|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
18.12.2007 10:36:59   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

...pa da ne boš takole pr zdravnikuuser posted image !!

Še huje, jaz še zvok vklopim

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 851
18.12.2007 10:37:15   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ledenka....ti kr prid v lj....sam morš neki posebnega, na sebe dat....da te prepoznamo, drgač pa poleg kuhanca majo tud medenicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa glede na to da ti jazzzi računa 5€ (a se pr teb tud inflacija poznauser posted image ), dobiš kuhanca za 2 evra pa medenico tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , unga žganga rukneš ene tri pa boš izšvicala  to bolezenuser posted image

KAHLO, veš kaj, jaz SEM v Ljubljani user posted image user posted image user posted image   hja, kaj bi lahko bil prepoznavni znak...  rdeča mašna na torbici user posted image user posted image user posted image  pa da se najdemo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 852
18.12.2007 10:39:23   
jazzz27
user posted image ah, kaj se menš, rezervnih delov dost, zdej k mamo veze, pa še v stroške lahko damo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bi pa res mogle bit mal special oblečene al pa prepoznavne, da bi se povohale...dejmo met sončne špegle goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Pikyca*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
18.12.2007 10:44:16   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi kar smiliš, ah ti zdravniki so taki mesarji, mislm zobarji...sej ne vem kje si!!! Bi te mal potolažla, sam se mi zdi, da ne bo dosti pomagalo...ti si pa res faca...
...sigurno dobiš kake inekcije al pa kaj podobnega, al ne? Sicer, če si brala nazaj je jabolko odlična rešitev za zvok...sam pol zraven ne morjouser posted image user posted image user posted image

Mal te hecam, drži se!!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 854
18.12.2007 10:46:47   
Anonimen
Dobro jutro punce! Ups... dober dan... nisem pogledala, kolk je že ura... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Škoda, da nisem v Lj, bi šla danes še jst mal lučke pogledat pa na enga kuhanga vinčka. Bi pol user posted image  pregnala, k je glih prišla. SEm takoj boljše volje, k sem jo včeraj zvečer ugledala.user posted image  user posted image  user posted image  Lahko vam povem, da če bi šla jst v lj na vinčka bi me vse spoznale. Zato pa raje ne grem. user posted image  user posted image  user posted image , ker pol nebi bilo nobene več tu gor in pol bi bila sama. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tako se bom a raje skrila v bajti in bom počakala na jutri, da vidim, kak je bilo. Upam, da bote kaj poročale.
Sicer si je pa moj danes zaželel za kosilo zelje. Jst semkar pozjala, k je reku da bi ga jedu. Pa sem rekla... z veseljem dragi, ga boš dobil. In zdej ga bom pa še jst jedla. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *Pikyca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
18.12.2007 10:47:48   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi kar smiliš, ah ti zdravniki so taki mesarji, mislm zobarji...sej ne vem kje si!!! Bi te mal potolažla, sam se mi zdi, da ne bo dosti pomagalo...ti si pa res faca...
...sigurno dobiš kake inekcije al pa kaj podobnega, al ne? Sicer, če si brala nazaj je jabolko odlična rešitev za zvok...sam pol zraven ne morjouser posted image user posted image user posted image

Mal te hecam, drži se!!

predlagam tako narkozo:
user posted image

sam ne vem, kdo bo koga - dohtar tebe al ti njega user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 856
18.12.2007 10:49:42   
KAHLO
hmmmmm....no evo....mašna na torbi, sončne špegle (upam da se kam ne zaletim), ....hmmmmmmm.....

evo danes srečanje tajnega društva januarskih bork.....zvečer na prešercu pod smreko in lučkami....aja punce obvezno morte pogledat uno instalacijo od modica k visi v zraku in sicer, ko greš po sredinskem mostu (tromostovja), k da bi šla proti magistratu povezuje hiši k ma modic galerijo, pa k so stanovali uni barmani....res...tista inštalacija je pa prav za nas....k je veliko jajčece ( pazte sveti se) okrog pa polno malihuser posted image user posted image user posted image in vsi so v napadu na ta jajček................jaz sem kar obstala k sem ga vidla......to je sigurno znak, da bomo januarke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 857
18.12.2007 10:50:58   
jazzz27
user posted image user posted image ha gantar...dobro jutro tudi tebi...user posted image user posted image user posted image  Kaj pa če tvoj dragi tule vsebino gor bereuser posted image user posted image user posted image , pa kaj veš kaj ga je pičlouser posted image user posted image user posted image user posted image A je mel mogoče kak zaključek pa mu paše kislo?? Upam, da mi ne boš še ti pobegnila, ker so se že vse inflacije ustrašleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
18.12.2007 10:52:51   
KAHLO
Gantar......čemu bi se pa ti skrivala.............ni frke.....mene tud ni za zgrešit....sam na moj avatar pomisliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako se dela punce.....danes pa kr laufa ta naš januarski forumuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 859
18.12.2007 10:53:24   
jazzz27
KAHLCA mene boš spoznala po tem, da bom ležala in mela noge narazenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahk se mi kera prdruž jih je več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 860
18.12.2007 10:54:37   
jazzz27
aja gantar, čestitam zauser posted image , če si si jo tako želelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 861
18.12.2007 10:55:55   
Anonimen
Dons se nimam namena skrivat, inflacija... kaj jo šlivi...user posted image  user posted image  user posted image

