|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
17.12.2007 15:00:45   
maska
jazz kaj ti strašiš s tem korenjem tuki? user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 801
17.12.2007 15:04:21   
KAHLO
Veš kaj....res bi lako moj danes kaj podobnega korenju ven potegnil.....sam najprej moram to migreno z glave zbit!!!!! je za znoret.....mam glavo že čist v ekranu...zgleda da mi že telo prepoveduje to rr-anjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nič maska....ti boš verjetno danes domov prvlekla kup ene zelenave pa sadja.....aja...zelja vidim da se izogibašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noi anans pa le nabavi

Jazzzzzzzi tud ti bi se lahko malo s tvojim korenčkom poigralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 802
17.12.2007 15:05:00   
KAHLO
pa res ja jazzzi.....daj raje kumaro ven prvleči.....k korenje še gledat ne smemouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 803
17.12.2007 15:08:35   
maska
ja zele mi res glih ne diši, sej pojem ga če je. bom se rajš ananasa držala pa mal ga bom lubiju dala pol bom pa še "korenčka" čakala.
ej babe jest zdej grem domov, se čujemo jutri.

lepo se mejte!
kahlo ti odpravi glavobol s korenčkanjem- boš vidla, da bo bolš. bo bolša prekrvavitev pa bo prec bolš.
jazz ti pa tud uživaj v preostanku dneva tud s "korenčkom"

pa pa M.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 804
17.12.2007 15:08:48   
metir
ne pričakujem jouser posted image 8.1.  lp user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 805
17.12.2007 15:10:26   
KAHLO
evo jazzzi si vidla kakšna sila je ratala maski....je se kr hitro poslovila in črta na tržnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metir)
Neposredna povezava do sporočila: 806
17.12.2007 15:11:45   
KAHLO
Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
07.01. - Andromeda
08.01. - metir
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
15.01. - lidija_21
18.01. - trinty22
29.01. - KAHLO 

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu majčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 807
17.12.2007 15:18:51   
jazzz27
ja vidm ja!! Pa sploh nisem jst kriva za ta koren!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MMM, kumarceuser posted image , dobra zamisel!!! Jutr!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

men se grozno mudi (ne tam kamor si ve mislite), uživajete, se kaj tipkamo naprej kasnej

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 808
17.12.2007 15:20:23   
KAHLO
meni tud..............A NI TO MAL SUMLIVO.... zgleda da vse tri letimo na tržnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

čavči pa načvekajte kaj!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 809
17.12.2007 15:22:29   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  a ste spet pr vitaminčkih, punce user posted image user posted image user posted image  hja, tud kaki jih ma dost, sam od njega ni neke koristi user posted image  kaj pa jajčevec? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 810
17.12.2007 15:32:19   
Anonimen
user posted image

Vidim punce, da ste me pogrešale. Sej bi se že prej kaj javila, pa se mi zdi brez veze, k bi vam samo jamrala, stokala in jokala. Pol pa raje nisem. Pa sem se raje zdaj mal oglasila, da vam povem, da me še ni zamedlo, ampak velik pa ne manjka. Je pa res, da bi me pa skor odpihnilo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
sicer pa sem danes bolj v kuhinji. Bližajo se prazniki, pa rojstni dnevi... tako da je treba kar velik še za naredit.
Fajn klepetajte...user posted image

gantar

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
17.12.2007 15:34:10   
sončnica24
Da se še vam jaz javim, sem danes polno zaposlena, drugače pa nič kaj novega. M še vedno ni, sicer je včasih na papirju kaka kapljica krvi, samo ne vem no, upam pa da zdaj res kmalu pride.

Zdaj pa vas grem prebrat potem pa še kaj napišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
17.12.2007 15:46:33   
sončnica24
Sem vas malo bolj preletela nisem nič kaj brala, moram mamo zdaj v Lidla pelat, tako da ne vem kdaj bom mela danes čas za vas.

