|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
10.1.2008 20:30:15   
Freycha
evo, smo iz sestanka, pa pospravila sem že kuhinjo in pojedla user posted image  joj, komaj čakam torek, da se gremo kopat user posted image user posted image user posted image  sem prepričana, da bo super!!

BTW Dita je začela tudi ritko dvigovati med tem, ko je na nogah in rokah... poleg tega je pa začela puzati naprej user posted image user posted image user posted image  frajerka mala. Pa ravno danes sem plavalskim puncam razlagala, da rito še ne dviguje pa da do sedaj le puza nazaj...... joj, temu frocu se pa dogaja 100/h Čez dva meseca bo pomoje kar vstala iz tal in nekam šla... verjetno kam na pir user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
10.1.2008 20:35:26   
baja*
Ulla a to si prav ajdovo in proseno kašo kupla al si jo sama naredla iz moke?? Kolerabo pa sem jaz predlagala, čerav je sama tud nisem še nikol uporabla, sem mislila, da to samo prašiči jejouser posted image  user posted image . Evo tu maš še par zelenjave: grah, por, ohrovt. Pa če si že glih doktorirala zravn riževih vafljev, a lahko še z nami deliš kateri so tisti, ki nimajo nič zravn dodano?user posted image
btw, mi imamo 20 tavelikih puzzlov
zvesta pozdravljena nazaj!user posted image Ste meli pa res srečo v nesreči.
freycha mi imamo za ponoči Pamperske- fitke in te so edine, ki nam do zdaj niso premočile.
Jurij čestitke za obmesečnico!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jure tebi pa čestitke za zobek!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
10.1.2008 20:38:47   
Anonimen
bravo za ditouser posted image ula še ni tak daleč, se tud na vse štiri ne postavlja, samo rit v luft tišči, glavo pa v tlauser posted image ona bo bolj rila, kt en krtek zgledauser posted image pa bo že, tud obračat se je kr začela, enkrat je blo - ck, pa je bla okoli....tud ji je res mal težje zarad plenic, samo ni hudga, ker res natrenira u nulo - tud pri obračanju, ko je nekrat naštudirala kak, tud plenica ni bla več ovira, sam mal bolj se more potrudit...po moje bo z vsem tko, da bo mal kasnej osvojila, pa tist orenkuser posted image
dans sem ji ajdovo kašico skuhala, pa kr pretlačla pa mičkeno banane zraven in mojga mleka, kok je jedla, jo je blo veselje gledatuser posted image
ameriškega gangsterja sma pogledla prejuser posted image user posted image ful doberuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4553
10.1.2008 20:43:08   
Anonimen
baja ja prov kašo sem kupla, koruzno kašico sem ji pa iz moke nardila, kt žgance, verjetno bi tud iz ajdove moke lahk.aha, za grah sem tak misla vprašat če se lahko da, a ne napenja ta vraguser posted image no, za probat je, ohrovt, sploh brstični je pa gravž od gravža in glede na to da je bil otrok zaželjen, mu tega ne bom fotrala verjetnouser posted image
riževi vaflji so pa firme BYODO bio riževi vaflji brez soli itduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
10.1.2008 20:45:28   
Anonimen
Jaz sem pa malemu kupila kašico iz jagodk, imajo novo...

Pa še zmeraj mi ni nobena odgovorila glede grozdj...

Pa otroški se zvišajo za 8%. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4555
10.1.2008 20:50:38   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Pa spraševala sem, če se vaši malčki tudi med spanjem dostikrat polujajo, da pride vse čez? Diti zategnem lepilne trake tako skupaj, da se en drugega dotikata (no, to ni težko, ker je bolj med suhimi), pa samo na hrbtu spi, pa se vseeno velikokrat zgodi, da ji na levi strani vse ven pride. In vedno samo na levi, pa je čisto vseeno, a ima Pamperske ali pa Muller plenice.Ne vem več, a so ji premajne al prevelike al preširoke al preozke, al kaj?user posted image  imate kako idejo?

