|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odtekanje vode
2.12.2007 12:39:07   
bsasab
Civ buc bav...

neki me zanima..., kako je to ko odtece voda, sem namrec v 40. tednu, danes je moj PDP... Ko odtece voda, a to v velikih kolicinah, ne vem, par deci, ali je to samo par kapljic..., A je to seveda odvisno od vsake user posted image posebaj? A se to lahko zgodi vmes ko lulas, pa sploh ne opazis da ti je odtekla voda, ali to ni mozno..., pa se lahko popadki pojavijo prej ko odtece voda, verjetno ja glede na to da ti kasneje v porodnisnici predrejo mehur...

Vsako mnenje bi mi prislo prav, ker sedaj pa res ne delam nic drugega (razen kuhanja, pranja, pomivanja....user posted image user posted image )  kot cakam da se bo zacela akcija...

Hvala...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odtekanje vode
2.12.2007 12:44:38   
Gina
popadki se lahko pojavijo prej kot odteče voda ali pa kasneje, to dvoje ni pogojeno eno z drugim. Jaz sem imela 2x najprej fejst ornk popadke kar zelo dolgo, preden so mi v porodni predrli, da je voda stekla, 1x pa mi je voda potekala počasi. Voda ti lahko seveda tudi v enem samem šusu odteče. Če pa ti odteka počasi, pa je pri meni izgledalo tako, da ko sem stisnila trebušne mišice, je kar pljusknilo in sem bila mokra, kot bi mi menstra čez prišla, samo da je bilo skoraj prozorno, kot bi se polulala malo. Potem ni nič več teklo. Sem se ulegla, pa sem vstala in pri tem skrčila mišice in je spet teklo, vsakič je šlo čez vložek, da ga je bilo treba zamenjat, tudi če sem se samo obrnila na postelji. In tako celo noč, ker so mi v porodnišnici rekli, naj pridem zjutraj, da se nič ne mudi. Valjda celo noč nisem spala od hudega. No, pa še na porodu je ves čas teklo, blazno veliko plodovnice sem imela tretjič. Nimaš vedno enako količino, odvisno od nosečnosti, posameznika. Upam da greš hitro rodit, ker čakanje pa res ubija, poznam to.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 12:52:33   
Anonimen
Lahko se začne s popadki, lahko z odtekanjem vode. Jaz sem se prvič zbudila in mi je topla tekočina stekla po nogah. Veš pa, ker ne moreš zadržati curka. Kar teče. Lahko jo je malo, lahko kot pljusk. Slišim od prijateljic različne zgodbe. Sem prepričana, da boš sigurno vedela.
Drugič se je začelo s popadki, kot da me zvija na WC, kar sem tudi šla, vendar se je potem nadaljevalo.
Tretjič, še ne vem. Čakam kot ti, le da imam v soboto rok. Pa srečno.
Lp

(odgovor članu bsasab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 16:01:48   
bsasab
hvala za odgovore..., torej lahko pricakujem toplo tekocino, no pa bomo vidli....user posted image

Drzim pesti da bo pr tebi Decemberka tudi to cakanje hitro minilo...user posted image

Hvala obema...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 17:06:39   
TinKiCa1
Vso srečo obema! Pa čimprej rodit user posted image  

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 21:31:00   
Naja30
Meni so se najprej začeli popadki, voda mi je odtekla pa v P na ginekološki mizi.

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 16:14:38   
petea
Jaz nisem vedla, da mi je odtekla voda, so mi to povedali, da mi je že, šele v porodni sobi.  Sem pač hodila doma vsake pol ure na WC, ker me je zvijalo (driska), pa še 'lulala' sem vmes user posted image . Potem pa me je v trebuhu vedno bolj redno zvijalo, ko sem začela spremljati po uri in videla, da se ponavlja na 5 min, mi je pooočaaaasiiiii postalo jasno, za kaj se gre.
Naj povem, da sem rodila 1 mesec pred rokom.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?