MAternični vložek in nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> MAternični vložek in nosečnost (23.11.2007 19:42:54)

A je kdaj že kateri, ki ima vstavljen maternični vložek zamujala menstra več kot je normalen cikel? Meni se je to zgodilo ta mesec, pa boli me v spodnjem delu trebuha full, sem bla danes pri splošni zdravnici, pa mi je kar predpisala antibiotik za vnetje mehurja.. Včeraj sem bla pri G, pa mi je dala termin šele naslednji četrtek. Zdej se pa bojim, kaj pa če sem noseča slučajno, ker piše v navodilih pri antibiotiku, da nosečnicam in doječim mamam ni priporočljivo tega jemat. Uff, sem že čist nervozna.

tina a -> RE: MAternični vložek in nosečnost (23.11.2007 19:53:11)

Jaz ga imam. In mi je menstruacija že parkrat "zamudila". Pa nisem bila nikoli noseča. Če pa resnično sumiš, da bi lahko bila - Clearblue vabi.

Miss Piggy -> RE: MAternični vložek in nosečnost (23.11.2007 21:36:53)

Odkar imam obroček, imam ful nereden ciklus. Včasih mi tud po deset dni zamuja, včasih pa dobim tud en teden prej.
Sem že tud sama delala paniko tle gor, ker sem mislila, da sem noseča, no pa na koncu ni bilo nič.
Obroček je 99% zanesljiv, torej ostane še tisti 1%. Počakaj še kak dan, če menstruacije ne bo in če te tok skrbi, naredi test.

malecka -> RE: MAternični vložek in nosečnost (23.11.2007 22:10:43)

Ja tista, ki je z mano ležala v sobi pri prvem otroku je zanosila z materičnim vložkom. Tako, da bi ti svetovala -- test!

Stran: [1]