|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
5.1.2008 18:55:43   
jakoLUlana
Tako sem nestrpna, da ves cas nekaj pocnem.
Kuham, gledam na racunalnik, se po tleh valjam z naso tamalouser posted image  in zganjam norcije, vmes hodim na wc gledat ce je kaj priteklo - pa drzim urin, ker ne vem ce bom zdrzala do jutri zjutraj. aaaaaaaaaaaaaaaaaa, sem kar "malo" zmesana user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
5.1.2008 19:18:05   
KAHLO
user posted image Soncnica....daj pokliči tega tvojga lubija naj takoj pusti koline iz rok in pride domu ....je trebauser posted image user posted image , septemberke čakamo!!!!!user posted image

Antika...moji znaki hmmm ....zaenkrat še bl bogo,, edini znaki k so da ni user posted image , pa zizike, enkrat me skelijo enkrat pa srbijo....se ne morjo odločit....sicer pa mi ni nič za jest...ampak mislim da je to posledica te moje gripe....k mi itak zdaj nič ne paše. Veš da vas majčic ne moram pozabit...ste k moje starejše sestrice, moje druge sestrice so te naše januarske borke, ta najmlajše pa bojo moje najmlajše sestrice...seveda če bom lahko z njimi ostala do koncauser posted image

JakoUlulana kaj se tiče testerjev je moje mnenje, da je vseeno če lulaš v lonček pa testerček namočiš ali po palčki ...jaz sem poskusila že oboje in obakrat mi je pokazalo user posted image , le da če cilaš na palčko se še vse polulašuser posted image user posted image  jaz raje kar namočim, da pride ja zadost urina na palčko, sem pa uporabljala testerje CB in firstsign, ki ga dobiš v dm...ta ta drugi mi je bl všeč, k se ti user posted image  pokažejo v okenčku v obliki srčka, pa še vseeno je kdaj se polulaš zjutraj, popoldan, dopoldan, sam ne smeš kaj dost pit preden ga greš nardit...k pol baje razrečiš, vsaj tako piše v navodilih....želim ti da ti uspe in da se prfočkaš na septemberkah....isto velja za tebe Anonimna,

Dajte moje borke pridno user posted image , da se boste lahko čimprej prfočkale na septemberkah.....user posted image user posted image user posted image user posted image

A nobene k ji zamuje ne tišči lulat....dajmo lulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
5.1.2008 20:41:51   
Anonimen
Čau punce, we are back!user posted image

Amy, čestitke! user posted image user posted image user posted image Vidim, da jih je kar nekaj, ki jim zamuja - pa da ne bi prišla! Držim pesti.

Tistim, ki se je prikazala ta packa, pa želim da jo naslednji mesec res ne bo.user posted image

Mi smo se imeli enkratno! Še 5 dni do ne-prihoda M, ampak mislim, da tudi ta mesec ne bo nič, ker so se mi mozoljčki že naredili, imam vse znake, da bo prišla... ampak pustimo času čas in bomo videli.

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
5.1.2008 21:11:27   
sončnica24
Pa očitno tudi z mano ne bo nič v septembru, se zdaj kar jočem, pa v jajčnikih me tak fajn špika, ker po tej logiki če je vse drugo ok, bi se verjetno lahko pridružla septemberkam zdaj pa nebo nič, jutri bo pa verjetno prepozno. Tako da razen če se ne vem kak čudež zgodi potem se bom pridružla septemberkam drugače pa upam da bo drug mesec boljši.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
5.1.2008 21:18:40   
Anonimen
Čau pupike...
cel dan sem pridno tekala okoli in sem pričakoval cel kup branja...kje ste vse?? Mene že par dni pridno špika v trebuhu, včeraj sem imela totalni čustveni meltdown in je moj reku, da sm sto procentno noseča (da o nekaterih napadih lakote-le od kod???)-ne govorim. Hehehe. Ne pričakujem 12. in res ne pričakujem takega čudeža, tako da sva šla celo stavit...me pa res zanima, če bom kaj bogatejša.
Vsem, ki še vedno upate, držim pesti z vsemi štirimi.

