Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja vztrajaj z dojenjem. poznam primere, ko so otroci do 5m jokali zaradi krčev, pa so starši seveda tudi poskusili vse, kar se je dalo, pomagalo ni pa nič. dojnje nima veze s tem. prebava se mora navaditi na "zunanjo" hrano in se okrepit, ni drugega kot čakat. Ravno tega ne morem jaz nikomur dopovedat, ki daje vse sorte kapljic otroku, ker ga zvija. Pa čajčke, pa kapljice te, pa one, pa avstrijske, pa koroške, pa zamejske, pa kaj vem kaj še kakšne. Bolj ko mešaš sto stvari v črevah, slabše je. Prebavni trakt mora pač dozoreti in tega se ne da prehitevati. In ker so otroci različni, je tako tudi pri tej stvari. Eni prej, drugi kasneje, eni s krči, drugi brez njih. Ni pravila. Pa ni važno ali je materino alo adaptirano mleko. Piaf, prosim, ne poslušaj tvojega, ker v tej stvari pa absolutno nima prav niti en promil. Doji otroka, krči bodo izzveneli, ko pač bodo, tam nekje do tretjega je pravilo, lahko tudi kakšen dlje, do takrat pa potrpite. Če dragio ne more poslušati joka, naj si da čepke v ušesa, pa naj nosi in masira otroka. Če pa se ti zdi, da vse skupaj ni normalno, pa pojdi k pediatru. Uf, bolje da meni moj ni kaj takega predlagal, ko ga je tri mesece nosil po rokah, vsak večer v kosu dve uri zaradi krčev
|