mala Zala
|
Ojla! Tudi pri nas kopanje postaja problem, ker je Zala začela v banjici čofotat kot tavelka, kopamo se v mali sobi na mizi, vse okol je mokro, tko, da bo treba slej ko prej nekaj ukrenit. Razmišljala sem o fliperju, ampak po moje ne bo vredu, ker po vaših pripovedovanjih malčki, ki so zelo živi, v njem ne zdržijo. Naša mala pa ima mravljice v ritki:)...Poleg tega si ne znam predstavljati fliperja v tuš kabini. Mamo malo tuš kabino in ne banje:grrr:, kar je problem št. 2, tko da bance ne spravim not. Treba bo v akcijo in kupit neko manjšo zadevco, da jo bom lahko dala v kabino. Ampak največji problem je pa to, da se Zala boji tuša:zmeden: Vsaj ko me prideta včasih "pozdravit" ko sem pod tušem, je že parkrat začela jokat. Tko, da sploh ne vem, kako bomo stvar izvedli. Jo poskušava navadit, da tuš ni bavbav, bomo videli. Ampak mi sploh nekak ni za probat. Se mi zdi tolk komot, ko jo iz bance dam na previjalno na brisačo... Oh, kolk sem naložila, skratka, hotla sem ti povedat, da pri nas tudi to postaja problemček. Pa kaj čmo, mamo pač živahne malčke......... Teja, lepo se mejta:kuza:!
|