|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
27.11.2007 9:47:08   
Anonimen
siskamiska...se razmisljam.... res bi mogla na faks po to diplomo.... ampak me je ful strah vožnje... sem taki trotl, da bi raje vse z vozekom in malim na vlak vlekla user posted image

krkatja... joj, hitro se pozdravi... brata pa z Jurijem pošlji k freychi in tini na sprehod...

jaz sem pa pravkar razbila najljubši kozarec user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
27.11.2007 9:51:07   
Anonimen
Aja, pozabila sem še to.. Hvala za nasvet glede malega in težkega uspavanja... Predno postane tečkan, ga že dam spat in je bolje.. Prej se je samo drl, in ni hotel spati.. Hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
27.11.2007 9:58:10   
tini6
jao, boga zvesta, sorry za najljubši kozarec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
27.11.2007 9:58:37   
Anonimen
Kako sem navihan :

user posted image

Dokaz, da sam pijem :

user posted image

Tu se še trudim dudo dati v usta, in se igrati z igračko, a mi ne gre najbolje :

user posted image

Tu pa user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
27.11.2007 9:59:41   
tini6
Freycha, škoda da se nisem prej spomnila, bi rekla dragemu da bi prinesel avtosedež iz avta, pa bi se pridružli Madejki. Pa drugič. Špela je zdaj zaspala. Okoli 11 greš lahko od doma, upam da bova takrat že zrihtani.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 230
27.11.2007 10:00:34   
SANEK1
AR, zelo luštne slikice. Patrik je res že pravi ded.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
27.11.2007 10:24:25   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tini6

Freycha, škoda da se nisem prej spomnila, bi rekla dragemu da bi prinesel avtosedež iz avta, pa bi se pridružli Madejki. Pa drugič. Špela je zdaj zaspala. Okoli 11 greš lahko od doma, upam da bova takrat že zrihtani.

imam jaz dva avtosedežka........ lahko pridem po vaju, pa gremo vseeno v mesto user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 232
27.11.2007 10:30:26   
tini6
Super, pol pa greva v mesto! Jaz mam Tezno že tak čez glavo!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 233
27.11.2007 10:34:27   
bojana2
Yudit...a misliš, da bi lahk bli še krči?? Res je baje blato takrat mal zelenkasto...kaj pa če je kaka viroza...npr. trebušna viroza...user posted image ...al pa zobki? Bošček tvoja Lea...upam, da bo kmal vse ok!! user posted image

No pa sem tud jaz končno prišla do slavne frizure naše Freyche! user posted image  Luštna je, barva pa sploh seka user posted image !! Mislim, da si napisala, da si dala okol 30 €...sej to je kr fajn cena...jaz ne dam nikol manj kot 40...pride pa tud tja do 60...user posted image ...pa da ne boste mislile kolk fajn frizuro mam...user posted image ...trenutno sem kot strašilo!! Res pa je, da grem največkrat k Stevotu al pa miču...sam zdej pa nekak ni časa..user posted image

AR...super slikice...user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 234
27.11.2007 10:51:47   
mateya24
hojla!

JAz pa že dans od 8 kolovratim, ker nimam kaj za delat (no saj mam, sam se mi ne ljubi)user posted image
Sma bli dans s kolegico ob 10 dogovorjeni za sprehod, pa sem mogla odpovedat....ker moja pikica še kar spi...včeraj ob 21h je zaspala, pa še zdaj ni glasa od nje..sem že parkrat šla preverjat če še sploh dihauser posted image ...ona pa lepo drnjohca naprej..
Bomo vidli čez dan kake volje bouser posted image

Ve punce pa uživajte na sprehodih in čvekih,
Se še kaj javim, grem zdaj nekaj za jest skup spacatuser posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 235
27.11.2007 11:12:12   
bojana2
Še nekaj naših slikic...

user posted image

user posted image

user posted image

zakaj so pa tko male??

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 236
27.11.2007 12:40:33   
kapica
Bojana, tud Dino ma rokice skoz v ustih, pa mu pustim, naj uziva. Ko pa je treba zaspat, pamu dam dudo, cez dan je skoraj vec ne rabi.
Yudit, Mojega je dans tud tak napenjalo, da se je vsako uro zbujal. Pa ma tud vecinoma ponoci polno plenico, ne proti jutri, ampak enkrat recimo ob 1h, pol enkrat ob 4h, tako dauser posted image . Mu pa uspe nazaj zaspat, ko je olajsan.
Madejka, kak fajn da me pogresasuser posted image . Ampak ne morem vsak dan tu cepet in cvekat noouser posted image .
AR, lepe slikice.
Zvesta, skoda za kozarec, pa kaj ces, kozarci se razbijajouser posted image .

