Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 10.1.2008 23:01:53
|
|
|
|
madejka
|
Sanekova pride taki dan In mine! Pa za tvojo putko-trutko!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 10.1.2008 23:08:19
|
|
|
|
kapica
|
Afnica, jooj, kak lusno. A je moral tako dolgo cakat, da je prisla hrana na mizo al kako? Ulla, Pupi, suuper lusno no, ni kaj. Ulla, kaj ma mala Ula za eno rec tam na slikici? A ji tisti pomaga pri hoji al kaj je za ena igraca? Za njo mas postavljeno. Pupi, jaz mu mesam skupaj korencek, krompir in brokoli, sem danes naredla, je zmazal kot le kaj. Se mi zdi da mu je ze premalo, ce dam samo eno vrsto hrane. O, kako fajn da boste sle ze plavat. nama se zacne drug teden tecaj, bova prvega zamudla, ker bova se tu, pol bova pa z polno paro naprej plavala. Danes popoldan sva pa spala skupaj 2,5 ure .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 10.1.2008 23:10:29
|
|
|
|
kapica
|
Sanek, saj jutri bo ze boljse. Poznam pa take dneve, ko bi kr sama jokala. Ce ima dete vrocino, jo pleji k dohtarju, ce ima pa poln nosek in malo kaslja, pa se menda ni treba no. Naredi po svoji presoji, ne nas poslušat, ker nismo strokovnjakinje . Grem pod tus in spat. Nocko .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 10.1.2008 23:13:08
|
|
|
|
tinispela
|
Sem vas prišla mal počekirat, ker sva se z malo podojili. Ful lušne slikce ! LN
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 10.1.2008 23:15:09
|
|
|
|
krkatja
|
Jurija je končno sfalilo. Pred tem se še je nasmehnil slikici Lana in Naje (ful se smeji ko vidi slike dojenčkov) nato malo zajokal in zaspal. Tisti jok je pomenil: hvala za čestitke, moj bog, kaj je že pol leta?!? Vidim, da je nabor lepotic meseca julija širok. Naš tamali bo imel pestro izbiro. Kot kaže se bo moral boriti z Majem, ampak ni blema. Že gvihta. Roke ma take, kot da bi žreble cel dan zabijal. Pa pridno papca. Včeraj je tričetrt zlate delišeske pojedel. Me je skoraj kap. Sem razmišljala: zakaj bi mu uvajala ne vem kak spisek živil, ko pa npr. kak avokado in podobne zadeve jemo samo v kakšni gostilni. Glede na moj kulinarični repertoar, mu naredim še zgolj kako pečenko pa dunajca, s solatko, pa smo konec z uvajanjem. Zadnje čase se toliko kotali. Danes je naredil dvojni obrat (čista desetka). Kot bi mignil je bil na drugi strani sobe. Drugače pa vidim, da ste navdušene nad plavanjem. Boste videle, kak je luštno videt take male piščančke, kak plavajo v vodi. Komaj čakam na 22-ega, ko imamo naslednjo uro (v torek imamo žal cepljenje). Sem pa brala, da je nek problem, če mali drži glavo preveč v eno stran. Naš jo skoraj vedno drži v desno. A obstajajo kakšne vaje, da se tega odvadi?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 10.1.2008 23:15:09
|
|
|
|
rumba
|
Tako. Julija je končno omagala. Iiiiii, Ula in Naja, Ja, moja je tudi najlepša. Pa druga dva tudi, tako da imam kar tri najlepše. kapica, a vidva bost tudi plavala? Super! Pa fajn za današnji spanec.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 10.1.2008 23:15:41
|
|
|
|
madejka
|
Tud jaz grem! Nočko!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 10.1.2008 23:17:56
|
|
|
|
Češnca
|
vse so najnajnajlepše! Zato smo Anžeja na črno pobarvalo, da bo kateri zanimiv:
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 10.1.2008 23:22:39
|
|
|
|
Češnca
|
joj, Lan je za popapat! Ti, ti, motor!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 10.1.2008 23:53:57
|
|
|
|
Češnca
|
A danes pa že vse v mižalah? Men se pa še ne spi... Bom še mal po netu bluzila. Nočko!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 8:30:42
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro! Kaj sem prva?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 8:59:37
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica tista igrača je tole : http://soncek.si/si/1598-tomy-vecnamenska-igraca-multi-6-i2272.shtml kot loh postavljeno, da leži spodaj ji ni več zanimivo, pa sma ji tko sestavla....je pa ful dobr, je res uživala spodaj, dokler pač je joj dons je bla pa mega noč je spala od 8ih do pol dveh, pol je sicer ob 4ih neki cmevkala, pa ob 8ih spet lačna, zdaj pa še spi sem ko pušlc dons zdej morm še pa neki slik naklikat pa poslat razvit, da zaključim z lanskim letom