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
5.1.2008 21:24:24   
stunfek
Ojla punce! Čestitke Amy!Seveda, čestitke tudi tebi Kahlo...čeprav se mi zdi, da sem ti že prej..hehehe. Kahlo, a ti si bila pri majčicah?!? A majčicah nosečkah?

Jaz sem bolj proti koncu seznama tako, da bo še dolga ampak sedaj smo ravno v času, ko smo fajn pridni in ta mesec naju moram pa res pohvalit :) Upam, res močno upam, da tudi "rezultat" ne bo izostal.

Ej, imam feeling, da bi januar moral biti fejst ploden, ker so bili taki lepi prazniki in smo se vsi imeli fejst radi :) zato bi tudi jaz stavila na nadpovprečno plodnost, tam nekih 27% :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2256
5.1.2008 21:26:18   
sončnica24
Pa še malce za dobro voljo sem zdaj en dober meil dobila.

G. Penis želi povišanje plače zaradi naslednjih motivov:
Fizično delam
Delam na velikih globinah
Delam "z glavo"
Delam tudi ob vikendih
Delam v zelo vlažnem prostoru
Kadar delam ponoči ne dobim dodatka
Delam v temnem prosotru, kjer ni klime
Delam na visoki temperaturi
Pri delu sem izpostavljen infekcijskih boleznim.

Odgovor firme:
"Po natančni preučitvi, administracija odklanja zahtevek o povišanju plače g. Penisu, zaradi naslednjih motivov:"
Ne dela osem ur zaporedoma.
Že po kratkem aktivnem delu, zaspi na delovnem mestu.
Ne ugodi, zmeraj, zahteva nadrejenega.
Ni vedno zves delodajalcu, včasih dela pri konkurenci.
Med enim in drugim delom veliko počiva.
Je brez iniciativ. Za začetek potrebuje stimulacjio.
Ob koncu delovnega dne ne počisti za sabo.
Ni mu pogodu dvojna izmena.
Včasih zapusti dlovno mesto še preden je dokončal delo.
In za namenček, ga je videti, da se na delovnem mestu srpehaja ven in noter z dvema sumljivima torbama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
5.1.2008 21:37:31   
Anonimen
Pozdravljene punce!
Najprej veliko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za tiste, ki vas je obiskala user posted image . Upam, da je bila to tazadnja za 9 mesecev.
user posted image  (čajčki) za tiste, ki ste prehlajene ali pa imate angino oz. gripo. pa še en user posted image  tudi za vas. user posted image
user posted image  tale rožica naj bo za vse srečke user posted image .
Za vse tiste, ki še čakate v januarju na user posted image user posted image , pa navijam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2258
5.1.2008 21:41:52   
sončnica24
Joj Gantar si le prišla in se malce javila me je bilo že strah da te več ne bo. Kako si kaj? Jaz imam čas klepetat ker sem sama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
5.1.2008 21:44:22   
sončnica24
Nekaj me še samo zanima, rada bi malce spodbude, čeprav vem da se bom nekaterim zdela malce čudna ker je v bistvu to moj prvi poskuz za zanositev, nekatere pa se mučite že več let upam da ne zamerite ker sem tako neučakanauser posted image