Anžeju se je to dogajalo v rani mladosti user posted image , zdaj že dolgo ne, čeprav je plenica ornk težka od lulanja (pred spanjem spije precej čaja) in redno tudi pokakana. Pametne ideje nimam user posted image  Uporabljam za čez noč iste kot zvesta. Mullerjeve pleničke mu kar naenkrat ne odgovarjajo več. Ma rdečo ritko. user posted image  Čez dan smo sprobal Lidlove in so ok.
Pa user posted image  za Ditino spanje!

zvesta bogi Izak, no! Le kaj se mu sanja?! Nam se to zaenkrat ne dogaja.

julij Anžeja so že drugič "testirali" (če sledi zvoku, če seže po igrači, če sledi s pogledom, če sedi, če prenese težo na nogice in stoji,...) Cepljen je bil drugič. Tehtajo in merijo ga vedno. user posted image

Jurij vse naj naj naj za obmesečnico! user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Ronči verjamem da te je prizadelo...zaležana glava...user posted image ...kaj se vse ne spomnijo. Vem za fantka, ki je imel manj lask vzadaj na glavi, ker je vedno spal na hrbtu - ga starši niso polagali na bok. Tudi jaz mojega malega še vedno polagam na bok in kar vsakič, ko ga položim ga poskušam obrnit na drugo stran. Pa se itak kmalu premakne in se obrača na vse možne načine.

Naš ma tud oguleno glavo zadaj, ker spi na hrbtu. Vedno. Ga dam lohk ležat na bok pa ne pomaga! Prej je pa spal vsakič na drugem boku. Glavico ima lepe oblike. user posted image

A_R za grozdje pa ne vem...
Anžej je danes jabolčka jedu (sem hotla z zelenjavo začet, pa me je dans zagrabil in je blo edino to ta domače pri roki). Je kar nekaj žličk pojedu, pridno ustka odpiral, ampak se je parkrat fajn stresu, ker je kiselkast okus. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
10.1.2008 20:51:34   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Pa otroški se zvišajo za 8%. user posted image

super! Bo kakšen euro večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
10.1.2008 20:56:20   
Afnica
A_R za grozdje ne vem.

Ronči...kaki user posted image  je zdravnica!

Tu nekaj za DOBRODELNE http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2231903&mpage=2
Pomoč Mariborskemu društvu za prezgodaj rojene otroke. Našima user posted image user posted image  so pomagali, da sta ostala med nami. user posted image  Mogoče imate kakšno idejo kako pomagat društvu?

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
10.1.2008 20:59:35   
baja*
ulla tnx za info. Sem dans v trgovini gledla pa nisem bla ziher kaj moram kupit, kašo al mokouser posted image  Kaj za žgance je pa še prehitro? Mislim, če bi jih bolj redke naredlauser posted image . Jaz sem Reneju dala včeraj in danes malo graha. Nič ga ni napenjalouser posted image . Je pa ful zamudno ga pripravit, ker se olupki ne dajo fajn spasirat in sem jih pol raje ven pobirala, da se ne bi zadavil na njihuser posted image
freycha bravo za Ditouser posted image  Reneju se pa še nikamor ne mudiuser posted image

A_R glede grozdja nimam pojmauser posted image , jaz mu ga še ne bi dala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
10.1.2008 21:04:21   
Freycha
Valda, sej bi ti tut hotela zbežati taki mami, kot sem jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
10.1.2008 21:07:31   
pupi
Kaj grozdja naj ne bi dajal, al kaj. Jaz sem ji dala danes rozine k jabolku, pa ni htela jest saj ni čudno, če pa je blo nagravžno ko user posted image . Jaz tudi nimama rada rozn pa sem vseeno probala, ker sem nekje prebrala, da posladi.

Tudi jaz se že veselim plavanja, sem prišla domov cela navdušena iz sestanka, moj pa tečen ko driska, mu razlagam cela vesela, se hočem posvetovat glede "kopalkic" za Najo on pa kot vedno, da mu je vseeno user posted image . Hlod dedjiuser posted image !!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
10.1.2008 21:09:02   
pupi
Bravo Dita! Pa saj ni čudno, da je suhec, če pa si non stop namisli nekaj novega za migat. Njej je brezzveze it vštric z našimi v razvoju, to je taaaaaaaak brezzvezeuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
10.1.2008 21:09:15   
Ronči
Ravno v tem je finta, user posted image  ima zelo lepo obliko glavice. Ne vem kaj je zdravnica gledala user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
10.1.2008 21:09:15   
tinispela
Freycha, super, prava mala telovadka. Bomo vidli kako se bo izkazala na plavanju. user posted image  Jaz sem tud mogla mal kuhno spucat, je še nekaj posode ostalo, kar ni šlo v pomivalca.

