Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 2.12.2007 20:44:33
|
|
|
|
ledenka
|
jazzz in witto, pa se gantar in sunny, vam zelim, da bi bile prvega januarja rozike
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 2.12.2007 21:21:41
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Punce tudi mene lahko vpisete pod januarske borke.... Ne pricakujem je 15.1.08
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 2.12.2007 21:45:36
|
|
|
|
witto
|
.............. Hvala za vspodbudo Ledenka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 2.12.2007 21:51:14
|
|
|
|
Serendipity
|
Ma neeeee, ta seznam se že polni ... Punce moje - topel objemček ps: Ne pozabite omenit gospe M, da je to njen ZADNJI obisk za kar nekaj časa!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 1:03:41
|
|
|
|
polaris
|
Upam, da se bom januarja že lahko borila, zaenkrat pa prosim le za vpis med najglasnejše navijačice
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 8:08:19
|
|
|
|
KAHLO
|
jojjjjjjjjjjjjj jipiiiiiiiii!!!!! Dobro jutro punce!! Erin , kaj lepšega si ne bi mogla želet kot da ti odpreš to temo.....ker sem komaj čakala da se odpre ta januar JAZ BI ŠLA MED BORKEEEEEEEEEEEEEE in sicer 29.1.2007 ( po mojih izračunih...če me ne bo una ta rdečka kaj hecala) Končno se bom spet lahko borila in srčno upam da bo nama tokrat uspelo!!!!!!!!!!! Pozdravljam vse januarke....ne bit žalostne............zdaj v 2008 bomo ji pa dale vetra
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 8:14:30
|
|
|
|
Neža7
|
KAHLO...... Evo! sedaj pa boš z veselom ko vidiš, da si kmalu na vrsti za "seveda BREZ PAVZE" Držim prsti
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 8:31:00
|
|
|
|
KAHLO
|
Neža7, danes bom kar začela s kondicijskimi pripravami .....da bom januarja fit pa seveda zdrava prehrana pa to.....ker januarja bova dobila status vrhunskega športnika v upam tudi da bova pol dobila kakšno medaljo oz. najslajšo nagrado in to je zdrav . Psihične priprave so sledile vse do prve zdaj bo pa treba psihične in fizične združit Pa ti in tvoji dosežki.....upam da si med prvimi (moram te malo preganjat.... )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 8:39:51
|
|
|
|
spelka12
|
Oj. Zaenkrat navijačica, kaj bo pa naprej bomo pa po novem letu izvedeli .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 8:40:46
|
|
|
|
Neža7
|
KAHLO... Kar lepo se pripravita Ta šport je kar zahtevni ZLATO medaljo bo za vaju kar pomeni jaz sem čist relaxed! Kaj bo, bo Drugač bi bila popolnoma živčna in to nočem
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 9:08:01
|
|
|
|
LuNa73
|
Punce, če je Kahlo stopla v nove boje.... to bo še pestro... jst se že veselim, ker vem, da bo spet polno smeha ob njenih akrobacijah in prigodah !!!!! Pa še naziv mentorca bom dobila nazaj... jupiiiiiiiiiiiiiiiiii! Tud ostale s seznama... sej pravjo novo leto... nov začetek nečesa... upam, da bo pr vas to +
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 9:20:55
|
|
|
|
KAHLO
|
Prav maš Neža7 sam najprej se je treba borit....pol pa skulirano čakat na ............ jaz sem se odločila k bo tak daleč....da se sploh ne bom obremenjevala ali bo pol ali ne.....(upam da se bom pol tega tud držala )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 9:25:09
|
|
|
|
KAHLO
|
Luna73 .....začele se bodo zimske olimpijske igre....oz. sv. prvenstvo v le da ne bomo tekmovale med sabo pač pa vse z ....to bo pa še res pestro..... Valda da si pridobila oz. sploh nevem od kje ideja da vmes nisi bila moja mentorica....sam sva pač meli počitnice zdaj bova mele decembra priprave....pol pa tekma Tak da vsak nasvet je že dobro došel...seveda za začetek okrog discipline ( )...... Punce pa še to....zadnič sem v vikendu brala (intervju. s uno borko za kmetico s Pop-tv...no v glavnem v pratiki baje piše da korenček preprečuje nosečnost ) tako da punce VSTRAN S KORENJEM
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 10:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... vidim, da si že v polnem zagonu na svetovno prvenstvo. Tudi sama pridno vadim in mojega spodbujam, da ne bo omagal konec decembra. Men se moj že sedaj smili, kak bo šele konec leta . Ne morem si ga sploh predstavljati: al bo na hrbtu... Punce, V akcijo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 10:45:00
|
|
|
|
KAHLO
|
Gantar....saj nima veze v kerem položaju bo sam da bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 10:51:01
|
|
|
|
naty13
|
Pozdravljene punce. Sem vesela da ste tako dobre volje. Torej bodo olimpijske igre v in boste vse prve, to pomeni . Jaz sem samo navijačica, ker še vedno čakam na , test pa je negativen, to pa je moj mislim da 55. dan. Upanje je še, zato sem še pri decemberkah, navijam pa za vas.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 10:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO, imaš prav. Bistvo je da ne bo na trebuhu pod njim pa jogi in jst. naty13... še vedno navijam zate pri decembrkah tako da ne obupat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 11:59:17
|
|
|
|
KAHLO
|
Ja ja Gantar zdaj pa ža razmišljaš v pravo smer , edino nalogo ki jo boš še imela....je ta da boš mogla unga korenjaka tam doli vzpodbujat Naty13 mislim da še tebe čaka presenečenje....tako da.....ne obupat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 12:22:03
|
|
|
|
Neža7
|
Gantar...... Pazi, da ga ne boš izpraznila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 12:27:01
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... tega me je strah, da oni korenjak ne bo hotu z mano sedolovat. Neža7... moj pravi, da ma dost zaloge, da se mi ni treba bat...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 12:45:46
|
|
|
|
KAHLO
|
Gantar....treba bo najt eno dobro foro da ga boš lahko animirala.......ampak, ti predlagm da počakaš da se moja mentorica (me spremlja že od avgusta......zmeraj me je zasuvala z nasveti...in to uspešno ker sem pol sept. zagledala magični ) to je Luna73 sigurno si že slišala oz. brala za njo ...no skratka da se pojavi ona...in natrosi svojih nasvetov...... če ne bomo se pa mogle resno pogoviriti s temi korenjaki.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 13:09:52
|
|
|
|
witto
|
waw, koliko vspodbudnih besed, še učeraj, sem bila čisto paf. No, zdaj sem pa odprla RR in ko sem prebrala vse to, sem se tudi jast odločila, da se bom prepustila toku, in hkrati uživala v veselem Decembru (mimogrede bom še dedku mrazu pisala).Moj najdražji, je sinoči napovedal ultra-aktiven veseli December, tako, da se tudi jast pripravljam na novi krog. Dejmo torej punce v akcijo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 13:11:02
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... bom pridna in tiho... in čakala na tvoj nasvet mentorice. In kje je sedaj ta Luna73 z nasveti. Halo, je kdo doma?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 3.12.2007 13:14:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Punce pa še to....zadnič sem v vikendu brala (intervju. s uno borko za kmetico s Pop-tv...no v glavnem v pratiki baje piše da korenček preprečuje nosečnost ) tako da punce VSTRAN S KORENJEM ja, to sem jaz tud brala... sam kaj pa morš s korenjem nardit, da je kontracepcija? ker men sam neki pade na pamet pa je to preveč vulgarno, da bi povedala na glas
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?