Mi smo danes spet spali za en drek, vsako uro se je dino zbujal. No ja, bova pa zato sedaj sla na opoldanski spanec oba. Kosilo ze mam  gotovo, juhica, makaroni z tuno in solata, ce katero zanimauser posted image .
Bila sva ze na dvournem sprehoduuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 237
27.11.2007 13:23:46   
Anonimen
Bojana, super slikice.. Ja, male so verjetno zato, ker si kopirala kodo s predogledom.. Jaz kopiram kodo za forume (PHPBB)... Z malim sva sedaj od pol enajstih pa do zdaj dremuckala skupaj... user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
27.11.2007 15:01:53   
Anonimen
Punce, dajte mi prosim povedati, kako za hudiča se otročkom spuca nosek, ne da bi se drli? Patrick se tak dere, da ga cela vas sliši in potem obupam, pa ima nos zašopan.. user posted image  user posted image  user posted image Heeelp me..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
27.11.2007 15:20:24   
Freycha
ko mu boš redno pucala, se ne bo več drl. Vsaj Dita se je nehala, ker se je navadila tega.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
27.11.2007 15:23:42   
Freycha
uf končno doma user posted image

dopoldne sva šle s tini6 v park pri treh ribnikih, pa srečali še Madejko, potem sva zavili v mesto na kavico, pa počasi proti domu. Ko sem prišla domov je pa Dita spet spala in sem se še malo sprehajala po ulici.... sedaj sem pa končno notri prišla, ker je vedno bolj hladno in počasi sem tudi že zmatrana....
Dita se pogovarja s Tweety-jem na previjalni in mu razlaga kje vse je bila, jaz pa si nisem mogla, da nisem pokukala na RR... samo očitno ste vse babike zunaj user posted image user posted image

jutri se pa vidimo ne?user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz se tako veselim, da verjetno ne bom mogla celo noč spati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 241
27.11.2007 16:38:48   
rumba
Mi smo ravnokar prispeli v stanovanje in imam še vedno ledene prste. Je bilo pa prav fajn zunaj.user posted image
Danes sva bili z Julijo dopoldne v ZD na tehtanju. Končno je teža začela uspešno rasti! Okoli 300g v enem tednu! Juhej. Zdravnica je bila zelo zadovoljna. So jo pa izmerili za 2 cm manj, kot sem jo jaz pred tednom dni doma. Mogoče sem jo pa preveč nategnila.user posted image user posted image  
Z zdravnico sem govorila tudi o uvajanju GH. Čeprav priporočajo po dopolnjenem 6 mesecu, sem ji rekla, da bi jaz začela prej, ker so bile pri prvih dveh potem težave. Pa mi je zdravnica celo pritrdila! Da je res bolje malo prej, saj se otročki prej lažje navadijo na nove okuse in se tudi lažje naučijo samega akta požiranja. Mi je pa priporočala, da začnem z najmanj alergeno hrano, kot je riž - torej riževa kašica, potem pa počasi zelenjava in sadje.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 242
27.11.2007 16:41:53   
nia30.6
Tini kak je bilo na potepanju?
nič se ne javišuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 243
27.11.2007 16:45:20   
rumba
Lepe slikce!
A_R, skoraj vsako dete joče pri čiščenju noska. Ti kar vstrajno špricaj fiziološko: kupi ta malo dozico (je taka pumpica), ga nagni nad umivalnik, trdo primi in dozico močno stisni kolikor gre v eno nosnico tako, da pri drugi in skozi usta priteče ven. Ko se boš zverzirala, bo to storjeno v sekundi in Patrik ne bo imel časa zajokati. Pa prav lepo se navadijo na tako čiščenje noska.user posted image  Fiziološko pa potem kar sama pripravljaj, da prišparaš (v pol litra vrele vode daj čajno žličko soli in pusti, da se ohladi).

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 244
27.11.2007 16:47:33   
rumba
*maja, vidim te!user posted image  Daj povej, a se prav spomnim, da je v Emporiumu dvigalo za dol, vhod v dvigalo pa od zunaj? Ali so mogoče kaj spreminjali?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 245
27.11.2007 16:56:29   
tini6
user posted image

user posted image

Še nekaj naših najnovejših

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 246
27.11.2007 17:02:42   
Freycha
rumba menda je še vedno tako, kot si rekla. Dvigalo je iz tiste strani, kjer je parking. Torej levo od glavnega vhoda.....

tini6 iiii Špela je pa prav cartig na teh fotkah user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 247
27.11.2007 17:06:59   
tini6
Nia, blo je prav fajn v mestu. Smo se našetale, kavico smo pile in seveda na velko čvekale!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 248
27.11.2007 17:25:39   
*maja
Pa zakaj rabte dvigalo user posted image , če so pa zdej na drugi strani prav lepo uštimali vhod imaš prav lepo za vozičke narejeno, nobenga problema.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 249
27.11.2007 17:26:25   
*maja
Da ne bo pomote govorim o Emporiumu v BTC-ju user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?