|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: osvajajo me zasedeni
27.11.2007 10:58:44   
baguSka
evo tocno tkole je reagirala tista moja 'punca'... user posted image user posted image

anonimna, jaz ti nisem tega napisala, da si tud ti taka, ampak mozno pa je, ne!? jaz te ne poznam, pojma nimam kdo si in te nikakor ne morem opisat na podlagi tega.. ce si se pa sama nasla v tem, je pa tolko boljse zate, ne? mogoce pa ne..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.11.2007 11:04:35   
baguSka
Pa ne zaljubljaj se zaradi potrebe po tem, pač pa bodi spontana. Imam občutek, da na vsak način želiš nekoga. Dokler boš "iskala" ne boš našla. Žal.

Sej glih zato se pomoje tkole limajo nanjo.. ker se ji vidi, da isce, da si zeli, da rabi.. In tocno res, da dokler bos iskala oz ocitno iskala, ne bos nasla.. Ponavadi pridejo takrat, ko najmanj pricakujes. Tisti pravi.

Mogoce ne bos razumela takih nasvetov, vendar so pravi. Verjemi. Vem pa tud sama, da je tezko tkole, ce si res neki zelis, pa tega ne dobis.. Je kr tezko izvest to v realnosti.

Anonimna nic te ne obsojamo, ampak moras pa priznat, da se mogoce delcek te 'krivde' nanasa tud nate. Mogoce si res mela smolo, da so te zdele ze trije zasedeni omrezil.. Ampak vedet moras, da to pocne kar precej zasedenih moskih, vprasanje je le, kako se zenska na njih odzove. Ker si ti frej, so vedli da bos pac palila.. ce me razumes.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.11.2007 11:08:45   
Anonimen
Anonimna, jaz pa sploh ne vidim zakaj bi se ti sikirala. Saj noben moški na prvi pogled te ne bo videl za štedilnikom al pa za oltarom, ampak v postelji in prav je tak. Sploh pa ni pomembno kak te oni prvo vidijo, pomembno je kak se ti potem obnašaš. Mene tudi niso verjetno pubeci resno jemali, po pravici povedano ko sem kam prišla so se me prej vstrašli in mi niso kaj prihajali bliže. Ponavadi so kelnarce hodle do mene in me spraševale kaj bom pila in jaz sem samo odbijala, vse po vrsti, ker tega enostavno ne maram. Bodi moški in pristopi, če bi kaj rad. Tisti, ki je pa pristopil in me ni mogoče resno jemal, pa sem ga jaz hitro zresnila in je videl da z mano ni šale. Meni sploh ni blo važno al je bil samski ali ne, ker ljubezen ne sprašuje tega, vsaj prava ljubezen ne.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
27.11.2007 11:13:44   
Anonimen
Sej glih zato se pomoje tkole limajo nanjo.. ker se ji vidi, da isce, da si zeli, da rabi..

Ah baguska, to pa si zdaj tak mimo vsekala. Če kdo misli, da jaz na primer iščem in rabim, je to njegov problem, ne moj. Jaz sem se vedno drzno oblačla in vedno se bom, dokler mi bo to telo in leta dopuščala. Jaz sem to, taka sem in dobro se počutim, nimam problemov zaradi tega. Če kdo to napačno razume, me ne zanima enostavno. Kolkokrat mi je kdo rekel, tak lepa punca in sama...ti rabiš fanta?? Mislim, sem samo rekla ma nemojuser posted image ? Al ti zgledam, da rabim koga al kaj? Ma daj, taki so samo smešni in nič drugega.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 11:20:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
27.11.2007 11:22:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Kaj bi ti nivess rada povedla sploh?

očitno nič user posted image

Rada bi rekla, da anonimna sploh nima problema nobenega in da naj uživa in se prepusti pravi ljubezni, ki ni nujno, da bo samska, ko jo spozna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
27.11.2007 11:39:53   
karmy
in potem se pojavijo vprašanja.. koliko zasedenih moških od RRovk, njo obletavajo....user posted image user posted image user posted image jap, se zamisliš...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.11.2007 12:16:03   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

in potem se pojavijo vprašanja.. koliko zasedenih moških od RRovk, njo obletavajo....user posted image user posted image user posted image jap, se zamisliš...

Glede na to da je net globalna vas, je to kr vprašanje na mestu user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.11.2007 12:27:52   
baguSka
Nivess, kaj teb ni jasno!?user posted image  Ti pravis: ma nemoj!! Anonimna pa se zaljublja v njih... Ne mores tega primerjat med sabo!!! :)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.11.2007 12:31:56   
baguSka
Rada bi rekla, da anonimna sploh nima problema nobenega in da naj uživa in se prepusti pravi ljubezni, ki ni nujno, da bo samska, ko jo spozna.

Ja nivess... jaz pa sem 100% da je tud v njej problem... Osebno ze nima nobenega problema in sem ze rekla, da je prav tako, da je taka kot je... Ampak uzivat pa vseeno ne more, ce ne zaupa vec moskim, ne!? Torej mora nekaj spremenit... Nekot taktiko... Ocitno le ne uziva v tem, da naleti na take moske, ce anonimno pise po forumu...!? Al se motim... Al je temo odprla zato, ker ji je to vsec...? In to kar si napisala, naj se prepusti pravi ljubezni... To itak! Ampak ona ne ve vec kaksna in katera je tista prava ljubezen! Ona se prepusti vsaki... Torej hocem rect, da pac podleze moskim, ki pokazejo veliko zanimanja zanjo... se preden jih uspe boljse spoznat!? Ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.11.2007 12:32:48   
baguSka
primerjat med sabo!!! :)))

eh.. s sabo! user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.12.2007 13:57:52   
Sophie1
Anonimna, tvoja naloga je samo, da odbereš zrno od plev... To ugotoviš zelo hitro, najkasneje na prvem zmenku. Poročeni in vezani imajo svoj scenarij, dobivali bi se kje na zakotnih krajih, ne more med vikendom zvečer itd.
Ostale pa si ne delajte utvar, da normalni moški tega ne počnejo (mislim, da se malo obregnejo v samsko žensko, če imajo priliko) Čim se je v podjetju razvedelo, da sem po dolgem času samska, sem začela dobivat razne nespodobne direktne in indirektne ponudbe od poročenih sodelavcev. Pa nisem niti zelo vpadljivo oblečena, niti posebna lepotica, ličim se raje manj kot več...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Varuška
Janjikaaaa

Koliko ste pripravljeni odšteti za varuško vašega otroka?

2€/uro (36%)

2,5€/uro (11%)

3€/uro (18%)

3,5€/uro (8%)

4€/uro (12%)

4,5€/uro (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!