Anonimen
|
Jutro... Noč? Kaka noč? Tukaj ena, ki ni nič spala. Izak se je med 23h in 6h zajokal natančno 13x. Večinoma ga je jezil nosek, čeprav ima vzglavje tako dvignjeno, da skoraj stoje spi. Ob pol 12h mi je v rokah v spanju tako stokal, jamral, dlesen je imel tako nabreklo, kot bi bil že cel zob zunaj, a še prekrit. Sem mislila, da mu to dela bolečine in sva mu dala pol žličke Calpola. Se je umiril, ga odložim in je spal pol ure. Pa spet jovo na novo, a že brez stokanja. On bi meni spal naslonjen na ramo, jaz bi ga pa naj držala pod rito in za vrat. Pa je mogoče lačen, ker je en popoldanski obrok prešprical? Mu dam flašo, v spanju pozauga 130 ml. Se vležem, ker zdaj pa ne more bit več nič narobe. Drek... Na 15 min, pol ure je zajokal v spanju, ko sem ga dvignila pa se je umiril in spal na rami naprej. Zdaj je od 6h do pol 8h buden jokal, se igral in spet jokal. Zdaj pa spi. Jest noče, ne na zizo ne na flašo. Pit noče. Meni se pa že kravžla. Malo od skrbi, malo od neprespanosti. Pa še sama sva doma danes. No, še hiter komentar na včerajšnji čvek, ko sem jaz že švicala z Izakom: IZVIRNO SPOROČILO: madejka A katera prakticira to, da si vnaprej za cel tedn pripravi jedilnik? Ker pri nas bo verjetno samo to palilo, da si pripravim in nakupim za cel tedn Če hočeš, ti na mejl posredujem jedilnike.... Jih imam nekaj shranjenih... Da ne boš sestavljala sama... IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Mah vseeno mi je hudo, zvesta. Čeprav so baje tile kombinirani stroji pri sušenju pravi uničevalci perila. Mogoče ti je tud zato fental puzle. Za kožico je pa nam P rekel, da naj počasi malo pa po malo vlečemo dol pri kopanju, pa mi je kak mesec nazaj jo ratalo čez povlečt, samo očitno ni bilo to najbolje. Sem potem en čas pustila pri miru, pa spet povlekla čez, pa mu je spet malo napokala kožica (je pa P rekel, da mu deluje malo preozka), tako da je zdaj ne vlečem več čez. Tašonka, te bom po riti, če se boš zaradi mojega poguma sekirala. Jebeštrga, saj pa sem sama zase odgovorna, če ga kaj narobe ušpičim. Ti si dala lep nasvet, še sama sem prosla za njega. Kak se pa na koncu izteče, pa se pač izteče. Že o sem brala tvoj nasvet, sem vidla, da treba nastavit na najnižjo tempetaruro. No, ker jaz te možnosti nimam, sem se pogumno odločla vseeno fliknit not. In mi je res še zdaj smešno, kaj je ven prilezlo. So pa na poti že drugi pucli... tokrat črke, ker številke zdaj Izak že pozna. Joj, za to kožico me pa zdaj res skrbi. Tudi jaz sem poskusla po kopanju, ampak jaz res skozi glavice sploh ne vidim. Pri nas tudi za odrasle letos ne bo daril. Za otroke sem pa že nabavila, samo čakam še, da dostavijo. No, pa nekaj moram še zgruntat za možev RD, ma 30 letos. Razmišljam, da bi dala Izakove slike delat v fotoknjigo in mu jo podarila. Kaj menite? Tašonka.... Res ta pocukrana tvoja mladička. Pri teh lepih obrazkih ti komaj verjamem, da ti tolko zgage delata. No, jaz pa še vedno nič ne tuhtam o novi . Celo Izakove cotke bom prodala, ker se vedno bolj nagibama k edinčku. Ajej, da nekdo raje kupuje, kot opere? A pol si kar umazane dobila? No, super, da si dobila cunjice, Tašonka.
|