Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se prepričat, da sem mu res všeč? 7.1.2008 16:50:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ko boš sama s sabo zadovoljna, bilokaka že si...potem mu boš verjela... kako naj te on vidi lepo, če ti sebe grdo vidiš... Točno tako. Če sebi nisi všeč in po možnosti to govoriš še pred partnerjem, potem ne pričakuj, da mu boš privlačna.
|
|
|
|
RE: Kako se prepričat, da sem mu res všeč? 7.1.2008 20:16:00
|
|
|
|
Teya*D.
|
Ampak ali me ne bi moral imeti rad takšno kot sem? Saj je vedel od vsega začetka kako in kaj, kakšna sem. Zakaj torej me nebi imel rad, če imam jaz težave s sabo?Potem lahko pa kar pozabim npr., da me bo še kdaj pogledal?
|
|
|
|
RE: Kako se prepričat, da sem mu res všeč? 7.1.2008 20:24:10
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya*D. Ampak ali me ne bi moral imeti rad takšno kot sem? Saj je vedel od vsega začetka kako in kaj, kakšna sem. Zakaj torej me nebi imel rad, če imam jaz težave s sabo?Potem lahko pa kar pozabim npr., da me bo še kdaj pogledal? saj...ti se ne sprejemaš! on te že ima rad...sam tega ne vidiš, ker si obremenjena sama s sabo- razen, če si že tolk na njega prenesla-ti to ustvarjaš...in ga prepričuješ-mogoče ne veš tega, ampak ti to delaš...
|
|
|
|
RE: Kako se prepričat, da sem mu res všeč? 7.1.2008 20:26:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya*D. Ampak ali me ne bi moral imeti rad takšno kot sem? Pa ti...a imaš samo sebe rada takšno kot si?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?