Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 10:25:17
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sej vem da sem tazadnja, ampak Pika veš kaj? Redko ploskam, redko jokam, redko čestitam, ampak tebi pa MORAM! Za pogum, za ljubezen in za tako voljo do življenja!!! Malemu dojenčku v tebi pa tole na pot: bodi tudi ti pogumen, močan, in le glej, da ostaneta z mamico skupaj naslednjih... kolk rečeva?... 60 let? Bo šlo?
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 10:34:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvedla že včeraj, ampak jokam še danes... Čestitke... In otroški smeh naj bo vajin do konca življenja...
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 11:20:28
|
|
|
|
Margareta
|
Čestitam. Privoščim ti vse najboljše.
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 12:29:16
|
|
|
|
lara light
|
Čestitam iz srca, vse najboljše, poljbček! Lara light (tud jaz 74, srečna številka!)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2007 12:33:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 12:45:21
|
|
|
|
Lea2007
|
Res iskrene čestitke, ja solzne imam oči, pa so redko, tole pa je novica, ki ti seže do srca. Res vredna sta občudovanja.
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 13:00:30
|
|
|
|
spacey
|
Kar solzne oči sem dobila, ko sem tole brala.. Sploh si ne predstavljam, kaj vse si prestala, a ves trud in upanje se vama je obrestovalo in poplačalo. Čestitke! Iz srca ti privoščim najlepšo nosečnost in zdravega otročka.
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 14:04:06
|
|
|
|
pika74
|
O punce hvala vam - vsaki posebej... sem tok zaposlena v službi, da še za RR nimam cajta . Očitno bom mogla upoštevat al binin nasvet in začet doma gnezdit (beri-it na bolniško ). Se vam pol še kej oglasim... hvala vam... res ne morem verjet, da vas je tolk Z MANO hvala
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 14:28:14
|
|
|
|
majrim
|
se mi zdi,da smo kar vse jokale,ko smo brale to novico...le kako naj človek ostane nrez solz,sploh če daješ nekaj podobnega skozi... ...uživaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 18:14:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem imela pojma, kako je s tabo, zdaj po prebranem mi je šel pa kar srh po telesu. Resnično iskreno ti privoščim in sem vesela zate! Iskrene čestitke in vse dobro!!!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 18:15:08
|
|
|
|
Suana
|
ČESTITKE PIKA74..vesela sem za vajino srečo ,.želim ti mirno predvsem pa zdravo nosečnost,
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 18:41:57
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Pika, ko sem prebrala tvojo izpoved, so me solze oblile in kar nisem mogla nehat, tolk sem bila ganjena. Res je lepo, prav čudežno pravzaprav. Čestitam in želim vse lepo in dobro v nosečnosti, kakor tudi kasneje, ko tvoj prijoka na svet!
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 19:03:01
|
|
|
|
DaisyE
|
Pika Želim ti čarobnih 9 mesecev. Res je pravica na tem svetu! Čestitam!!!!!
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 19:25:32
|
|
|
|
benika
|
Itak, da nimam besed .Želim ti prelepo nosečnost, čimmanj težav in prekrasno darilo po 9. mesecih!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 19:36:24
|
|
|
|
eya
|
Jeeeej Še ena tu s solzami v očeh in dvignjenimi kocinami Res iskrene čestitke in lepo nosečnost.
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 21:47:35
|
|
|
|
baja*
|
Čestitke!!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 28.11.2007 22:22:50
|
|
|
|
Pia73
|
Sicer sem ti že čestitala, pa naj še tukaj ČESTITAM OBEMA!!! Tale vajin afriški je že sedaj borec in bo tako tudi ostalo!!! Res sem vesela in srečna za vaju! Pa to itak veš,.... tega se res ne da opisati z besedami,..... Pa imava spet nekaj skupnega,.... po zadnji M je bil tudi moj PDP 27.07. Sicer so ga potem prestavili na 22.07. a prvotni PDP je bil 27.07.,... Potem pa reci, če ni nekaj na tem,....
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 29.11.2007 12:36:52
|
|
|
|
fragola
|
Iskrene čestitke pika, res iz srca in zdaj pa uživaj nosečnost in želim, da bo potekalo vse v najlepšem redu!!!! Konec julija pa ti želim enga pridnega, zdravega otročička!!!
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 29.11.2007 15:09:48
|
|
|
|
pati0102
|
Čestitke. Če si kdo zasluži lepo in brezskrbno nosečnost si to ti. Želim ti res lepo nosečnost in čuvaj svojo malo pikico. Tud sama sem v 10. tednu.
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 29.11.2007 16:31:11
|
|
|
|
anadejka
|
Joooooj to je res fantastično Pika.Še enkrat čestitke!Nisem brala vsega nazaj ker res nimam časa,nora gužva v službi,ampak verjamem da se ti od veselja kikla trese Aja pa še neki, a veš Pika k sm ti prej v sms-ju napisala (da jest še nism na vrsti...) A TI NEKI POVEM?! hi hi,men se zdi da je najinim sporočilcam un tm gori prisluškoval,al je pa to tako golo naklučje da sploh ne morm verjet...mal za tem me je poklicala sestra Tatjana in Leonišča in mi povedala da imava darovalca .A si morš mislt!!!Še zdej se mi tresejo roke, sm se mogla kr dol usest,sploh nism mogla verjet.Sm tok hepi da ne morm povedat. No lahko bi prišla takoj v Leonišče in akcija,ampak sva se zmenile da pokličem takoj po praznikih,ker bi blo zarad službe res mal kriza,ker je že sodelavka na bolniški,pa še za potovanje v Amsterdam za nou let sva že plačala in bi rada brezskrbno uživala, pa še pred postopkom morm kšno kilco dol sklatit nujno.Ufff kok me je presenetl res zato ker ko sva dobila številko nama je bilo rečeno da bova čakala 2 leti.Pa ne bo treba.Ne morm verjet,kok je svet naenkrat lepši kok mora biti šele teb Pika a? Ufff sm naložila,ne mi zamert,sam sm res tok hepi,da bi kr vsem povedala. Lepo se mej Pika in bodi najbolj srečna deklca na svetu še naprej! Mislim nate in ti močno močno stiskam pa pa
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 29.11.2007 19:48:38
|
|
|
|
buškica
|
Pika ne vem kako naj ti izrazim čestitke, ko sem brala kaj si napisala mi je šlo na jok. Končno ti je uspelo. ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdaj pa pazi na tvojega Afriškega .
|
|
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 30.11.2007 6:28:07
|
|
|
|
kapica
|
Pika, cestitam . Naj tebe in tvojo druzinico angelcki cuvajo .
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 30.11.2007 8:07:21
|
|
|
|
simonas
|
ISKRENE ČESTITKE!!!!!
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 30.11.2007 8:22:02
|
|
|
|
viv_
|
Evo, ploskam še javno, čeprav sem ti že napisala v mailu Ampak zdaj, ko sem prebrala komentarje vseh ostalih punc mi gre pa res kar na jok pa kurjo polt imam
|
|
RE: Saj ni res, pa je :) 30.11.2007 8:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem tvojo zgodbo prebrala, že ko si objavila, a sem se kar razjokala, da ti nisem mogla nič napisati.. Čestitam ti, tvoj trud se je obrestoval.. Čuvaj se, in čuvaj vajinega angelčka...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?