Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Pa spraševala sem, če se vaši malčki tudi med spanjem dostikrat polujajo, da pride vse čez? Diti zategnem lepilne trake tako skupaj, da se en drugega dotikata (no, to ni težko, ker je bolj med suhimi), pa samo na hrbtu spi, pa se vseeno velikokrat zgodi, da ji na levi strani vse ven pride. In vedno samo na levi, pa je čisto vseeno, a ima Pamperske ali pa Muller plenice.Ne vem več, a so ji premajne al prevelike al preširoke al preozke, al kaj? imate kako idejo? Anžeju se je to dogajalo v rani mladosti , zdaj že dolgo ne, čeprav je plenica ornk težka od lulanja (pred spanjem spije precej čaja) in redno tudi pokakana. Pametne ideje nimam Uporabljam za čez noč iste kot zvesta. Mullerjeve pleničke mu kar naenkrat ne odgovarjajo več. Ma rdečo ritko. Čez dan smo sprobal Lidlove in so ok. Pa za Ditino spanje! zvesta bogi Izak, no! Le kaj se mu sanja?! Nam se to zaenkrat ne dogaja. julij Anžeja so že drugič "testirali" (če sledi zvoku, če seže po igrači, če sledi s pogledom, če sedi, če prenese težo na nogice in stoji,...) Cepljen je bil drugič. Tehtajo in merijo ga vedno. Jurij vse naj naj naj za obmesečnico! IZVIRNO SPOROČILO: bojana2 Ronči verjamem da te je prizadelo...zaležana glava... ...kaj se vse ne spomnijo. Vem za fantka, ki je imel manj lask vzadaj na glavi, ker je vedno spal na hrbtu - ga starši niso polagali na bok. Tudi jaz mojega malega še vedno polagam na bok in kar vsakič, ko ga položim ga poskušam obrnit na drugo stran. Pa se itak kmalu premakne in se obrača na vse možne načine. Naš ma tud oguleno glavo zadaj, ker spi na hrbtu. Vedno. Ga dam lohk ležat na bok pa ne pomaga! Prej je pa spal vsakič na drugem boku. Glavico ima lepe oblike. A_R za grozdje pa ne vem... Anžej je danes jabolčka jedu (sem hotla z zelenjavo začet, pa me je dans zagrabil in je blo edino to ta domače pri roki). Je kar nekaj žličk pojedu, pridno ustka odpiral, ampak se je parkrat fajn stresu, ker je kiselkast okus.