Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 21:52:58
|
|
|
|
polaris
|
Čao Tany, mene pa zanima koliko imaš časovnega zamika. Pr teb še zagotovo sije sonček
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 21:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
tany83... pol pa prejmi en lep pozdrav iz Slovenije v Dominikansko... Svaka ti čast, jst domače pogrešam ful, pa se vsak dan slišmo po telefonu, pa na 14 dni vidmo, pa smo 80 km narazen.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 21:56:40
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljena... zamika mam 5 ur, soncek sedaj trenutno ne sije vec ker se je nekam pooblacilo , je pa sijal cel dan ... in je bilo neznansko vroce ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:00:01
|
|
|
|
tany83
|
Hvala gantar, vam pa lepe pozdrave iz dominikanske... sej jst se tud z domacimi kar precej slisim... se dobro da so racunalniki in vsa mogoca tehnologija od kamer naprej in da je telefon..
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:00:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa je danes dopoldan snežilo ... pri vas pa je vroče? Kolk stopinj ste namerili danes? Jst bi šla kar k teb se mal pogret
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:01:30
|
|
|
|
tany83
|
Glede na to, da je sijal soncek jih je bilo kar ene 28... vroce je vroce.... ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:02:08
|
|
|
|
nf
|
O Blagor Tany!!!!! Mi imamo pa minus, brrrrbrr mraz tak da vse šklepeta. Drugače pa je od prijateljice fant iz Italije in se je pred parimi mesci preselil sem. Pa tudi on pravi, da je malo mrazzz Pa mislim, da se imata kar fajn in lepo funkcionirata.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:05:44
|
|
|
|
Anonimen
|
nf... glede na to, kakšen avatar imaš, bi sklepala, da te nč ne pride do kosti...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:06:41
|
|
|
|
polaris
|
Moja prijateljica je tud pustila srček v Dominikanski, tokl pogumna kot ti pa vendarle ni bila. Vsaka čast
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:06:49
|
|
|
|
tany83
|
Vrjamem, da pravi da je mraz, se posebej ce si bolj iz juzne italije... jaz pravim, da ni vazno od kje si, vazno je da se razumes... jaz sm mnenja, da tazga srcka kot sm ga dobila, ga ne bi mogla najt nikjer drugje, ceprav se vcasih pohecam in recem mojemu , da kaj hudica me je pripeljalo na dopust sm, da sm se tko zaljubila.... Ga pa ne bi zamenjala....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:08:28
|
|
|
|
tany83
|
Ja, vcasih mores malo tvegat... Jaz vem, da si zivljenja brez njega ne predstavljam.... je pa odvisno kak odnos mas...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:08:45
|
|
|
|
polaris
|
Gantar, kako si kaj? Kje si bila čez praznike, te je bilo bolj malo slišat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:10:23
|
|
|
|
polaris
|
Tany, se popolnoma strinjam. Jaz bi šla z mojim tud v šotor pod most, če bi bilo potrebno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:11:59
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: polaris Hvala LuNca,... Tud zate bi bil počasi čas, da se nam pridružiš, da ne boš le mopsija žulila LuNa, vse lepo, predvsem ljubezni, zdravja, sedmico na lotu pa še kaj,... pa da ti čimprej mineta ti dve leti. tud tebi hvala.... ampak polaris, firbec pa me matra... od kod pa ti veš za te moje dveletne "travme" . A te je moj najel, da špijunariš mal za mano Polaris ti si tak not padla v dominikansko, da si mene in moje vprašanje kr na ignor vrgla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:12:53
|
|
|
|
tany83
|
... jaz tud tko pravim... mi ni vazno nc, vazno, da sm z njim.... ceprav zdej dela ... upm, da se kmal doma prikaze, kr ga ze mal pogresam ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
polaris... skrivala sem se pred rr-jem Sem si morala mal dopusta vzet oziroma ne jst... računalnik... Nov let pa sem pričakala doma s še enim parom. Smo se mel ful fajn in smo se ful na pil (vsega po malem) in najedl, da smo misl it že ob 22.30 spat. Komaj smo zdržali do 1.1.08. Potlej smo šli pa mal ven, si lastni ognjemet pogledat, pol pa nazaj na topl in tud v posteljo. Sam ne , saj smo bili ful zmatrani od pojedine in pijače. V glavnem praznike sem preživela. sedaj moram preživeti še O, saj mora it kar mimo, brez da bi delali kaj na . Ma sej bom dočakala enkrat en velik sonček.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:14:59
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... jaz tud tko pravim... mi ni vazno nc, vazno, da sm z njim.... ceprav zdej dela ... upm, da se kmal doma prikaze, kr ga ze mal pogresam .... hja, tale čas... moj pa že tak hrgoli tu zraven, da mi vsake tok časa kr mal monitor zavibrira od njegovih zvokov
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:15:25
|
|
|
|
polaris
|
Sorči LuNca, res sem te spregledala . A Tvoj??? Ma nije ti Maribor New York
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:15:59
|
|
|
|
_ancica_
|
tany83 Skupi sva ze mal vec kot 2 leti, porocena pa od aprila... jaz sem seveda slovenka on pa iz dominikanske republike... ja, pravijo, da je radovednost lepa cednost ... lp sva pa v podobni situaciji. Moj je originalno iz Kolumbije, trenutno pa ziviva v Kanadi. Poznava se dobri dve leti, porocena pa sva skoraj leto dni (konec marca bo obletnica). Ti si se vsaj na toplo preselila, jaz pa zmrzujem tukaj, saj je malo hladneje kot v Sloveniji).
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:16:56
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar nf... glede na to, kakšen avatar imaš, bi sklepala, da te nč ne pride do kosti... Madoniš prav imaš Gantar!!! Pa jst k sem taka zmrzljivka! Moram si kšno zebro obesit, ne pa neke polarne pingvine! Tany, se strinjam! Srček je najbolj važen
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:17:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Sorči LuNca, res sem te spregledala . A Tvoj??? Ma nije ti Maribor New York hja je tud miami, če je treba... no, ampak odgovoru pa si se spet izmuznila...lisička
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:19:12
|
|
|
|
tany83
|
Ja LuNa sej, ce bi moj bu doma.... ne bi bla jst nc tle gor.... kr pol bi ze drgnu, da skoz neki u racunalnik bulim.... ... sam zdej, bi se vseeno mal h njemu stisnla, k ga ze doooolgo ni ..
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:19:52
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 hja je tud miami, če je treba... no, ampak odgovoru pa si se spet izmuznila...lisička
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
_ancica_... še tebi pošiljam en pozdravček iz Slovenije tja v daljno Kanado. Verjamem ti, da zmrzuješ, saj tudi me, k smo v SLO zmrzujemo Ma kje ste jih najdle... že jst se sprašujem, pa sva oba iz Slovenije...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.1.2008 22:22:36
|
|
|
|
nf
|
Evo me
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.