Zdaj sem prebrala da je možna zanositev tudi 24 ur po ovulaciji, se pravi: mene danes že cel dan tako na momente prijetno špika v jajčnikih to pomeni, da če sma jutri zvečer pridna da še vseeno lako postanem user posted image ? Verjetno je manj možnosti ampak obsaja pa ali ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2260
5.1.2008 21:45:28   
Anonimen
Prehitro sem kliknila na potrdi. Nisem še končala s samogovori user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Kar pol ure sem brala, da sem vse prebrala. Pa še to, sem po moje pol ven spustila, saj ste se ful nakleptale user posted image  user posted image  user posted image
Prej sem še pozabila pozdravit naše punce v tujini... tany83 in_ancica_ user posted image
Kako ste kaj? Moram vam povedat, da sem danes dobila po pošti od firme, na katero čakam zaradi službe, odgovor, da se moram v sredo javiti pri njih na razgovoru user posted image  user posted image  user posted image . Sem bila ful vesela.Najprej, k sem zagledala kuverto, sem si rekla: Na nič ne bo, tud tle me ne marajo in sem bila prav mal user posted image . Pol k pa sem odprla kuverto, je bilo pa ravno nasprotno user posted image . Tako da, če mi bojo rekli ne, se bom v februar vpisala kot borka, drugače pa bom kar navijačica. Če dobim službo. user posted image
to sem vam hotela še danes povedat, da je še vedno upanje pri meni za službo. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
5.1.2008 21:49:39   
Anonimen
oj sončnica... mislim, da ni potrebno ti obupat. ti pridno jej ospenčke, pa pridno user posted image  pa boš user posted image . Boš videla. A ti si prvič borka? A semprav razumela? Samo sprašujem. Ta prvič, se jst sploh nisem obremenjevala s tem, kdaj imam O. Sploh ne vem kako to. Pa se je prijelo. Sicer pa pravijo da čim manj tuhtaš na to, da bi bila rada user posted image  prej si. Pravijo, da je to vse v glavi, sam jst to kar mal dvomim. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2262
5.1.2008 21:52:37   
Anonimen
Na, pa te mi vse pobegnile. Sam gantar se pojavi, pa punce naredijo čaw. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
5.1.2008 21:55:37   
sončnica24
Prvič sem borka ja, pa mi je že prejšnji mesec vse narobe šlo ker mi je user posted image iz neznanega razloga zaostajala več kot 14 dni, potem pa je bila čisto ok. Tako da če bi bilo vse tako kot bi moglo bit bi lahko zdaj že vedela če bo kaj ali ne bo nič.

Vem da se ne bi smela obremenjevati samo si tega user posted image tako po tihem želim že celo večnost, pa sva malce odlašala z mojim dragim zdaj pa sva se odločila da je tega dovolj in sva hotela probati in po spletu okoliščin je pač tako da je on na enem koncu ta vikend jaz pa na drugem in da je O prišla ravno danes.

Seveda pa še ni nič izgubljeno in če ne bo ta mesec bo pa drugi, enkret vglavnem bo. Mogoče je še celo boljše tako da še ta angina mine. Seveda se pa brez boja ne dam tako da bova tudi jutri probala pa boma vidla kaj bo.

Po pa jih dobil po riti zaradi teh njegovih kolinuser posted image , sem še vedno jezna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
5.1.2008 21:56:23   
stunfek
sončnica...nič preveč tuhtat kdaj je O. Natančno itak ne moreš vedeti. Špikanje je lahko prej, vmes in potem...kakor pri kateri. Važno, da si vzameš dovolj šitoko okno okoli možne O in da user posted image  čim večkrat v tem oknu. Nič ne tuhtat, če je že prepozno al bi še....vidva kar dajta še! :)

gantar, držim pesti za službo!!! user posted image  a to je dodatni razgovor ali misliš, da ti bodo dali že ponudbo?

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
5.1.2008 21:57:13   
sončnica24
Jaz sem še tu!!!! Še ne grem nikamor boma imele dvogovor da ne bodo vedno samogovoriuser posted image

Pa veliko veliko sreče ti želim pri službi, bom v sredo držala pesti.

Pa pridi nazaj da ne bom imela samogovorvuser posted image

Prosim, so mi 200 postov zbrisali, te morem spet dohitetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2266
5.1.2008 22:00:42   
stunfek
zakaj so ti pa 200 postov zbrisali?!?

