|
|
|
Anonimen
|
oj jej. Če je kaka dobra klobasa, jo imam kar rada. Je pa res, da moj svojo nos kar s sabo, k jo imam pa najraje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 5.1.2008 22:07:25
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar na sončnica, pa si me prehitela . Sam se mi pa mal skrivaš Sad si tu, sad te nema Zdaj pa več ne sledim . Pa gremo zdaj nekaj napisat da bo kahlo mela kaj za brat, se nekje skriva danes, pa saj če jaz prav razumem ona doma računalnika nima ne oz. interneta? Samo kako se lahko potem čez vikende javlja ker tu pa tam kaj napiše?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.