Bety upa -> RE: Kako se prepričat, da sem mu res všeč? (30.12.2007 9:24:09)
|
Teya...imaš prav....tudi za mene seks ni vse in ni samo drgnjenje....Mora biti nekaj več, da se odločim za ljubljenje in popolno predajo.... To bi morali vedeti tudi moški in če je pameten (informiran dovolj), potem osvaja svojo samico že čez cel dan z majhnimi pozornostmi. Moram ti povedati, da vsi moški ne vedo za to našo potrebo (pozornost, nežnost, pomoč, pogovor, posluh za zaskrbljenost...), ker je pri njih sistem delovanja (v možganih) ljubezen/seks/prijateljstvo/ljubljenje.....drugače povezano, kot pri nas. Zato je za njih seks predvsem potreba, ki jo lahko zadovoljijo na hitrico. In ta problem se da rešiti enostavno = s pogovorom. Partnerju povej svoje občutke in potrebe. Razloži, da tudi drugi imajo podobne težave in kako jih rešujejo. Predvsem mora razumeti, da je anatomija kriva za to različnost in da boš ti poskusila razumeti njegovo veliko potrebo po seksu (tudi če cunje niso speglane, posoda pomita, položnice neplačane...). Lepo ga pa prosiš, da tudi on poskuša razumeti, kako je mati Narava ustvarila žensko in ji naložila breme, da prvo mora biti vse poštimano, če hoče po porodu še naprej seksati. Jaz sem se kar nekaj časa ukvarjala (samoraziskovala) s tem problemom v človeški skupnosti. V nekaterih afriških plemenih ženske ne smejo seksati z moškim 2 leti po porodu. Otroka aktivno doji in misli samo na njegove potrebe. Moški so dolžni poskrbeti za hrano in oblačila. In šele po preteku 2 let je ženska zopet pripravljena na zvezo in partnerstvo. Ta ljudstva so brez izobrazbe pogruntala zakone narave. Toliko.....Upam, da nisem zgrešila bistva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] in da si razumela poanto, da s teboj ni nič narobe. Imej se skrajnje lepo...
|
|
|
|