sandrca -> RE: 3 družine oz.pari v eni hiši (25.11.2007 10:36:27)
|
jest sem živela v taki hiši 24 let. potem sem se poročila in odselila. je pa hišo postavil moj dedi. v pritličju sta babi in dedi, v prvem nadstropju smo bili mi štirje, v podstrešju pa stric z ženo in sinom. pa nam ni bilo nič hudega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. sem pa ke je prišlo do kakih nesoglasij, sam sej se da vse uredit, če je folk normalen haha. je pa tut moja "teta" en čuden ptič, pa smo se z njo bolj grdo gledal, ampak ej, ena taka, nas pa že ni "razdrla". no ja, ko sem jaz rodila sina, se je tudi ona "čudežno" spreobrnila in postala čisto drugačna - normalna. tud zmeri smo vsi iz hiše praznovali rojstne dneve, pa za novo leto smo bili vsi skupaj, pa božična večerja in velikonočni zajtrk sta bila skupna. pa še kaj bi se našlo. uglavnem bilo je lepo, tut zdej je. je pa tko, da sem zdej v hiši s tastom in svakom, ki sta v svojem nadstropju, pa zgleda kot da ju ni. ker nimamo kakih posebnih stikov (tast pije, svak je pa star 18 let in je čist v svojem svetu). in priznam da mi manka tale gužva, ki je bila v rojstni hiši.
|
|
|
|