|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
27.11.2007 19:59:13   
Češnca
Freycha meni tud roza ni preveč všeč... Če bi imela hčerko, bi bla marsikdaj v temno modrem. V srednji šoli so vsi črno nosil, jest pa temno modro! user posted image  

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 276
27.11.2007 20:00:47   
Anonimen
freycha sj štekam....malo te morm zbadatuser posted image ( zdaj si upam, ko vem da si tolk usmiljena da se ne boš na bolanga človeka spravla... )ma mislim da neglede na to kaj vse smo mi, nas bo malo stiskalo ko se bo šlo za neše pupikeuser posted image

češnca ula se tudi tko potapljauser posted image sicer ne gre za igračko, ampak za nogicami, če jo posedem v baniciuser posted image
laske ma pa res ful dolge....pa zadaj se ji tak vozlajouser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
27.11.2007 20:02:37   
Freycha
sej vem ulla... jaz samo upam, da bom znala pomisliti kaka sem bila jaz, ko sem bila mlada preden bom njeno početje obsojala..... Sam hudiča, težko bo tole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
27.11.2007 20:02:46   
Anonimen
joj men je pa temnomodra užas od barveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
27.11.2007 20:05:03   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

joj men je pa temnomodra užas od barveuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
27.11.2007 20:06:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Sam hudiča, težko bo tole user posted image user posted image user posted image

user posted image upam da se ne bo v naslednjih 15. letih razvil oni tipični starševski sindrom - ooo, to pa jaz že nisem, ko sem bla tolk stara...user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
27.11.2007 20:09:55   
SANEK1
Ulla user posted image , da se čimprej pozdraviša, pa eno malo user posted image  za malo Ulo, da kaj ne faše.

Freycha, srečno vožnjo jutri!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Tašonka, a samo do 10 kil je. Pol pa brezveze, da pišemu dedku Mrazu. Si bom raje kaj novega namislila. user posted image user posted image user posted image
Ljubljančanke z okolico želim vam prijetno druženje ob user posted image .
Pa ne nas preveč šinfat. Si bom raje liter vode, namesto pol litra zraven na sprehod vzela, ker me bo sigurno fejst kolcalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
27.11.2007 20:10:47   
Freycha
2. zadevi:
ŠTAJERSKE BABIKE! Počasi bom klicala za rezervacije za plavanje z dojenčki. Dam vam še en teden, da se odločite, če boste hodile z malčki na plavanje ali ne. Prosim, če mi čimprej sporočite!!
do sedaj smo prijavljene:
- tini6 (Špela)
- nia (Ian)
-madejka (Maj)
- pupi (Naja)
-SANEK1 (Živa)
- Freycha (Dita)

LJUBLJANSKE BEJBE! Jaz sem v sredo v LJ in se zagotovo dobim s Šiškomško, da ji predam Antilope. Bi pa vas zelo zelo rada spet videla, in če boste za, bi se dobile nekje na kavi. Dobimo se ob 12h, pod Emporiumom, v Galeriji Grad.
 do sedaj smo prijavljene:
- Šiškamiška (David in Domen)
- rumba (Julija)
-*maja (Mija)
- anja7 (Tilen)
- Tašonka (Jure)
- češnca (Anžej)
- bojana2 (Jaša)
- GabiW (Neža)
- Freycha (Dita)

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 283
27.11.2007 20:16:01   
Češnca
Ulla škoda, ker si zbolela... Bi lahko jutri v lj prišla in bi te mal z užasno barvo nervirala user posted image  Sej oblekla se ne bi tko, sam vožička pa ne grem menjat! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 284
27.11.2007 20:19:14   
Freycha
štajerske babike: v četrtek, 29.11. vas vabim na en sprehod po parku (pri treh ribnikih), pa potem na kavo v mesto, ker sva danes s Tini6 ugotovili, da je tole prav super.

