Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 10:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo.........jaz kot otrok sem bila pri obeh starših obdarovana in to je bilo nekaj najlepšega kar otrok doživi....imam lepe spomine na to in se tudi spomnim kaj sem dobila vsaj nekaj stvari.......pri nas je pa takole,....jaz sem doma,.....mož v službi-privatni, in so otroci vsako leto obdarovani v vrednosti 50e na otroka+lutkovno gledališče za vse-otroke in starše ponavadi tudi večerja......otroci uživajo in mi z njimi, to je naš in njihov dan , je zelo lepo da se še to ohranja, in naj povem da dobijo darilca vsi otroci-do15 leta in to zelo lepa in dobra darila...........lep dan
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 11:11:29
|
|
|
|
nuala
|
Uh, najprej, jaz nikoli nebi šimfala podjetja, v katerem delam. Komur kaj ni všeč, lahko komot gre drugam ali ostane doma in se posveti otrokom. Všeč mi je, če služba pripravi darila za otroke, jaz osebno bi tako gesto z veseljem sprejela. Sploh kakšno lutkovno igrico ali skrbno izbrano darilce ( ne nujno velike vrednosti ).
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 11:53:27
|
|
|
|
Nea_teja_
|
V službi mojega dragega imajo tudi dedka mraza in dobijo veliko vrečo daril .Sem bila lansko leto presenečena,ko je bila notri punčka ,ki joka.lula,poje in nevem kaj še pa ruzak veliko sladkarij saj pravim ogromna veča.Tudi letos bo sam kaj pa pa še nihče neve.
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 12:07:23
|
|
|
|
pety78
|
V naši službi dobijo otroci do 10. leta darila, organizirajo lutkovno predstavo, na kateri jih obišče tudi Božiček. Lani je naš enoletnik dobil lego kocke kmetijo . Obdarijo pa tudi nas zaposlene z božičnico in kakšnim super jakncami. Leto so za ženske bele z zlato kombinacijo.
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 12:09:38
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 V naši službi dobijo otroci do 10. leta darila, organizirajo lutkovno predstavo, na kateri jih obišče tudi Božiček. Lani je naš enoletnik dobil lego kocke kmetijo . Obdarijo pa tudi nas zaposlene z božičnico in kakšnim super jakncami. Leto so za ženske bele z zlato kombinacijo. Kje pa ti delaš,jaz bi tud...
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 12:27:01
|
|
|
|
emaa
|
Dobijo pri obeh. Pri nas v službi dajo bone, pa potem kupiš darilo, ki ga bo otrok vesel. ker je letos spet malce več otrok, bo darila razdelil Božiček po predstavi. Pri možu tudi dobimo bone, pa jih lahko zapravimo za kar se nam zdi. Zelo lepo od njih, pa sta obe firmi manjši.
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 13:35:01
|
|
|
|
Pajaca
|
Pri nas dobimo bone za Direndaja. Je pa tako, da je naš Pajacek dobil bon tudi tisto leto ko se je rodil. Oz bon sem dobila še preden se je rodil, tako da sem bila ful vesela.
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 13:42:49
|
|
|
|
Lenny
|
V obeh službah organizirajo obdarovanje. Pri očku dobijo bone, pri meni pa je obvezno lutkovna ali gledališka predstava, obisk Dedka Mraza in paket. Meni se zdi prav lepo in fino se je s sodelavci srečati tudi skupaj z otroki.
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 15:55:21
|
|
|
|
jakaracman
|
Ja imamo obdarovanje v moževi firmi in je vedno lutkovna predstava , darila, pogostitev .V naši firmi je pa če si v sindikatu, pa nisem in tudi darila so BV.
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 16:00:14
|
|
|
|
sayuri
|
Pri možu ne. Pri nas se pa same zmenimo in gremo v nabavo in organizacijo.
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 16:02:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ja, pri dragemu v službi, dobi nekaj v vrednosti 30€.
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 18:01:03
|
|
|
|
dory
|
V tej k sem zdej jim dol visi za to, v tisto,ki grem čez dober teden pa obdarujejo in mojemu bo nekaj že padlo.
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 18:12:54
|
|
|
|
tinčica
|
pri meni so letos dali bon od baby centra 25 eur pa še darilo dobijo, pri fantu pa tud dobi darilo pa še 13 plača pade pri obeh
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 18:21:06
|
|
|
|
Primoza
|
Seveda nas obdarujejo, kot vse ostale dobre službe. To je lepa gesta, ki simbolično povrne tudi kako delovno uro več takrat, ko nas otroci že čakajo doma.
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 18:37:10
|
|
|
|
caillou
|
Ja .
