|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšne piškotke
1.12.2007 20:48:05   
gumbek
Boste pekle v decembru prosim malo idej in receptov.

Firbec sem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšne piškotke
1.12.2007 21:15:10   
MarijaPo
Predlagam kulinarika.net forum.

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2007 21:28:18   
Paštetka
Midva pečeve piškotke različnih oblik oz. jih reževa z modelčki. Naredim eno maso, nato razdelim na dva dela in v en del dam kakav. Potem režem velike in male like iz obeh mas. Velike like premažem z jajčko in nanje zalepim manjše like druge barve. Vse premažem z jajčko in nanje posipava sesekljane lešnike ali dava na smrečice lističe mandeljev, lahko daš nanje na koščke narezano suho ali kandirano sadje. Meni so zakon tisti lešniki in mandeljni, ki po peki padejo dol. Lepo praženi in odlični samo tako za pojest user posted image

Ali pa enostavno narediš kroglico, vanjo s prstom luknjo in v luknjo daš malo marmelade. 

Potem posipaš smrečice s sadnimi mrvicami. Pridejo take lepe pisane božične jelkice ven.

Otroci imajo malo morje idej. Sva že pekla polže...v bistvu vse figurice kar delajo iz plastelina oblikujete in spečete.

user posted image

user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2007 21:51:09   
mojsoncek
verjetno bos nasla kaj slastnega na temi, ki je bila odprta pred kratkim:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2096898

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2007 22:05:45   
Anonimen
Jaz bom pa nardila snežake, pa cookije, mufine z višnjami in čokoladne, kkšn biskvit verjetno, rumove kroglice, rafaelo....

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 7:41:57   
gumbek
A boš delala cookije tiste ki jih dobiš pri kavi, ker tisti so njamsi. A imaš mogoče recept zanje in če ga imaš prosim če ga natipkaš. Hvala

Firbec sem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 7:52:04   
al1*
Jaz se tudi že veselim peke piškotov.user posted image
Pekli bomo pa seveda medenjake, cookije, pa navadne piškote, ki jih bomo okrasili z ledom in mrvicami, obvezno tudi medene kocke z marcipanom.
Verjetno bomo sprobali tudi kakšen nov recept, ampak moram še malo pobrskat po knjigah in kulinariki.

lp

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 9:55:53   
tinkamiška
Gumbek, jst jih bom kr nekaj vrst spekla, pa mi piši na ZS, ti bom poslala recepte, če še katera želi tudi, jih je pa preveč, da bi vse tule napopala...
Začela sem z medenimi piškoti, recept je pod temo medenjaki.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?