Uro bi dali nekje med 11 in 12, kje bi se dobile, se pa tudi še lahko dogovorimo.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 285
27.11.2007 20:20:48   
Češnca
zvesta sem končno našla eno fotko naše xsare. Sta kar oba naša avta na njej! user posted image
user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 286
27.11.2007 20:21:13   
tini6
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 287
27.11.2007 20:25:33   
rumba
Čer!
Joj, Ulla80, user posted image , da se čimprej pozdraviš in še za Ulo user posted image , da ne zboli. Res škoda, da te jutri ne bo.user posted image  Ja, jaz bi te tudi živciralauser posted image , ker ima Julija Anejev temno moder kombinezon, spodaj bo pa ziher kaj v roza.user posted image user posted image  (še za Freychouser posted image ).

Vidim, da je Picasso pravi zmagovalec med julijkami.user posted image  Mi smo tudi zelo zadovoljni. Pa ni temno moder, pa tudi roza neuser posted image , je rdeč.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 288
27.11.2007 20:27:15   
rumba
Julija pa še nič ne prijemlje nogic. Si jih od daleč ogleduje, jih dviguje, prime pa še ne.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 289
27.11.2007 20:27:47   
Freycha
bbaajjaa vidim te user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 290
27.11.2007 20:28:33   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Julija pa še nič ne prijemlje nogic. Si jih od daleč ogleduje, jih dviguje, prime pa še ne.

kje si pa še videla, da bi manekenke noge k ustom vlekle user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 291
27.11.2007 20:28:57   
rumba
Freycha, a mene boš pa kar ignorirala ali pa sem nevidna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.11.2007 20:29:03   
tini6
Čer baja*

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 293
27.11.2007 20:29:55   
rumba
Aaaaaaaa, nisem nevidna. Bravo jaz!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, manekenke uporabljajo noge za čisto kaj drugega kot pa žvečenje.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 294
27.11.2007 20:30:32   
Freycha
boga mi rumba, ne morem vsem odgovarjat, pa še na MSN-ju viset, pa kontrolirat, da bo Dita ok zrihtana s strani dragega, pa kokakolo pit, pa se z after eight basat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 295
27.11.2007 20:32:17   
rumba
Se mi je kar zdelo, da babe na MSN-ju visite, ker je tu včasih pravo zatišje.

Freycha, dober tek! Jaz bi tudi.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 296
27.11.2007 20:33:10   
Anonimen
user posted image joj ste navalile zdajuser posted image no, meni je temnomodra sprejemljiva edino za đinsuser posted image drugače mi je pa taka gasilska, sploh recimo kake eleganjtne hlače kao, pa v tej barviuser posted image

roza tud meni ni, ampak nisem tako striktno proti...ula je vse cunjice dobila rozauser posted image pol pa z kako rjavo al pa vojaško kombiniram pa je....tud zase tko...dejansko mam dve roza majci, oz. pinkiuser posted image pa pas....za kombinacije...

no, saj bo še kako srečanje, se bom probala enkrat zorganiziratuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
27.11.2007 20:35:08   
rumba
Ulla80, ja temno modre elegantne hlače....user posted image  Joj, to je pa tudi meni neki najbolj groznega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
27.11.2007 20:39:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

zvesta sem končno našla eno fotko naše xsare. Sta kar oba naša avta na njej! user posted image
user posted image

češnca... midva sva se pa z vsemi štirimi branla te barve...

sva pa cincala med to vijolično in med rdečo.... no, moj bi mel črnega...

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
27.11.2007 20:39:38   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ulla80, ja temno modre elegantne hlače....user posted image  Joj, to je pa tudi meni neki najbolj groznega.user posted image user posted image user posted image

Se strinjam! Temno modra v športni različici mi je všeč!

Sem si šla čupo umit, da ne bom jutri taka coprnica. Kdaj user posted image  bojo nehal lasje izpadat??? Mojih je šlo že za precej lasulj... so pa še vedno gosti. user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.