rumba
|
Pozdravček vsem! Pri nas smo še vedno bolni, Julija je v redu in izolirana v spalnici. Ampak nam kljub temu kar dobro gre. zvesta, ko opisuješ Izakove prigode med hranjenjem, sem kar videla našega Aneja. Isti je bil in je še vedno. No, pa da ti odgovorim: Julijo sem hranila v ležalniku, a je kot ti pišeš, mahala kot zmešana in je bilo kar težko žlico prinesti do ust. Pojedla je od 150 - 200ml riževe kašice na en dva tri, ma res v par minutah, je kar brcala in cvilila, ko sem ji žlico iz ust vzela, ni mogla dočakati druge. No, sedaj je pa druga pesem, lahko se z eno žlico matram 10 minut... pa se mi ne da. Brezveze... Sem raje ukinila gh za nekaj ćasa, kot pa da jo posiljujem. Sem to počela pri Aneju, pa se ni izkazalo kot dobro. Ponoči se Julija še 1x doji. Jaz na tvojem mestu Izaku ponoči ne bi dajala hrane, mogoče enkrat proti jutru, če misliš, da je lačen. Pa gh mu tudi ne bi silila. Sej ni panike, če še nič ne bi jedel. Poskusi za nekaj časa prekiniti. Mogoče bo potlej več volje. Če je ne bo, je pa ne bo. Eni pač niso jedci. Glih tako bo lepo zrasel, bo pač le manj hrane rabil. Boš prišparala. Veš kako je poceni je otrok, ki dela na zrak. To ti govorim iz lastnih izkušenj, Anej še vedno živi od zraka. Pa sem ga lahko stradala par dni, rekoč, ko bo lačen bo jedel... pa ni jedel, ker pač ni nikoli lačen. Mislim, da sem ga do sedaj le 2x slišala reči: lačen sem. Pa še takrat sem mislila, da imam prisluhe. Sem se na začetku presekirala, kaj mu dati, kako mu dati.... da bi kaj pojedel. Pol sem se pa nehala. Jaz sem se počutila bolje, on pa tudi, čeprav ni nič več pojedel. No, sem zatežila...... Če pa komu moje izkušnje prav pridejo, pa super. majrim, mi bomo za silvestrovo kar doma plesali.
< Sporočilo je popravil rumba -- 29.12.2007 18:59:13 >
|