Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 8:16:21
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Lunca1, no saj ti pa imaš res pravi nick , si vedno med taprvimi tle gor.. Zadnjič si spraševala za tista bela držala pri Sangenicu. A veš, da sem jaz preračunavala nekaj.. Pri meni so namreč tudi izgubljeni tisti kavlji in sem potem iskala, če se jih kje dobi. Nakar sem prišla do kaset in videla ceno. Sem namreč že pozabila, kako drag špas je to. Cene se vrtijo okoli 9 €, za koliko časa je to itak veš. Potem pa sem našla v Pikapolonici koš Diaper champ, brezkasetni koš. Lahko uporabiš navadne vrečke, stane pa 60 €. Ne vem, preračunaj. Jaz sem ga namreč kupila. Toliko za intermezzo. Če ti morda kaj prav pride. Ja saj sem tud razmišljala v to smer, sploh če pomisliš koliko vrečk se nabere in jih pomečemo stran. mene zanima edino kako je potem s smradom. Ker te od Sangenica to malo zadržijo. Vsaj pri nas ne smrdi. Drugače so pa pri nas kasete od začetka zdržale cca. 1 mesec, samo zdaj imamo pa zraven še eno gospodično, ki plenice rabi tudi ponoči, kar pa pomeni hitrejše polnjenje koša. Sploh ker so njene plenice še večje od teh tamalih. A si ga ti že kaj sprobala?
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 8:20:51
|
|
|
|
Lunca1
|
Aja še to kako velike vrečke se pa uporablja, a lahko uporabiš navadne iz trgovine ali moraš kupovat kakšne druge?
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 8:20:58
|
|
|
|
puri
|
Jutro Benika,....lepo, da si že nazaj s svojim sončkom. To napakico boste pa tudi odpravili Lunca,...a ti si še kar tukaj Jaz sem spet tako slabo spala,....najprej celo večnost nisem mogla zaspat, potem so me pa ponoči skos zbujali lažni popadki, ki so bili zgleda kar močni, ker se nisem hotela pustiti motit, ampak me je vsak popadek znova zbudil, tako da sem potem že mislila, da bo šlo zares in nisem mogla zaspat nazaj, ampak se je potem spet vse umirilo.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 8:24:29
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 A si ga ti že kaj sprobala? Jaz osebno ne še. Ga pa ima moja svakinja in zato mi je dalo misliti. Prav nobenega vonja ni. Ima pa previjalno in seveda koš v svoji spalnici, veš da bi takoj zavohala smrad. No, glej saj si v bistvu že sama zračunala... Če ste imeli kaseto prej za 1 mesec, pa recimo da bi vam tudi sedaj zdržala za toliko časa (pa verjetno ne bo, kajne?), potem imaš, recimo če mali koš stane 60 €, za dobrih 6 mesecev kasete za ta denar. Kje je še kako leto in pol do 2. Ne vem, po moji računici se splača. Aja, izgleda pa takole: <www.diaperchamp.info>
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 8:25:47
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Aja še to kako velike vrečke se pa uporablja, a lahko uporabiš navadne iz trgovine ali moraš kupovat kakšne druge? Svakinja uporablja ene ali druge. Pri nas je trgovinskih toliko da jih lahko prodajam.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 8:37:41
|
|
|
|
Lunca1
|
Hvala za info sem šla tudi na ebay pogledat, pa so še celo malo cenejši. Bomo verjetno res kar v to smer razmišljali. Moramo pa še najprej te porabit, ki jih imamo doma.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 8:38:55
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: puri Lunca,...a ti si še kar tukaj Ja sem vztrajna, a ne. Me boste po moje še nekaj dni tle gor gledale. Bo tako dolgo noter, da bomo dojenje kar preskočili, pa naučit se mora hodit. pa še tak mraz je zunaj, veš da se mu nikamor ne mudi. No enkrat do poletja bo. Bo spet verjetno potrebna prisilna izselitev.
< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 8.1.2008 8:42:35 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2008 9:06:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 9:11:09
|
|
|
|
Lunca1
|
Lutriopan bi verjetno že znala, ja.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 9:26:29
|
|
|
|
Katrin
|
Jutro Samo, da se na kratko javim: še sem tu (v enem kosu ). Vsem, ki že cartate,želim veliko lepih in toplih trenutkov, ostalim pa, naj vam čas čim lepše mine LP, katrin
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 9:27:16
|
|
|
|
mml
|
Dan, očitno je nekaj v zraku, ker sem tudi jaz ekstremno slabo spala, pa Manca se je zbudila in cmevkala, čeprav tega praviloma ne počne...no ja bo pa jutri boljše... A se samo meni zdi a je danes nekam mirno in zatišno tukaj??? 7. januar se ni ravno izkazal za zelo "naporen" dan...očitno to še sledi Nič se grem spopadat s kupom plenic...se oglasim, ko končam
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 9:30:30
|
|
|
|
Alfabeta
|
Spanje....hja...jaz sem pa pogruntala recept... Samo ne vem če bo kateri všeč . Zjutraj vstanem ob 6 uri in zvečer brez težav zaspim, samo bognedaj da se čez dan uležem in zadremljem. potem pa adijo pamet ponoči, ali pa da zjutraj potegnem spanje do kakih 8-ih. Meni pomaga, morda bo še kateri...