Najprej vse nove dobrodošle in upam da čimprej zagledate user posted image in da bomo dalje čvekale pri nosečnicah.

Bom pa se zgleda zdaj do novega leta res bolj malo oglašala ker moj en čas dela zjutraj en čas popoldan in potem zjutraj ni časa, popoldne pa je tudi bolj tako ker mama z mamo še nekaj peciva za pečt pa obiski in tako dalje, ampak obljubim vam da si bom vzela čas, ker znate človeka v dobro voljo spravit.

Tako da se oglasim danes spet malce bolj proti večeru, če še bo slučajno katera tu gor strašlauser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 813
17.12.2007 19:13:21   
sončnica24
Očitno ni nobene tukaj, bi lahko imela samogovoreuser posted image .

Če pa ne drugače pa vas bom jutri popoldne spet brala tako da vsaj nekaj napišite, če že popoldne ni nobene tukajuser posted image .

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 814
17.12.2007 21:05:14   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

jazzzzzzzzz danes pa je kar zaspano tukaj na tem jan. .....hmmmmmmmm kaj misliš kje so tiste naše ta hude čveke, gantar, pufika, sončnica......a zdaj bova midve tu animatorke ali kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha, zdej pa te mam... a mene bojo pa palčki pogrešal, al kaj? user posted image user posted image user posted image  tud prov... kar se pa animatork tiče... sej pa sta vidve že od vsega začetka tukaj gor - taglavni user posted image user posted image  pa gantar.... ostale pa sledijo user posted image

nevem jaz se  tako veselim vsake nove borke, te pa se sam prfočkajo pa črtaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te so še pol bl zavzete pr user posted image user posted image k pa meuser posted image user posted image .
Dober da nisem prfočkana tu gor kot borka, ampak sam kot navijačica in jo lahk pobrišem in odbrišem in (ga)nabrišem (ups) kdaj hočem. Ker če bi bla borka, bi me že za hrbtom obirala user posted image  

Drgač pa jazzi moje o je konec........tak da zdaj lahko mal počivava...ampak v januarju pa ga bova spet veselo žingala in to vsak drug danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A so spet stoje na pohodu?????? Spet bo pestro...to se najbolj veselim... teh tvojih vragolij zanositvenih. Mogoč se še pa jst kej od tebe naučim in bova zamenjali vlogi mentorstva. user posted image

Kahlica, ampak Štajer pa mene vedn spomne na Gospodar prstana... ker je bla tam tud ena pokrajina.... Drgač pa...če boš ž glih v naših koncih... A bi me povabla na en kofe? user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 815
18.12.2007 0:36:21   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

nevem jaz se  tako veselim vsake nove borke, te pa se sam prfočkajo pa črtaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te so še pol bl zavzete pr user posted image user posted image k pa meuser posted image user posted image .

Ma sej bi čvekale, pa med šihtom ne gre, ponoč pa že vse veselo user posted image user posted image user posted image ...  Morem vam pa povedat, da sem danes dobila rahlo upanje, da se morda vpišem januarja tud med borke. Pred 3 urami sem prestala prvo operacijo user posted image ,  (boli k 100 user posted image ), naslednja sledi v sredo, in če bo vse po sreč, bo januarja poleg hollywoodskega nasmeška user posted image tud zelena luč za user posted image .

ŽElim vam, da štorklja čimprej najde pravi user posted image   naslov

Zdaj pa moram še kakšno urco študirat, sem ful v zaostanku, zato pa-pa do jutr (mislim danes,... pa saj je vseen)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 816
18.12.2007 7:51:08   
KAHLO
dobro jutrooooooooooooooouser posted image

Ledenka...jajčevec smo tud že mele v obdelavi...ampak je pol prišlo do tega da je bl za zaščitouser posted image user posted image user posted image

