|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Saj ni res, pa je :)
28.11.2007 10:25:17   
Anonimen
No, sej vem da sem tazadnja, ampak Pika veš kaj? Redko ploskam, redko jokam, redko čestitam, ampak tebi pa MORAM! Za pogum, za ljubezen in za tako voljo do življenja!!!

Malemu dojenčku v tebi pa tole na pot: bodi tudi ti pogumen, močan, in le glej, da ostaneta z mamico skupaj naslednjih... kolk rečeva?... 60 let? Bo šlo? user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
28.11.2007 10:34:36   
Anonimen
Zvedla že včeraj, ampak jokam še danes...

Čestitke... In otroški smeh naj bo vajin do konca življenja...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
28.11.2007 11:20:28   
Margareta
Čestitam. Privoščim ti vse najboljše.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 153
28.11.2007 12:29:16   
lara light
Čestitam iz srca, user posted image user posted image user posted image vse najboljše, poljbček!
Lara light (tud jaz 74, srečna številka!) 

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 12:33:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
28.11.2007 12:45:21   
Lea2007
Res iskrene čestitke, ja solzne imam oči, pa so redko, tole pa je novica, ki ti seže do srca.

Res vredna sta občudovanja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 156
28.11.2007 13:00:30   
spacey
Kar solzne oči sem dobila, ko sem tole brala.. Sploh si ne predstavljam, kaj vse si prestala, a ves trud in upanje se vama je obrestovalo in poplačalo. Čestitke!

Iz srca ti privoščim najlepšo nosečnost in zdravega otročka. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 157
28.11.2007 14:04:06   
pika74
O punce hvala vam - vsaki posebej... sem tok zaposlena v službi, da še za RR nimam cajtauser posted image .
Očitno bom mogla upoštevat al binin nasvet in začet doma gnezdit (beri-it na bolniškouser posted image ).

Se vam pol še kej oglasim...

hvala vam... res ne morem verjet, da vas je tolk Z MANO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

hvala

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 158
28.11.2007 14:28:14   
majrim
se mi zdi,da smo kar vse jokale,ko smo brale to novico...le kako naj človek ostane nrez solz,sploh če daješ nekaj podobnega skozi...user posted image ...uživaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 159
28.11.2007 18:14:44   
Anonimen
Nisem imela pojma, kako je s tabo, zdaj po prebranem mi je šel pa kar srh po telesu. Resnično iskreno ti privoščim in sem vesela zate!user posted image Iskrene čestitke in vse dobro!!!

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
28.11.2007 18:15:08   
Suana
ČESTITKE PIKA74..vesela sem za vajino srečo ,.želim ti mirno predvsem pa zdravo nosečnost,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 161
28.11.2007 18:41:57   
MARTINŠČICA
Pika, ko sem prebrala tvojo izpoved, so me solze oblile in kar nisem mogla nehat, tolk sem bila ganjena. Res je lepo, prav čudežno pravzaprav. Čestitam in želim vse lepo in dobro v nosečnosti, kakor tudi kasneje, ko tvoj user posted image  prijoka na svet!

200% MAMI

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 162
28.11.2007 19:03:01   
DaisyE
Pika user posted image user posted image user posted image

Želim ti čarobnih 9 mesecev.

Res je pravica na tem svetu!

Čestitam!!!!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 163
28.11.2007 19:25:32   
benika
Itak, da nimam beseduser posted image .Želim ti prelepo nosečnost, čimmanj težav in prekrasno darilo po 9. mesecih!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 164
28.11.2007 19:36:24   
eya
Jeeeejuser posted image  Še ena tu s solzami v očeh in dvignjenimi kocinamiuser posted image  Res iskrene čestitke in lepo nosečnost.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 165
28.11.2007 21:47:35   
baja*
Čestitke!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 166
28.11.2007 22:22:50   
Pia73
Sicer sem ti že čestitala, pa naj še tukaj ČESTITAM OBEMA!!! user posted image user posted image user posted image