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 9:43:15
|
|
|
|
Lunca1
|
Alfabeta saj pa vstanem ob 4, 5h, pa zaspim tud brez problema ob 22, 23h, samo kaj ko se potem spet zbudim ob 5h.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2008 9:57:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 10:18:09
|
|
|
|
Alfabeta
|
Lunca1, tebi sem itak že povedala, da si extrem kar se zgodnjosti tiče. Nalin RR, meni je ravno tisto "zmanjkovanje" in dremanje povzročalo, da nisem spala ponoči. No, sem. Ampak sem se prej uro in pol vrtela po posteljici, kot odojek na ražnju. Potem me je še sin zbudil in nisem mogla zaspati nazaj.. Upam, da nisem sedaj urekla česa in se bo moje spanje kaj izjalovilo. No, razen, če gremo rodit. To pa lahko ja. Sicer pa saj veste same...Kolikor ljudi, toliko čudi. Eni pač tako, eni drugače.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2008 10:24:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 10:34:50
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Saj vem alfabeta, da je to najslabše, da mal oddremam, pa še to je ponavadi, ko dam tamalga ob 21 uri spat in moram se z njim dol vležt, ker drugače sploh noče in potem potrebuje 1 uro da zaspi, oz mene prej vmes zmanjka Potem pa ko se budim pa konec, sem si že rekla, da greva kar skupi spat, samo se vedno po 1 uri zbudim No, to uspavanje mi je pa poznano , samo sem se res trudila, da sedaj malček sam zaspi. Aja pa ob 19 uri. Ker če bi šla z njim bi jaz verjetno zadremala prej kot on, seveda ker bi si želela, da ne bi. Mislim, da je pa tvoj mlajši od mojega, kajne? Moj bo februarja 4 leta.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 10:48:04
|
|
|
|
Lunca1
|
Raji se je danes ob 8.16 na Jesenicah pridružila Ajda, 3000 g, 50 cm. Bravo mami! Čestitke celi družinici.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 10:50:41
|
|
|
|
urssyy
|
Jutro, da se obkljukam še jaz. Ja res je nekaj v zraku, tudi jaz sem slabo spala. Benika dobrodošla doma s tvojim sončkom in lepo se cartajte, vse ostalo pa se bo itak uredilo s časom. Lunca tebi pa se res moram nasmejati "enkrat do poletja bo že" .
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 10:52:46
|
|
|
|
urssyy
|
Raja čestitke ob rojstvu .
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 10:54:48
|
|
|
|
Lunca1
|
No me je spet ena prehitela po desni. mogoče bova pa še cimre, če mi ne bo prehitro pobegnila iz P.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 10:55:02
|
|
|
|
ursulina
|
ZDRAVO PUNCE! Benika, mali je pravi cukerček, ustnica pa se bo že popedenala. Lepo se cartajte! Me pa še vztrajamo v enem kosu jaz sem se danes še kar naspala, zato sem boljše volje, jutri je moj rok, me zanima, če bo mali pravi kozorog in se držal zastavljenega plana Včeraj sem dobila zimsko vrečo za malega za 50% ceneje, ker so se začele razprodaje in se res splača. Če katera še česa nima, naj si gre kaj iskat, jaz sem res lepo - z luknjo za v lupinico - dobila za 15 EUR v Nami. Pa se nisem mogla upret in sem še eno malo trenirkico vzela za tri mesece, cortig za umret in ful znižana... Glede koša za planice pa ne vem, če ne bom kar čisto navadnega s pokrovom kupila, pa vsako pleničko posebej v manjšo zavila. Če pa ne bo šlo, bomo pa verjetno vzeli unega iz Pikapolonice. so nas mamice že zapustile in odšle na forum staršev? joj, tile roki... moja svakinja je imela rok 3.1., pa še nič ni... v skrajnem primeru ji bodo sprožili porod v torek.... je velika verjetnost da bova pa mogoče res skupaj v porodnišnici....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2008 10:55:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 10:55:50
|
|
|
|
klepetka
|
dan, najprej čestitke raji za Ajdo Lunca ,dobro da si me spomnila ,da spremenim opis.Zaenkart ga bom samoi zbrisla .Se vidi ,da zaenkart nimam več toliko časa za računalnik ,da opisa sploh opazila nisem ursulina,ata Turk ni prinesel nič ,samo s svojim obiskom me je počastil ,ka r pa tud šteje ,kajne.Sicer pa smo dobili itak super novoletno darilo ,našo Lano . Tako da drugega niti nismo pričakovali. naj se "pohvalim"čisto potiho ,da ne bo danes slabše ,da je naša Lana spala ponoči od 22 do 2.30,potem smo imeli borbe s podiranjem kupčka kar eno uro ,na koncu sm o seveda zmagali ,no ,in potem je spala od malo pred 4 pa vse do 8.30.Bravo Lana Vse ,ki se odpravljate v Rim ,srečno čau,J
|
RE: Januarčice 08-2.del 8.1.2008 10:55:50
|
|
|
|
ursulina
|
Tako dolgo pišem, da je 15 sporočil vmes :) RAJA, čestitke!!!!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......