|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča ali ne?
26.12.2004 13:37:25   
natasaxy
Imam en problem. S fantom od oktobra načrtujeva družinico. Do sedaj še nisva imela sreče, danes pa sem naredila test CB in poglej ga v okencu kjer naj bi bil plus je bila navpična črta zelo dobro vidna, medtek ko druga črta, ki je bila kljub temu modra pa je bila manj vidna - kako naj rečem navpična črta podebeljena, vodoravna pa slabo vidna. Menstruacija mi zamuja nekaj dni - težko rečem koliko, glede na to da sem jo imela zadnje mesece na 32-36 dni, prej pa na 28-30. Sedaj sem čisto zbegana ali sem noseča ali ne. Ali je imela kakšna podobne izkušnje? Nasvet lepo prosim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   noseča ali ne?
26.12.2004 14:04:40   
Anonimen
Do novega leta boš gotovo že vedela...

(odgovor članu natasaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   noseča ali ne?
26.12.2004 14:09:55   
eva1
Jaz mislim, da si nova srečka :nosecka:! No, če prav vem, naj bi ravno tista navpična črta pokazala nosečnost-tista vodoravna, pa se v vsakem primeru pokaže, ali ne?!:zmeden:
No jaz mislim, da je to to-Čestitke!:bravo::bravo::bravo:
Lp, Eva 28t in :duda: :modri:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   noseča ali ne?
26.12.2004 14:12:46   
dvojčica
Meni je tudi pokazalo močnejšo navpično in zelo šibko vodoravno, to je to. Tudi po moje si nova srečka :nosecka:.

Lp, dvojčica

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   noseča ali ne?
26.12.2004 14:21:59   
Vrtnica1
Pri meni je tudi bila navpična črtica pri plusu večkrat močnejša kot vodoravna. In ....:bravo::bravo::bravo: ja, to pomeni nosečnost :bravo::bravo::bravo:
Da boš bolj prepričana, čez nekaj dni še enkrat napravi test in če bo enako, si 9nebesa
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   noseča ali ne?
26.12.2004 14:30:44   
Kety
Tudi pri meni je bila navpična bolj odebeljena, poševna pa bolj slabo vidna. Šele zdaj sem padla v dvome, da mogoče ne bi bila noseča,... samo glede na to, da sem prej imela redno menstruacijo, sedaj je pa že več kot en teden ni....pa znaki...Itak imam pa pregled 6.1. in bomo takrat ziher vedeli!

Jaz upam, da smo, ane!:zmeden:

LPK

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   noseča ali ne?
26.12.2004 17:59:10   
natasaxy
Punce najlepša hvala za vaša mnenja. Jaz močno upam da imate prav in se vam zahvaljujem za pomoč. Ste me glede na svoja mnenja zelo pozitivno pomirile. Test bo še enkrat opravila, tudi jaz upam da je to to. Juhuhu:)

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   noseča ali ne?
26.12.2004 21:11:44   
*
:bravo::nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   noseča ali ne?
26.12.2004 21:29:33   
malika
Pri meni je bilo isto. Navpična zelo močna, vodoravna komaj vidna in sem nosečka, tako da tudi tebi čestitke!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   noseča ali ne?
27.12.2004 16:26:05   
BarbaraE
Jaz sem delala test še s tastarim CB, kjer sta se v primeru nosečnosti pokazali :modri: No, tista, ki potrjuje nosečnost je bila zelo vidna, tista, ki pa pokaže, da test deluje oz. se pokaže tudi, če ni nosečnosti, se je pa videla slabše. Podobno je najbrž tudi pri tebi. Navpična črtica je tista Ta prava.

Upam, da je to to.

:nosecka: Barbara

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   noseča ali ne?
7.1.2005 9:57:23   
kathy
Pozdravljena!
Tudi jaz sem naredila dva CB testa in pri obeh je bila navpična črta bolj vidna kot vodoravna, da drugem še bolj ker sem ga naredila čez tri dni za prvim. Za vsak slučaj sem naredila še tes BC, ki mi je pokazal obe črtici. No čestitam nosečka, si verjetno blizu mojih tednov, ker jaz sem delala test prvi-28.12.
:sloncek:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?