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 9:14:28
|
|
|
|
tinispela
|
Danes pa je bila noč tako tako. Kar nekj se je zbujala, lačna ni bila pretirano. Bo že bolš!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 9:17:35
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Freycha čestitke za Ditino plazenje! Afnica full huda slika! in posnetek tudi! Sanek bo danes bolje! Naše noči sploh ne bom komentirala. Vse so luškane punčke in vsi fanti so frajerji in lepotci! Žana se je zbudila ob 8 in se je do zdaj igrala na najini pojstelji.Zdaj pa skupaj piševa!Naša zaenkrat kar je in ni nobenih težav.Upam da bo šlo tako naprej.Danes bova probali puranovo meso!Upam da ji bo všeč!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 9:19:39
|
|
|
|
bačko
|
ups!Žana kriva!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 9:30:14
|
|
|
|
Freycha
|
Jutro! ne morem rečt da dobro, ker sem bila na vsake pol ure zbujena. Do pol dveh je spala, potem se je zbudila in nekaj tečkala, pa sem jo kar v posteljici nazaj uspavala, potem je bilo pa na pol ure neko jamranje; ravno toliko, da se je varuška skoz vklapljala in da je mene zbujala..... Ob 4.30 se je spet zbudila in sem ji dala za jest, ob 6 in nekaj se je baje spet zbudila, ampak sem bila v taki komi, da nisem nič slišala in je potem dragi zanjo poskrbel No, pa ni več spala Ne vem, kaj se ji je danes dogajalo.... zdej je pa fuuulll dobre volje in nasmejana in samo gleda, kje bi se kdo z njo ukvarjal in norel
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 9:53:43
|
|
|
|
tinispela
|
No Freycha, zdaj pa se izkaži kot dobra mama in ne samo na RR viset!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 9:56:41
|
|
|
|
Freycha
|
a če mi spi v rokah, pa sem tu gor, sem vseeno dobra mama
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 9:58:50
|
|
|
|
tinispela
|
pogojno! Hecam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 10:23:31
|
|
|
|
bačko
|
Žana je spala tako tko Dita!Zato nisem hotela nič pisati glede naše noči, ker je vsaka noč drugačna!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 10:37:46
|
|
|
|
tejči77
|
Angel_Rebelde, tvoj sinek pa že tako lepo čveka. Moja še nič, oziroma je nehala, samo kak apffff, ali pa pa, spravi iz sebe. Sem ji pokazala posnetek tvojega angelčka in je začela kar vriskat.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:01:12
|
|
|
|
corfu
|
Dober dan Jaz sem bila pa včeraj na predavnju o vrednotah glede otrok, njihovih potrbah, zanimanju, trmi, vzgoji...zelo zanimivo . Oh, Rumba, dobra si, da tamala tako kasno zaspi , moja najkasneje ob 20.30 spi v trdo, danes je celo spala do 7.30, brez zbujanja . Punce mojemu možu dogaja , on bi sm sexsal , včeraj pride domov ob enih zjutraj in on bi se ljubil halo...jaz spim . ne vem kaj mu dogaja, kolikokrat pa ve zavrnete svoje može
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:05:56
|
|
|
|
tejči77
|
corfu, tale tvoj možiček je pa slika. Nč zavračat, nikol ne veš, kdaj bo šel na kakšno službeno potovanje in pol si brez. Ko smo glih pri sexu, pri meni je suša. Tri mesece sem rabila da so se šivi zacelili, zdaj pa boli ko . Me je že kar groza. Ne vem kdaj bo to minil. Ja, mene bo prej minila do sexa za vekomaj. Mamice, sej ne vem kater otročiček je lepši. Same lepotce in lepotice imamo tukaj pri julujkah.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:10:34
|
|
|
|
madejka
|
Krkatja ja naj Jurij kar telovadi Maj že tud skoz trebušnjake dela Aja pa sem včeraj pozabla...trola: VSE NAJBOLJŠE JURIJU!!! Češnca joj kak dobro čupo ma Anžej Mi smo pa kar dobro spali danes. Okoli 3 se je malo zbudil, sem ga uspavala z dudo, potem sva pa ob 6 jedla in je spal do 8.30. Pa full se mamo fajn zadnje čase, ko je atko doma! Mali je full bolj veselko, boljše spi. Se vidi, da ne skrbim skoz samo jaz za njega Se bomo še razvadli
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:14:52
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela No Freycha, zdaj pa se izkaži kot dobra mama in ne samo na RR viset! Joj, da ni bil to slučajno zdaj povod mojega komentarja včeraj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?