|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAternični vložek in nosečnost
23.11.2007 19:42:54   
Anonimen
A je kdaj že kateri, ki ima vstavljen maternični vložek zamujala menstra več kot je normalen cikel? Meni se je to zgodilo ta mesec, pa boli me v spodnjem delu trebuha full, sem bla danes pri splošni zdravnici, pa mi je kar predpisala antibiotik za vnetje mehurja.. Včeraj sem bla pri G, pa mi je dala termin šele naslednji četrtek. Zdej se pa bojim, kaj pa če sem noseča slučajno, ker piše v navodilih pri antibiotiku, da nosečnicam in doječim mamam ni priporočljivo tega jemat. Uff, sem že čist nervozna.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAternični vložek in nosečnost
23.11.2007 19:53:11   
tina a
Jaz ga imam. In mi je menstruacija že parkrat "zamudila". Pa nisem bila nikoli noseča. Če pa resnično sumiš, da bi lahko bila - Clearblue vabi.

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2007 21:36:53   
Miss Piggy
Odkar imam obroček, imam ful nereden ciklus. Včasih mi tud po deset dni zamuja, včasih pa dobim tud en teden prej.
Sem že tud sama delala paniko tle gor, ker sem mislila, da sem noseča, no pa na koncu ni bilo nič.
Obroček je 99% zanesljiv, torej ostane še tisti 1%. Počakaj še kak dan, če menstruacije ne bo in če te tok skrbi, naredi test.

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2007 22:10:43   
malecka
Ja tista, ki je z mano ležala v sobi pri prvem otroku je zanosila z materičnim vložkom. Tako, da bi ti svetovala -- test!

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?