Gina -> RE: odtekanje vode (2.12.2007 12:44:38)
|
popadki se lahko pojavijo prej kot odteče voda ali pa kasneje, to dvoje ni pogojeno eno z drugim. Jaz sem imela 2x najprej fejst ornk popadke kar zelo dolgo, preden so mi v porodni predrli, da je voda stekla, 1x pa mi je voda potekala počasi. Voda ti lahko seveda tudi v enem samem šusu odteče. Če pa ti odteka počasi, pa je pri meni izgledalo tako, da ko sem stisnila trebušne mišice, je kar pljusknilo in sem bila mokra, kot bi mi menstra čez prišla, samo da je bilo skoraj prozorno, kot bi se polulala malo. Potem ni nič več teklo. Sem se ulegla, pa sem vstala in pri tem skrčila mišice in je spet teklo, vsakič je šlo čez vložek, da ga je bilo treba zamenjat, tudi če sem se samo obrnila na postelji. In tako celo noč, ker so mi v porodnišnici rekli, naj pridem zjutraj, da se nič ne mudi. Valjda celo noč nisem spala od hudega. No, pa še na porodu je ves čas teklo, blazno veliko plodovnice sem imela tretjič. Nimaš vedno enako količino, odvisno od nosečnosti, posameznika. Upam da greš hitro rodit, ker čakanje pa res ubija, poznam to.
|
|
|
|