Baja* kako bi ohrovt naredla, kot pire? Zdaj smo na cvetači, pol bom pa najbrž res probala grah. Praviš da se ga ne da lepo spasirat?

Jurij, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla, kako pa mala je riževe vaflje? Je treba fajn pazit da se ne zaleti kako košček

A_R jaz bi tud še počakala z grozdjem

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
10.1.2008 21:11:31   
tinispela
Mislim, da sveže grozdje bolj napenja kot pa rozineuser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
10.1.2008 21:13:38   
pupi
Kaj ve dajete, ko dajete zelenjavo samo eno vrsto zelenjave al jih date več skupaj. Meni se zdi tak prazno pa ji moram non stop korenček zraven namešat pa ne vem zakajuser posted image  Jaz bi rada neko gurmanko z Naje naredlauser posted image

Kaj grah že lahko damo? Kaj čistega al kak?

Neposredna povezava do sporočila: 4566
10.1.2008 21:14:47   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Mislim, da sveže grozdje bolj napenja kot pa rozineuser posted image

Samo so bolj nazgravžne, ko grozdjeuser posted image . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4567
10.1.2008 21:16:41   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Baja* kako bi ohrovt naredla, kot pire? Zdaj smo na cvetači, pol bom pa najbrž res probala grah. Praviš da se ga ne da lepo spasirat?

Za ohrovt ne vem... men se zdi, da je ena zadnjič napisala, da ga je pripravila za svojga user posted image .. Jaz mu vse spasiram z vilico. Isto sem naredla z grahom, samo kot sem rekla, olupki se pa ne dajo fajn spasirat. Me je že roka zravn bolelauser posted image , zato sem jih raje ven pobrala kolko je šlo, ostale je pa kar cele nazaj posraluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4568
10.1.2008 21:19:13   
Anonimen
baja po moje lohk tud žgance, samo jaz bi raj prov iz moke, ne one instant ( sam to sem jaz, k mam predsodek pred instantuser posted image ) drugač pa jaz nič tak na gladko ne pasiram, vse samo pretlačim, dejansko ostanejo koščki notri, pa se nič ne davi, lepo jeuser posted image

tinispela  ne vem kako ga je, ker ga je samo nadrobila in vse posvinjala s temuser posted image hec....no, prej sem ji še dala, treba je že pazit, da se ne odlomi večji kos, drugače se pa lepo stopijo in zmehčajo, je kr fajn nouser posted image sam svinjarija je pa res...

Neposredna povezava do sporočila: 4569
10.1.2008 21:22:07   
Češnca
ulla user posted image  za blog!!! Te je fajn brat!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
10.1.2008 21:25:06   
baja*
pupi jaz sem mu do zdaj zmešala edino krompir+korenček in krompir+por (ful dobro, podoben žmah kot restan krompir). Pa enkrat sem mu dala tudi krompir in brokoli, amak nisem skup zmešala, dajala sem mu vsako posebej.

ulla jaz isto delam, prava beseda bi torej bila pretlačim in ne pasiramuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
10.1.2008 21:29:49   
pupi
Joj je počasna ta rr danes, al je pri meni spet nekaj narobe?

Baja jaz sem ji pa zmešala krompira pa brokoli, ker jaz pač vse z paličnim zmiksam, ker mi naribanih stvari noče jest se dere ko šoja zraven. No mogoče pa je res samo jabolko krivo in ni dobro, ne vem. Kaj por skuhaš tudi, ne?

Kaj mesa še nobena ni dala tamalim? 

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
10.1.2008 21:30:40   
poldy
Jest sem ji pa dons liči zmiksala med jabolko in prevrela, pa ji je blo kar dobro, ko se je malo shladilo sem dodala še banano in je blo ful dobro. Pa sokovnik sem kupla powerjuicer in naredila sok iz jabolka in korenčka in ji dala za probat kar iz kozarca in je kar hlastala za sokom, je pa res dober.

Neposredna povezava do sporočila: 4573
10.1.2008 21:31:17   
pupi
Kak sem se pa zlagala, saj kromipir in korenček sem ji tudi samo PRETLAČILA, sem se prav izrazla?user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
10.1.2008 21:31:28   
Anonimen
pupi nič še mesa, nameravam enkrat zdaj probat, kot juhico skuhat z zelenjavom in piščancemuser posted image

češnca a se ti zdiuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?