|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
10.1.2008 23:01:53   
madejka
Sanekova pride taki danuser posted image In mine!

Pa user posted image za tvojo putko-trutko!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
10.1.2008 23:08:19   
kapica
Afnica, jooj, kak lusno. A je moral tako dolgo cakat, da je prisla hrana na mizo al kako?user posted image
Ulla, Pupi, suuper lusno no, ni kaj.user posted image
Ulla, kaj ma mala Ula za eno rec tam na slikici? A ji tisti pomaga pri hoji al kaj je za ena igraca? Za njo mas postavljeno.
Pupi, jaz mu mesam skupaj korencek, krompir in brokoli, sem danes naredla, je zmazal kot le kaj. Se mi zdi da mu je ze premalo, ce dam samo eno vrsto hrane.

O, kako fajn da boste sle ze plavat. nama se zacne drug teden tecaj, bova prvega zamudla, ker bova se tu, pol bova pa z polno paro naprej plavala.
Danes popoldan sva pa spala skupaj 2,5 ureuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
10.1.2008 23:10:29   
kapica
Sanek, saj jutri bo ze boljse. Poznam pa take dneve, ko bi kr sama jokala. Ce ima dete vrocino, jo pleji k dohtarju, ce ima pa poln nosek in malo kaslja, pa se menda ni treba no. Naredi po svoji presoji, ne nas poslušat, ker nismo strokovnjakinjeuser posted image .

Grem pod tus in spat. Nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
10.1.2008 23:13:08   
tinispela
Sem vas prišla mal počekirat, ker sva se z malo podojili. Ful lušne slikceuser posted image !

LN

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
10.1.2008 23:15:09   
krkatja
Jurija je končno sfalilo. Pred tem se še je nasmehnil slikici Lana in Naje (ful se smeji ko vidi slike dojenčkov) nato malo zajokal in zaspal. Tisti jok je pomenil: hvala za čestitke, moj bog, kaj je že pol leta?!?
Vidim, da je nabor lepotic meseca julija širok. Naš tamali bo imel pestro izbiro. Kot kaže se bo moral boriti z Majem, ampak ni blema. Že gvihta. Roke ma take, kot da bi žreble cel dan zabijal. user posted image

Pa pridno papca. Včeraj je tričetrt zlate delišeske pojedel. Me je skoraj kap. Sem razmišljala: zakaj bi mu uvajala ne vem kak spisek živil, ko pa npr. kak avokado in podobne zadeve jemo samo v kakšni gostilni. Glede na moj kulinarični repertoar, mu naredim še zgolj kako pečenko pa dunajca, s solatko, pa smo konec z uvajanjem. user posted image
Zadnje čase se toliko kotali. Danes je naredil dvojni obrat (čista desetka). Kot bi mignil je bil na drugi strani sobe.
Drugače pa vidim, da ste navdušene nad plavanjem. Boste videle, kak je luštno videt take male piščančke, kak plavajo v vodi. Komaj čakam na 22-ega, ko imamo naslednjo uro (v torek imamo žal cepljenje).

Sem pa brala, da je nek problem, če mali drži glavo preveč v eno stran. Naš jo skoraj vedno drži v desno. A obstajajo kakšne vaje, da se tega odvadi?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
10.1.2008 23:15:09   
rumba
Tako. Julija je končno omagala.user posted image  
Iiiiii, Ula in Naja,user posted image
Ja, moja je tudi najlepša. Pa druga dva tudi, tako da imam kar tri najlepše. user posted image
kapica, a vidva bost tudi plavala? Super! Pa fajn za današnji spanec.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
10.1.2008 23:15:41   
madejka
Tud jaz grem! Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
10.1.2008 23:17:56   
Češnca
vse so najnajnajlepše! user posted image

Zato smo Anžeja na črno pobarvalo, da bo kateri zanimiv: user posted image
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
10.1.2008 23:22:39   
Češnca
joj, Lan je za popapat! user posted image  Ti, ti, motor! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
10.1.2008 23:53:57   
Češnca
A danes pa že vse v mižalah? Men se pa še ne spi... Bom še mal po netu bluzila. Nočko!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
11.1.2008 8:30:42   
tinispela
Jutro! Kaj sem prva?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
11.1.2008 8:59:37   
Anonimen
kapica tista igrača je tole :
http://soncek.si/si/1598-tomy-vecnamenska-igraca-multi-6-i2272.shtml
kot loh postavljeno, da leži spodaj ji ni več zanimivo, pa sma ji tko sestavla....je pa ful dobr, je res uživala spodaj, dokler pač jeuser posted image

joj dons je bla pa mega nočuser posted image je spala od 8ih do pol dveh, pol je sicer ob 4ih neki cmevkala, pa ob 8ih spet lačna, zdaj pa še spiuser posted image sem ko pušlc donsuser posted image

