Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ni nam bilo usojeno 27.11.2007 22:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Cipreska, žal mi je. Hvala bogu, da si zaupala občutkom, da ni bilo še huje. Da imata tvoja dva fanta zdaj zdravo mamico in ženo, to je najbolj pomembno. Vse ostalo bo že, boš videla. Cipreska,
|
|
|
|
RE: ni nam bilo usojeno 27.11.2007 23:14:51
|
|
|
|
Jančika_
|
Cipresa, žal mi je .
|
|
|
|
RE: ni nam bilo usojeno 27.11.2007 23:17:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Drgače pa so takšne dogodivščine za v časopis ali pa direkt k ministru oz. zdaj ministrci....če je tako stroga z kadilskim zakonom ...bi pa lahko tud to pošlihtali!!!! ker če bi se tizgudilo kaj hujšega (pa bog ne daj da bi se) pa ne bi bili nič krivi...ali bi pa vse zatuškali............ Točno to sem jaz pomislila..kaj, če bi prišlo do najhujšega..kdo bi potem odgovarjal? Drži se , Cipresa!
|
|
RE: ni nam bilo usojeno 27.11.2007 23:30:20
|
|
|
|
frutka_
|
Cipresa, žal mi je zate. Pretekli vikend sem ležala tudi jaz v bolnici ker sem začela krvaveti. Na srečo je zaenkrat vse OK, upam da se tako stanje tudi obdrži. Kar sem ti hotela povedati je to, da kljub temu, da nimaš jajcevoda, ovuliraš. Jajčece bojda lahko potuje po trebušni votlini. Jajcevod pa vzamejo zato, ker spet obstaja velika možnost IMN pri ponovni zanositvi. V sobi z menoj so bile 3 cimre z enako diagnozo ko ti. Vse O so uspele, puncam so svetovali da lahko zanosijo po prvem ciklusu. Šive moraš dat ven po tednu dni in se obvezno naročit pri svojem gin.. Drugi jajčnik/jajcevod so ti upam pregledali?
|
|
|
|
RE: ni nam bilo usojeno 28.11.2007 7:45:30
|
|
|
|
CIPRESA
|
Ja nihče mi ni nič komentiral glede drugega jajcevoda. Pregled pri dr. Možini ki me je operiral imam čez en mesec in bom takrat prosila naj mi pregleda prehodnost tega jajcevoda ki ga še imam. Povedal mi je le toliko da so ostala rodila super in zdaj če sem paše desni jajcevod med ostala rodila pa nevem. Bom pa sedaj govorila z svojo G in prvi test ki mi bo pokazal +, takoj se naročim na pregled da mi preveri v 4-5t ali je gest.vrečka v maternici, ker če ni lahko znova gre za IMN in mi lahko sčistijo jajcevod in ne odstranijo. Bom pritiskala nanjo toliko časa da me bo pregledala z UZ, ker če izgubim še tega potem po naravni poti nimam več možnosti zanositi - tega pa se bojim.
|
|
RE: ni nam bilo usojeno 30.11.2007 13:03:57
|
|
|
|
zp
|
žal mi je, da se ti je to zgodilo... meni so jajcevod odstranili posredno tudi zaradi osebne zdravnice, ki se ji je zdelo, da imam vnetje ledvic in mi je dala antibiotike, namesto, da bi me poslala na urgenco, kjer bi mi zavit jajčnik lahko še rešili ob takojšnji operaciji... pozitivna plat zgodbe pa je, da smo se za prvega sončka z obema delujočima jajčnikoma trudili malo več kot leto, drugi pa je z enim jajčnikom "ratal" po dveh mesecih, tako da tudi vaš sonček ni daleč!!! vso srečo vam želim!
|
|
|
|
RE: ni nam bilo usojeno 30.11.2007 13:07:40
|
|
|
|
zp
|
aja pa še to- kot si rekla - NUJNO vztrajaj, da te takoj po pozitivnem nosečniškem testu G pregleda z Uz in preveri, da je nosečnost na pravem mestu! že v 5. tednu bi se morala lepo videt GV v maternici!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?