Tale vajin afriški user posted image  je že sedaj borec in bo tako tudi ostalo!!! user posted image

Res sem vesela in srečna za vaju! user posted image  Pa to itak veš,.... tega se res ne da opisati z besedami,..... user posted image

Pa imava spet nekaj skupnega,.... po zadnji M je bil tudi moj PDP 27.07. Sicer so ga potem prestavili na 22.07. a prvotni PDP je bil 27.07.,... user posted image  Potem pa reci, če ni nekaj na tem,.... user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 167
29.11.2007 12:36:52   
fragola
Iskrene čestitke pika, res iz srca in zdaj pa uživaj nosečnost in želim, da bo potekalo vse v najlepšem redu!!!! Konec julija pa ti želim enga pridnega, zdravega otročička!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
29.11.2007 15:09:48   
pati0102
Čestitke. Če si kdo zasluži lepo in brezskrbno nosečnost si to ti.  Želim ti res lepo nosečnost in čuvaj svojo malo pikico.  Tud sama sem v 10. tednu.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 169
29.11.2007 16:31:11   
anadejka
Joooooj to je res fantastično Pika.Še enkrat čestitke!Nisem brala vsega nazaj ker res nimam časa,nora gužva v službi,ampak verjamem da se ti od veselja kikla trese user posted image
Aja pa še neki, a veš Pika k sm ti prej v sms-ju napisala (da jest še nism na vrsti...) A TI NEKI POVEM?!user posted image  hi hi,men se zdi da je najinim sporočilcam un tm gori prisluškoval,al je pa to tako golo naklučje da sploh ne morm verjet...mal za tem me je poklicala sestra Tatjana in Leonišča in mi povedala da imava darovalca user posted image user posted image .A si morš mislt!!!Še zdej se mi tresejo roke, sm se mogla kr dol usest,sploh nism mogla verjet.Sm tok hepi da ne morm povedat.
No lahko bi prišla takoj v Leonišče in akcija,ampak sva se zmenile da pokličem takoj po praznikih,ker bi blo zarad službe res mal kriza,ker je že sodelavka na bolniški,pa še za potovanje v Amsterdam za nou let sva že plačala in bi rada brezskrbno uživala, pa še pred postopkom morm kšno kilco dol sklatit nujno.Ufff kok me je presenetl res user posted image  zato ker ko sva dobila številko nama je bilo rečeno da bova čakala 2 leti.Pa ne bo treba.Ne morm verjet,kok je svet naenkrat lepši user posted image  kok mora biti šele teb Pika a?user posted image

Ufff sm naložila,ne mi zamert,sam sm res tok hepi,da bi kr vsem povedala.
Lepo se mej Pika in bodi najbolj srečna deklca na svetu še naprej!
Mislim nate in ti močno močno stiskam user posted image user posted image user posted image

pa pa user posted image

(odgovor članu pati0102)
Neposredna povezava do sporočila: 170
29.11.2007 19:48:38   
buškica
Pika ne vem kako naj ti izrazim čestitke, ko sem brala kaj si napisala mi je šlo na jok.

Končno ti je uspelo. ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdaj pa pazi na tvojega Afriškega user posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 171
30.11.2007 6:28:07   
kapica
Pika, cestitamuser posted image user posted image .

Naj tebe in tvojo druzinico angelcki cuvajouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 172
30.11.2007 8:07:21   
simonas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 173
30.11.2007 8:22:02   
viv_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, ploskam še javno, čeprav sem ti že napisala v mailu user posted image

Ampak zdaj, ko sem prebrala komentarje vseh ostalih punc mi gre pa res kar na jok pa kurjo polt imam user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 174
30.11.2007 8:27:23   
Anonimen
Sem tvojo zgodbo prebrala, že ko si objavila, a sem se kar razjokala, da ti nisem mogla nič napisati.. Čestitam ti, tvoj trud se je obrestoval.. Čuvaj se, in čuvaj vajinega angelčka...

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 [7] 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?