|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   osvajajo me zasedeni
26.11.2007 17:13:01   
Anonimen
sem samska, baje privlačna za moški spol, kar se kaže tudi v njihovem obnašanju. Velikokrat se spogledujejo z mano, flirtajo, me osvajajo. Načeloma me to ne moti, vendar redko sodelujem v teh igricah, ker se mi iskreno povedano ne da. Sem in tja pa se vseeno zgodi, da se najde kdo, ki mi rata všeč, v katerega se zaljubim. Tu pa nastane problem, ker so zadnji trije bili oddani, vendar mi tega nikoli niso sami povedali, ampak sem izvedela iz drugih virov. Nimam pojma kaj naj naredim. Kaj naj igram detektiva, zaslišujem sosede, njegove prijatelje ali kaj user posted image Sploh ne morem več zaupati moškim, za vsakogar, ki mi je všeč in me opazuje si mislim, evo spet nekdo, ki me bo imel za za dvigovanje lastnega ega. Sama sem izgleda stara šola in cenim zvestobo in predanost partnerju, zato me take stvari še bolj prizadanejo, sploh pa se mi tudi sanja ne, kako naj si izbrišem s čela znak "trofeja"? 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: osvajajo me zasedeni
26.11.2007 17:25:49   
Anonimen
Kako pa to, da jih čisto nič ne poznaš, da niti ne veš, ali imajo partnerico ali ne? Kje jih pa to spoznavaš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2007 17:41:51   
Anonimen
Fitnes, preko služb, en hobi....skratka tam kjer smo praktično skoraj dnevno v stiku, kljub vsemu pa je taka masa, da se ne ve vse drug o drugemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2007 17:43:09   
Anonimen
preko službe (tipkarska napaka-nimam več službuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2007 17:46:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
en hobi....

A karate?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 17:49:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 17:51:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2007 17:55:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

in v takem primeru bi pričakovala, da bi ti sam povedal, da je vezan.

Ja, jaz tudi. Recimo jih vprašam kaj so počeli čez vikend kje so bili in vedno govorijo v ednini, o dopustu kakor, da so bili s klapo, itd. Nikoli, nikoli, mi ni noben od njih povedal direkt, sem bil pa s punco-ker so to prikrivali. Mogoče je bila moja napaka, ker sem želela po ovinkih kaj več izvedet in bom mogla v bodoče eno prvih vprašanj postaviti kar direkt :"punco, imaš"? ali kajuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 17:59:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2007 18:09:09   
Primoza
Sem in tja pa se vseeno zgodi, da se najde kdo, ki mi rata všeč, v katerega se zaljubim. Tu pa nastane problem, ker so zadnji trije bili oddani, vendar mi tega nikoli niso sami povedali, ampak sem izvedela iz drugih virov.

Ja, no tole je pa res zanimivo. Na podlagi česa pa se zaljubite, kar tako od pogovorov o vremenuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.11.2007 18:12:28   
Anonimen
Kot sem rekla-govorijo o vsem ostalem, razen o punci ne. REs pa je, da če mi je nekdo všeč ne traja pol leta, da se zaljubim.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.11.2007 18:34:56   
Taula
Ko sem bila samska, mi je tip tudi na vprašanje ali ima punco rekel da on pa ne. Če hoče trofejo se bo tudi zlagal. Žal.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.11.2007 18:52:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

en hobi....

A karate?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Karateisti so tud samski... pa jst sem za naše fante vedla kak status majo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.11.2007 19:30:34   
Anonimen

Tu pa nastane problem, ker so zadnji trije bili oddani, vendar mi tega nikoli niso sami povedali, ampak sem izvedela iz drugih virov.

Napačna izbira. Trije eden za drugim; meni izgleda bolj zaljubljenost iz potrebe kot tista prava, ki te zadene kot strela z jasnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.11.2007 21:30:32   
Anonimen
kot tista prava, ki te zadene kot strela z jasnega.