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2267
5.1.2008 22:01:17   
Anonimen
sončnica, ne smeš bit jezna. sej ti bo kako klobaso prinesu. Boš vidla user posted image  user posted image  user posted image . Vem pa, da te jezi, ker imaš ravno sedaj O, pa še ta angina. Jst sem angino ravno prebolela. In vem, kako je bit z angino. user posted image  Vem pa, kako je če ne moreš delati na user posted image , ko omaš O. Jst ga ima pri sebi, pa ga zaradi službe, ki se mi mogoče obeta ne morem delati na user posted image . Tvojega pa ni pri tebi, k imaš O. Če bi pa obe zanosili v tem mesecu, bi pa imeli isti rok user posted image  user posted image  user posted image . Ampak ti ga še lahko ujameš, moj bo šel pa lepo mimo. Še eden user posted image . Ampak nisem sedaj nič jezna, sem mal user posted image  ampak bo že minilo. Bom pa user posted image , če ne dobim službe.

Neposredna povezava do sporočila: 2268
5.1.2008 22:02:30   
Anonimen
mislim, da jih boš hitro nadoknadila. Sam da še kahlica pride... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
5.1.2008 22:03:27   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Ker dosti klepetam tudi na Čvekamo v tri dni, tam pa tedensko teme brišejo in sem očitno zelo zelo veliko klepetala pred prazniki, zdaj so pa tiste teme zbrisale in adijo posti. Bom pa zdaj tukaj več klepetala ker teh pa ne brišejouser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
5.1.2008 22:03:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

klepetala je tam, kjer brišejo poste vsak teden.

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2271
5.1.2008 22:04:47   
Anonimen
na sončnica, pa si me prehitela user posted image  user posted image  user posted image . Sam se mi pa mal skrivaš user posted image  user posted image  user posted image  Sad si tu, sad te nema user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
5.1.2008 22:05:25   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

sončnica, ne smeš bit jezna. sej ti bo kako klobaso prinesu. Boš vidla user posted image  user posted image  user posted image . Vem pa, da te jezi, ker imaš ravno sedaj O, pa še ta angina. Jst sem angino ravno prebolela. In vem, kako je bit z angino. user posted image  Vem pa, kako je če ne moreš delati na user posted image , ko omaš O. Jst ga ima pri sebi, pa ga zaradi službe, ki se mi mogoče obeta ne morem delati na user posted image . Tvojega pa ni pri tebi, k imaš O. Če bi pa obe zanosili v tem mesecu, bi pa imeli isti rok user posted image  user posted image  user posted image . Ampak ti ga še lahko ujameš, moj bo šel pa lepo mimo. Še eden user posted image . Ampak nisem sedaj nič jezna, sem mal user posted image  ampak bo že minilo. Bom pa user posted image , če ne dobim službe.

To spodnjo pa ti verjamem ja. Drugače pa saj bo tudi nama enkrat uspelo, lepo pa je da ste tukaj vsaj ne študiram preveč o tem in se lahko z vami zabavamuser posted image .

Glede klobas, to sem ziher da jih bo prineso pa še kaj druga tudi, samo kaj ko nisem tak velik ljubitelj klobas. Meni ena druga bolj diši, uf se mi že kar smili kako bo jutri bogiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
5.1.2008 22:07:03   
Anonimen
oj jej. Če je kaka dobra klobasa, jo imam kar rada. Je pa res, da moj svojo nos kar s sabo, k jo imam pa najraje user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2274
5.1.2008 22:07:25   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

na sončnica, pa si me prehitela user posted image  user posted image  user posted image . Sam se mi pa mal skrivaš user posted image  user posted image  user posted image  Sad si tu, sad te nema user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa več ne sledimuser posted image .

Pa gremo zdaj nekaj napisat da bo kahlo mela kaj za brat, se nekje skriva danes, pa saj če jaz prav razumem ona doma računalnika nima ne oz. interneta? Samo kako se lahko potem čez vikende javlja ker tu pa tam kaj napiše?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.