Luna, lunca moja tebe pa itak pogrešam, sam ti si k tornado uletiš...vse preluftaš pa spet črta za nekaj cajtauser posted image saj vem da še decemberke bodriš..........sam se mi zdi da velik bolj k naaaasssuser posted image , drgače pa bi se lahko komot med borke vpisala pr nas....kaj te čakaš!?!?!??! bomo skup atletiko pa gimnastiko vadleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pufika ti pa kr peči.......mene to še čaka, in ti čist verjamem da je težko dopoldan testo mesit popoldne, še svojga mesiš....valda da ni cajta da bi še nam kaj zameslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oglasiš pa se res vseeno lahko...če ne bo učinkovitost pr tolko mesenja zelo majhnauser posted image user posted image

Polaris želim ti, vse naj naj in da se dobro izteče, rabimo take borkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nisem vedla da maš kakšne težave....?!user posted image

Ajde jazzi poročaj kaj si včeraj nabavla.....k si tak odletela, za masko itak vem da je vso tržnico pokuplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 817
18.12.2007 7:52:10   
pufika
allo allo,

polaris upam da bo luč zelena...
pa vsem novim borkam tud eno dobrodošlico...user posted image user posted image
...smo se januarke kar vnele, sam jest sm nažalost bla cel vikend bizi, pa nisem kompjutra vidla niti od daleč... sem pa pridno skrbela da bojo user posted image plavali v pravi smeri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
...kera ve, če so na stojnicah tudi praženi mandeljni, da vem če se mi splača it v ljubljano "na lučke"  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 818
18.12.2007 7:57:10   
KAHLO
pufika sooooooo......tam nasprot fabijanija (trgovine nogavic) k so stojnice je ena.......jaz sem si jih tud privoščla, je tako dišalo..........da enostavno nisem mogla mimo......no saj pol pa mi je blo slabo, če sem celo vrečko sama požrlauser posted image kdaj greš gledat lučke*!*!

Jaz jih grem danes z mojim picekom....je že včeraj rekel da si bova kuhanega prvoščla.....pa seveda še kake pražene....samo tokrat v manjši mericiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 819
18.12.2007 8:03:25   
pufika
oooo, pol pa ziher pridem... verjetno jutri, če bo vse po sreči... se malo z mojimi dečvami iz faksa dobimo...user posted image user posted image user posted image mmm...pa en kuhan vinček...mmm... se mi kar sline cedijo...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 820
18.12.2007 8:19:26   
KAHLO
a  takooooooooooooo pol boste pa imele babji žuruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prav maste, stojnic z kuhanim vičkom je kar nekaj, pa tud dobro grejejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 821
18.12.2007 8:46:17   
pufika
ja ja...malo se je treba sprostit, pa uživat  v decembru...user posted image user posted image user posted image kam pa pridemo če bomo samo user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 822
18.12.2007 8:59:45   
maska
Dobro jutro! najprej eno user posted image
kahlo, jazzi sam za informacijo-včeraj smo imeli kosilo pri taščici in kaj je bilo na mizi? SARME user posted image user posted image user posted image . Sm se skor začela smejat, ko jih je dala na mizo. Ona že ve zakaj.

Jest bom tud šla dons na štantke na kuhanca, da mal vidim to praznično vzdušje.
pa včeraj sva z mojim smrekico postavla in je bilo prav lepo.

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 823
18.12.2007 9:17:16   
KAHLO
Pufika.....ti kr najprej na kuhanca, pol pa domov pa pod odejo da se boš pogrelauser posted image user posted image user posted image

Maska tašča že ve kako se tem stvarem strežeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmmmmm....zgleda da bomo danes januarske borke preplavile staro ljubljano in lučke.....
hmm....sigurno bom za vsako k bo se kuhanca držala, pa rr-jevsko zgledala, poštemplala za masko ai pa pufiko....

LJUBLJANA.............PAZI PRIHAJAMOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 824
18.12.2007 9:28:00   
maska
ja seveda. Zdej decembra mormo žurat ker januarja ne bo časa. Bom jest tud gledala kera bi lohk bla RR-jevka. Bom špijunirala po Lj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?