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 27.11.2007 18:50:21
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Pri nas v službi sem tako dolgo lani gnjavila, da so se zganili in organizirali obdarovanje. Nič kaj posebnega, skromno, a bistveno se mi zdi doživetje, da otrok vidi deka mraza. Naš pač ne hodi v vrtec, po trgovskih centrih pa se tudi ne drenjamo. Pri možu pa žal ni nič. Ne vidim pa tu neke povezave z zadovoljstvom v službi, to je bolj stvar organizacije sindikata. Sem srečna da imam službo in da me plačajo za delo, ki ga opravljam, enako mož. Gotovo pa je to ena lepa gesta.
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 28.11.2007 14:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
To je izključno stvar tega, če je firmi kdo, ki se za to zavzame. Pri nas bomo imeli pravega dedka Mraza za 8 otrok, za to smo dobili po 20 EUR bonov za City Park na otroka. Tako da mu sami kupimo, kar si želi/potrebuje, potem pa jim bo dedek Mraz to prinesel. Bomo kar sosednjo pisarno malo pospravili, okrasili, jelko in to... to pa res ni problem, če so ljudje korektni. Na primer pri možu pa, ki so veliko večja firma in imajo celo svoj sindikat ( ), za otroke še nikoli niso ničesar naredili. Edino kar tam šteje je to, da se okrog novega leta dobijo in se ga udonfajo do nezavesti, toliko zmore njihov sindikat.
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 28.11.2007 14:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pr ns smo bone po 25€ za baby center že dobuil. pol mamo pa še lutkovno predstavo z božičkom ki da še simbolična darila pri možu pa še ne vem kva bo, so pa tut popisval kok ma kdo otrok tko da kej vrjetn bo??!!
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 28.11.2007 14:45:31
|
|
|
|
orhideja75
|
JA, dobimo 13.plačo in bom lahko otroke obdarila kar sama
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 28.11.2007 14:49:20
|
|
|
|
sazi
|
Ko sem bila majhna, so nas obdarovali v službah obeh staršev - sta delala v velikih firmah. Midva z možem pa delava v icenih firmah (pri njem 6, pri meni 3 zaposleni) in obdarovanja nimamo. Bomo nekaj organizirali na lastno pest - če ne letos, ko ima mali 22 mesecev in mu to še ne pomeni veliko, pa zagotovo naslednje leto. Sva bila pa lani oba zaposlena v veliiikem podjetju, ampak ker sem bila na porodniški, torej otrok še ni imel eno leto, ni bil upravičen do darila in praznovanja - za bruhat. Če bi bil 1 mesec starejši, bi bilo pa OK. To pa, da podjetje "krade" čas, ki bi ga "morali" preživeti z otrokom, pa po mojem nima nobene zveze z obdarovanjem. V tem primeru bi mi bilo čisto mimo; kao neka skesanost...
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 28.11.2007 14:59:42
|
|
|
|
pety78
|
Sva bila pa lani oba zaposlena v veliiikem podjetju, ampak ker sem bila na porodniški, torej otrok še ni imel eno leto, ni bil upravičen do darila in praznovanja - za bruhat. Če bi bil 1 mesec starejši, bi bilo pa OK. Jaz sem bila tudi na porodniški, pa je moj fant (delava v isti firmi) prinesel domov darilo za in mene.
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 28.11.2007 15:35:48
|
|
|
|
Lenny
|
Tudi pri nas vse, ki so na porodniški, dobijo vabilo in če so otroci še premajhni, pošljejo pač po pošti.
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 28.11.2007 17:34:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Tudi pri nas vse, ki so na porodniški, dobijo vabilo in če so otroci še premajhni, pošljejo pač po pošti. Enako :).
|
|
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 29.11.2007 13:22:39
|
|
|
|
janchy
|
Tole bo bolj za popestritev, ker gre še meni malo na smeh. Sama sicer še nima otrok, ampak lahko povem, kako je bilo pri nas. Darila smo dobivali pri mami v službi, zraven je bila predstava, pri očetu je dobil le bra, ker sva bili s sestro, ko so to uvedli, že prestari. Je pa potem mami začelapred dvanajstimi leti delati pri zasebnici, kjer sta bili edini zaposleni in sem do lanskega leta še dobivala novoletna darila(stara sem 22 let! ), letos je šla pa ta gospa v pokoj. Lani smo tako vsi člani družine dobili vsak svojo zbirko slovenskih everskih kovancev in evro denarnico, mami je pa seveda dobila nekoliko večjo vsoto, kot nekakšna 13. plača. Taka uporabna darila smo dobili. Je bila res fajn šefica. Tako, da tudi pri privatnikih je mogoče dobiti darila, je pa vse odvisno od njih. LP
|
|
RE: Vaša služba obdari otroke? 30.11.2007 17:51:00
|
|
|
|
Raho
|
Ja, pri obeh-
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?