zdej morm še pa neki slik naklikat pa poslat razvit, da zaključim z lanskim letom user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4637
11.1.2008 9:14:28   
tinispela
Danes pa je bila noč tako tako. Kar nekj se je zbujala, lačna ni bila pretirano. Bo že bolš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
11.1.2008 9:17:35   
bačko
Jutro!
Freycha čestitke za Ditino plazenje!user posted image user posted image user posted image
Afnica  full huda slika!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in posnetek tudi!
Sanek bo danes bolje!user posted image
Naše noči sploh ne bom komentirala.user posted image
Vse so luškane punčke in vsi fanti so frajerji in lepotci!user posted image
Žana se je zbudila ob 8 in se je do zdaj igrala na najini pojstelji.Zdaj pa skupaj piševa!Naša zaenkrat kar je in ni nobenih težav.Upam da bo šlo tako naprej.Danes bova probali puranovo meso!Upam da ji bo všeč!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
11.1.2008 9:19:39   
bačko
user posted image ups!Žana kriva!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
11.1.2008 9:30:14   
Freycha
Jutro!

ne morem rečt da dobro, ker sem bila na vsake pol ure zbujena. Do pol dveh je spala, potem se je zbudila in nekaj tečkala, pa sem jo kar v posteljici nazaj uspavala, potem je bilo pa na pol ure neko jamranje; ravno toliko, da se je varuška skoz vklapljala in da je mene zbujala..... Ob 4.30 se je spet zbudila in sem ji dala za jest, ob 6 in nekaj se je baje spet zbudila, ampak sem bila v taki komi, da nisem nič slišala in je potem dragi zanjo poskrbel user posted image  No, pa ni več spala user posted image  
Ne vem, kaj se ji je danes dogajalo.... zdej je pa fuuulll dobre volje in nasmejana in samo gleda, kje bi se kdo z njo ukvarjal in noreluser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
11.1.2008 9:53:43   
tinispela
No Freycha, zdaj pa se izkaži kot dobra mama in ne samo na RR viset!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
11.1.2008 9:56:41   
Freycha
a če mi spi v rokah, pa sem tu gor, sem vseeno dobra mamauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4643
11.1.2008 9:58:50   
tinispela
pogojno! Hecam

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
11.1.2008 10:23:31   
bačko
Žana je spala tako tko Dita!Zato nisem hotela nič pisati glede naše noči, ker je vsaka noč drugačna!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
11.1.2008 10:37:46   
tejči77
Angel_Rebelde, tvoj sinek pa že tako lepo čveka. Moja še nič, oziroma je nehala, samo kak apffff, ali pa pa, spravi iz sebe. Sem ji pokazala posnetek tvojega angelčka in je začela kar vriskat.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
11.1.2008 11:01:12   
corfu
Dober dan

Jaz sem bila pa včeraj na predavnju o vrednotah glede otrok, njihovih potrbah, zanimanju, trmi, vzgoji...zelo zanimivouser posted image . Oh, Rumba, dobra si, da tamala tako kasno zaspiuser posted image , moja najkasneje ob 20.30 spi v trdo, danes je celo spala do 7.30, brez zbujanjauser posted image .

Punce mojemu možu dogajauser posted image , on bi sm sexsaluser posted image user posted image user posted image , včeraj pride domov ob enih zjutraj in on bi se ljubiluser posted image user posted image  halo...jaz spimuser posted image . ne vem kaj mu dogaja, kolikokrat pa ve zavrnete svoje možeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
11.1.2008 11:05:56   
tejči77
corfu, tale tvoj možiček je pa slika. Nč zavračat, nikol ne veš, kdaj bo šel na kakšno službeno potovanje in pol si brez.
Ko smo glih pri sexu, pri meni je suša. Tri mesece sem rabila da so se šivi zacelili, zdaj pa boli ko user posted image . Me je že kar groza. Ne vem kdaj bo to minil. Ja, mene bo prej minila do sexa za vekomaj.

Mamice, sej ne vem kater otročiček je lepši. Same lepotce in lepotice imamo tukaj pri julujkah. user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
11.1.2008 11:10:34   
madejka
Krkatja ja naj Jurij kar telovadiuser posted image Maj že tud skoz trebušnjake delauser posted image
Aja pa sem včeraj pozabla...trola: VSE NAJBOLJŠE JURIJU!!!

Češnca joj kak dobro čupo ma Anžejuser posted image user posted image user posted image

Mi smo pa kar dobro spali danes. Okoli 3 se je malo zbudil, sem ga uspavala z dudo, potem sva pa ob 6 jedla in je spal do 8.30. user posted image
Pa full se mamo fajn zadnje čase, ko je atko doma! Mali je full bolj veselko, boljše spi. Se vidi, da ne skrbim skoz samo jaz za njegauser posted image Se bomo še razvadliuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
11.1.2008 11:14:52   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

No Freycha, zdaj pa se izkaži kot dobra mama in ne samo na RR viset!

Joj, da ni bil to slučajno zdaj povod mojega komentarja včerajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?