julij
|
Uh, mi pa smo kar dobro spali danes, še posebej jaz, ker je nahranil . Malecka pa že dopoldansko spanje vleče. Zvesta, si ti neke jedilnike ponujala? Jaz pa jih imela, ker včasih res nimam ideje, kaj naj kuham. Pol pa vsak teden gremo skoraj po istem vzorcu. Ne vem, kaj pa naj danes kuham... Joj, tudi jaz bi šla drugič rodit meseca maja. Sam ne vem, za kateri Anin rojstni dan bomo začeli na delat. Tašonka, ko pa tak lepo pogledata, pa kar pozabiš, da sta bila sitna čez dan, a? Srčkana sta. Venček za na vrata pa sem letos prvič sama naredila. Sem si kupla pištolo za lepilo, nabrala na sprehodu par storžev, kostanjev, malo sem opipala cipreso pred hišo. Pa sem pacala. In si tudi prste malo požgala. Pol pa je tašča vidla kaj delam in še je enega ona hotla met, pa babica bi imela... Pa v kuhni sem imela materiale čez vso mizo, da še jest nismo imeli kje. Darila nimamo še nobenega, pa še Miklavž je v četrtek. Pa tolko jih imamo za obdarit, da mi kar mine. Ideje pa letos nobene. Včeraj pa smo se sankali. Smo šli popoldne na Areh, našli mali bregec samo za nas tri in neskončno uživali. Malo sem oblekla v zimskega pajaca, pa deko pod rit in noge. Ano so bile same oči in nežni nasmeški. Upam, da bo rada imela sneg in zimo. Midva oba smučama, še letos februarja, samo bili na skijanju v Avstriji. Sicer sem se jaz samo par krat peljala, ker me je bilo strah, da ne padem ali pa da me ne nabaše kdo... Joj, kak pa danes piha zunaj. Jaz pa nimam nič mleka (za mene) doma. Nič, moram končat, ker se Ana že nekaj oglaša iz pojstlice.
|