jade1 -> RE: 3 družine oz.pari v eni hiši (26.11.2007 12:23:43)
|
Če se meda sabo razumete in niste preveč picajzlasti in očutljivi bo šlo, drugače pa ne. Jaz bi čisto normalno funkcionirala, ker nisem konfliktna oseba. Zdaj pa, če se boste kregali in bili slabe volje zaradi neumnosti tipa: Zakaj si vklopila ponoči pralni stroj, se je dol slišalo, pa joj otroci preveč ropotajo in ta teden sem že 1x pometla štenge.... potem niste za skupaj. Položnice lepo delite pa je. Meni se tudi ločeni vhodi ne zdijo potrebni. Mi živimo nad taščo in tastom, skupen vhod, pa nam je čist lepo. Logično, da je kakšen konflikt vsake toliko časa, pa ni treba glih zapenjat na vsako besedo in mulo kuhat zaradi kozlarij pa je. Sicer pa saj je v bloku tudi več strank pa je praviloma mir, zakaj pa ne bi moglo biti ok z žlahto. Če si pa že vnaprej prepričana, da ne bo šlo, da 2 tamalde ne grejo skup, da tastari in tamladi ne grejo skup, potem pa res ne bo šlo. Pa, če gre samo za par let, a ni neumno, da se zato odseliš, ali da so oni nekje v najemu, če jim bo tako lažje priti do svoje hiške. Vsak naj malo potrpi pa je. Pa zmenite se, da imate vsake toliko družinski sestanek in se zmenite kaj je potrebno naredit okoli hiše, eden naj prevzame plačilo položnic in si vse stroške razdelite in tistemu date denar, pa vse si direkt povejte kaj koga moti, pa nič mulo kuhat, če komu kaj ne paše ampak poskušat najti rešitev, da bo najboljša za vse.
|
|
|
|