noseča ali ne? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

natasaxy -> noseča ali ne? (26.12.2004 13:37:25)

Imam en problem. S fantom od oktobra načrtujeva družinico. Do sedaj še nisva imela sreče, danes pa sem naredila test CB in poglej ga v okencu kjer naj bi bil plus je bila navpična črta zelo dobro vidna, medtek ko druga črta, ki je bila kljub temu modra pa je bila manj vidna - kako naj rečem navpična črta podebeljena, vodoravna pa slabo vidna. Menstruacija mi zamuja nekaj dni - težko rečem koliko, glede na to da sem jo imela zadnje mesece na 32-36 dni, prej pa na 28-30. Sedaj sem čisto zbegana ali sem noseča ali ne. Ali je imela kakšna podobne izkušnje? Nasvet lepo prosim!

Anonimen -> noseča ali ne? (26.12.2004 14:04:40)

Do novega leta boš gotovo že vedela...

eva1 -> noseča ali ne? (26.12.2004 14:09:55)

Jaz mislim, da si nova srečka :nosecka:! No, če prav vem, naj bi ravno tista navpična črta pokazala nosečnost-tista vodoravna, pa se v vsakem primeru pokaže, ali ne?!:zmeden:
No jaz mislim, da je to to-Čestitke!:bravo::bravo::bravo:
Lp, Eva 28t in :duda: :modri:

dvojčica -> noseča ali ne? (26.12.2004 14:12:46)

Meni je tudi pokazalo močnejšo navpično in zelo šibko vodoravno, to je to. Tudi po moje si nova srečka :nosecka:.

Lp, dvojčica

Vrtnica1 -> noseča ali ne? (26.12.2004 14:21:59)

Pri meni je tudi bila navpična črtica pri plusu večkrat močnejša kot vodoravna. In ....:bravo::bravo::bravo: ja, to pomeni nosečnost :bravo::bravo::bravo:
Da boš bolj prepričana, čez nekaj dni še enkrat napravi test in če bo enako, si 9nebesa
Lp, V. :rozica:

Kety -> noseča ali ne? (26.12.2004 14:30:44)

Tudi pri meni je bila navpična bolj odebeljena, poševna pa bolj slabo vidna. Šele zdaj sem padla v dvome, da mogoče ne bi bila noseča,... samo glede na to, da sem prej imela redno menstruacijo, sedaj je pa že več kot en teden ni....pa znaki...Itak imam pa pregled 6.1. in bomo takrat ziher vedeli!

Jaz upam, da smo, ane!:zmeden:

LPK

natasaxy -> noseča ali ne? (26.12.2004 17:59:10)

Punce najlepša hvala za vaša mnenja. Jaz močno upam da imate prav in se vam zahvaljujem za pomoč. Ste me glede na svoja mnenja zelo pozitivno pomirile. Test bo še enkrat opravila, tudi jaz upam da je to to. Juhuhu:)

* -> noseča ali ne? (26.12.2004 21:11:44)

:bravo::nosecka::nosecka::nosecka:

malika -> noseča ali ne? (26.12.2004 21:29:33)

Pri meni je bilo isto. Navpična zelo močna, vodoravna komaj vidna in sem nosečka, tako da tudi tebi čestitke!

BarbaraE -> noseča ali ne? (27.12.2004 16:26:05)

Jaz sem delala test še s tastarim CB, kjer sta se v primeru nosečnosti pokazali :modri: No, tista, ki potrjuje nosečnost je bila zelo vidna, tista, ki pa pokaže, da test deluje oz. se pokaže tudi, če ni nosečnosti, se je pa videla slabše. Podobno je najbrž tudi pri tebi. Navpična črtica je tista Ta prava.

Upam, da je to to.

:nosecka: Barbara

kathy -> noseča ali ne? (7.1.2005 9:57:23)

Pozdravljena!
Tudi jaz sem naredila dva CB testa in pri obeh je bila navpična črta bolj vidna kot vodoravna, da drugem še bolj ker sem ga naredila čez tri dni za prvim. Za vsak slučaj sem naredila še tes BC, ki mi je pokazal obe črtici. No čestitam nosečka, si verjetno blizu mojih tednov, ker jaz sem delala test prvi-28.12.
:sloncek:

Stran: [1]