Ja, točno to. Če bi bla to prava ljubezen, je lahko on 3x poročen in to ne bo nobena ovira.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.11.2007 21:51:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

en hobi....

A karate?

Karateisti so tud samski... pa jst sem za naše fante vedla kak status majo user posted image

Aja, a potem nisi ti. Ampak vseeno ne verjamem čisto ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.11.2007 23:02:01   
Anonimen
Trije v roku dveh let. Se ti še vedno zdi to veliko?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.11.2007 23:16:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

en hobi....

A karate?

Aja, a potem nisi ti. Ampak vseeno ne verjamem čisto ...user posted image

Spliš jst cepam na samske sodelavce, a ne veš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.11.2007 23:20:20   
Anonimen

Trije v roku dveh let. Se ti še vedno zdi to veliko?

Ja....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
27.11.2007 9:12:55   
ulani
ja,sory,mogoče se bo slišalo grdo,ampak kaj pa če tud ti daješ vtis,da se te da dokaj lahko dobit in se potem sami taki nate "limajo"?
Nisem rekla,da imaš kakšen sloves al karkoli, lahko pa obstaja flirtanje,katerega si moški narobe predstavljajo in valda jim takoj klikne na "trofejo".
Mogoče si preveč tko, odprta, brez zadržkov in jih to čist zmede in se čist napalijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.11.2007 9:21:36   
baguSka
Ja. Tud jaz poznam tako punco.. Ker se je se za na caj mogla spedenat, obut petke, se nasminkat, oprijeto majcko, kazanje popka, nafrfutane lase itn.. In revica ze vse svoje zivljenje samska, razen skoraj vsakodnevnih avantur.. In ne vem kolkrat mi je ze jokala, da ne razume tega, kako se sami taki limajo nanjo!? Ja haloooo?? Punca!! Pa sej ja isces take, s takim nacinom.. Ze tvoj prvi vtis je tak, da si lahko dostopna! In tak, ki isce resno punco, se definitvno ne bo priblizal tebi! In je bla full uzaljena.. Se skor ni hotla pogovarjat z mano.. Da ona pac taka je in da ne more it ven, ce ni spedenana. Ja sej fino, pac taka si, ampak tud jaz recimo se nebi nikol odlocla za enga lepotca pa duvatorja, ko bi ga zagledala nekje v lokalu.. Bljak! Ona pa je vsa vesela in blazena, ker jo moski obletavajo in se slinijo.. Ja sej, taki, ki bi radi namocili.. :(

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.11.2007 10:04:28   
TinkiBinki
Hm, verjetno oddajaš tako energijo, da se sami taki lepijo nate. Ampak tudi to mine. Bodi iskrena in se pogovarjaj čim bolj direktno in ne ovinkari. Daj jim vedet, da nimaš vedno časa in da imaš svoje življenje. Ne pokazat, da si takoj za stvar in da nujno iščeš in rabiš partnerja. Mogoče je v tem ključ... nakloni jim manj pozornosti. Očitno samo to iščejo pri tebi...
Veliko sreče!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.11.2007 10:37:47   
Anonimen
Joj ženskeuser posted image . Kje sem napisala, da v tem sodelujem, da uživam? Petk ne nosim oblačim se mladostno športno, sem pa vedno urejena. po vaših odgovorih lahko sklepam, da sem očitno jaz vsega kriva in da nekoč, ko bom stara in neprivlačna, se pravi nekje pri 60tih, bom pa mogoče lahko dobila nekoga, ki me bo imel rad zaradi mene.

Hvala, ste mi vse razjasnileuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
27.11.2007 10:49:02   
Taula
Joj anonimna...napisale so, da je možno, ne biti užaljena.user posted image Mogoče to delaš nezavedno..mogoče ne. Najbolje da vprašaš moški spol kako te vidijo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 10:54:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime vam je najlepše?

Sandra (18%)

Katja (28%)

Tinkara (40%)

Polona (14%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!