Nika v službi
|
Meni se to zdi lepa gesta podjetja. Jaz sem bila vedno obdarovana po obeh starših, tudi naša Nika je sedaj, vendar samo pri možu v službi. Pri nas so rekli, da je kao premalo primernih kandidatov (kar je v principu res, ampak ravno zaradi tega, ker jih je malo, bi jih lahko obdarovali). Pri možu imajo vsako leto praznovanje Dedka Mraza z lutkovno predstavo in obdarovanjem, pride Dedek Mraz in vsakega otroka pokliče na oder, mu izroči darilo, z njim se slika, otrok lahko pove ali zapoje kakšno pesmico. Prav takih praznovanj se spomnim iz svojega otroštva. Mi smo bili že 2x doslej, prvič je bila stara zgolj dobre 3 mesece, lani je že lepo sodelovala in bila navdušena, letos bo po moje še bolje. Naj povem še to, da je vse strošek podjetja, starši ne damo nič. So pa darila izredno lepa, za male otroke (do 3 let) je ena vrsta darila, za nekoliko večje pa druga. Lani je naša dobila CD z otroškimi pesmicami, nekaj sladkarij, jahalnega konjička, mini lego kocke in enega pliškota, starejši so tudi dobili legice, eno ogromno škatlo, kaj je bilo še zraven pa ne vem. Paketi so bili res ogromni (in dokaj težki), nekateri otroci so rabili pomoč staršev, ker jih sami niso mogli nesti. Mislim, da se tovrstne zadeve premalo spodbujajo, saj je obdarovanje lahko skromno, zgolj simbolno, ampak pomembno je tisto pričakovanje, druženje....
|