Ja, po moje mu še od sobote paše nekaj kislega. Bi človek mislu, da je on user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Da bi pa bral....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  kar naj, bo vsaj vedel, kaj ga čaka v januarju... user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
18.12.2007 10:57:31   
jazzz27
ledenka ni narkoze????!!!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 863
18.12.2007 10:57:39   
pufika
jej, jest pa dans ne morem prit na zbor user posted image user posted image user posted image bom šele jutr v lj..user posted image pa prav rada bi ktero srečala

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 864
18.12.2007 10:59:14   
Anonimen
KAHLO... v lj ne pridem zato, ker pol nobene ne bo več na rr-ju. Zato... ker se bi mene ustrašle k bi me zagledale... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jazzz... hvala za čestitke za 2 user posted image . Upam da bo zadnja, razen, če bom službo dobila, pol jih bo pa še polhn. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
18.12.2007 10:59:48   
KAHLO
jazzziiiii.....jaz bom pa una k bo spet to inštalacijo na vlko zjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mogoče zna še kakšen user posted image od tam na mene pastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gantar.....a pol si se odločila boš borka v januarju ostalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 866
18.12.2007 11:03:00   
KAHLO
a....kako si pa to zaplanirala.... bo treba plane spremenituser posted image boš zamudila nkaj bork pod smreko z nogami narazen, pa vsaj eno k bo na vlko v tisto svetlečo kroglo zjalauser posted image user posted image user posted image user posted image to bi blo pa že skoraj škoda zamudit.....

Gantar......dokler ne zgledaš k en velik korenček..al pa una teta s krvavcauser posted image , pol se nimaš bat da bi sama ostala....še posebaj ne pr januarskih borkah

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 867
18.12.2007 11:03:32   
pufika
bravo Gantar... še ena borka...user posted image user posted image upam, da kmal zagledaš user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 868
18.12.2007 11:05:15   
jazzz27
gantar, jaz tudi upam, da bo zadnja!!!! Zakaj pa, da ne bi pršla, si tako grozna k maš M? Sej itak bomo mele oči mal motne od kuhanca, boš čist pipiuser posted image user posted image user posted image user posted image

KAHLCA, če boš vidla klošarja na tleh, to nisem jaz!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drgač pa sončna očala gor...pol bo kakšna buška padla in se res ne mormo zgrešit, mogoče se celo zaletimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 869
18.12.2007 11:06:02   
ledenka
kdaj pa boste v mestu? pa res lahk gremo na neki toplega... medenico naprimer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 870
18.12.2007 11:07:42   
Anonimen
Kahlo... borka bom ostala v januarju, dokler ne dobim odgovora za šiht. Kdaj bo to, ne vem, upam pa da še ta teden. In če me vzamejo, se bom spremenila v navijačice, sicer pa bom ostala borka in upam, da bom potlej kmal zagledala user posted image user posted image . Moram pa povedat, da je moja user posted image  bila točna kot urca. Upam, da se bo tako tudi nadaljevalo oz. končalo, da jo sploh ne bo. user posted image

(odgovor članu pufika)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
18.12.2007 11:08:00   
KAHLO
tako jaz vam povem da bom pošteno jezna  če se ne bo nobena s sočnimi v mene zakantala, ali pa me za rokav pocukala.....user posted image user posted image

Hmmmmmmm.... Jazzz  jaz sem prepričana da če boš ti kje na tleh ležala tako kot si napisala (sigurno ne boš sama na tleh ležala) bo velika gneča ludi okrog....in bom točno vedla kam šibnit...da še v živo vidim kako tista inštalacija potekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 872
18.12.2007 11:09:54   
KAHLO
jaz bom začela v mestu strašit tam od 18.00, 18.30 ure, pa veuser posted image
Aja mene še boste prepoznale po mojmu piceku....je velik skoraj 2 m, črnih lasekov, pa dokaj utrujen zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 873
18.12.2007 11:10:58   
Anonimen
ne samo grozna k imam user posted image , tud čist zdelana.... user posted image  user posted image  user posted image  Hec... user posted image  user posted image  user posted image  Lubitu moram zelce naredit, k pride zvečer domov. K bi ga tak rad jedu in mu ne morem pobegniti. Pa še vseeno je mal daleč it, zvečer v lj, če nisi tam blizu doma... user posted image   user posted image   user posted image

se bomo morale drugo leto v januarju raje na kakem kofetu dobit pol pa pridem, k ne bo taka tema....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  se jo mal bojim... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
18.12.2007 11:11:01   
jazzz27
pufika nč se sikerat, lahko prideš pol na urgenco pogledatuser posted image !!!

KAHLCA si si kej podobnauser posted image (to bo tvoja poza dans zvečer)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?