|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
29.11.2007 20:41:48   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Jaz sem tud naši hotla dans kupit pižamo brez stopal pa si je nisem upala, k se ponoči čist razbrca in pol se bojim da jo bo v nogice zeblo. -Poročaj kako se bo obnesla.

Pri nas je sedaj v žaklu. Od včeraj.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 601
29.11.2007 20:44:39   
Kati81
Ja to pa bi šlo če bi jo dala v žakel, smo nekaj časa prakticirali, sam zdej se tok obrača in premetava v spanju da je pol zavita k palačinka.

Kakšna ideja?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 602
29.11.2007 20:48:27   
KT
Kati vraga kaj bi ti pa zamerla - dej no dej ga sračkat - to pa res ta zadnje. You've got ZS user posted image  

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 603
29.11.2007 20:49:27   
N _ B
Jaz sem Jaka ravno iz tega dala. Ker se mi zbrca in sem imela občutek, da se je včasih le zaradi tega predramil, ker mu je pihal. Mi imamo v spalnici bolj hladno. Sem imela žakl še od Nike in izgleda, da mu odgovarja. Dekco sem mu vzela stran, tako da ima samo kovterček čez in je dons ponoč spal kot polhek. V ponedeljek sem mu kupila pižamico iz pliša in sem jo šla dons zamenjat za tanjšo, ker bo v žaklu.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 604
29.11.2007 20:53:28   
Kati81
KT
You've got ZS

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 605
29.11.2007 20:56:25   
mentos
punce hvala za spodbudne besede. Zdejle sem imela že napad, tako da je naš dal mali za jest. No je popapcala 120 ml mlečne kašice. Bravo, saj danes je samo po 80 ml.
Drugače smo se pa ravno vrnili iz Qlandije. Smo šli v nabavo, tako, da je naši že prinesel miklavž in sicer stajco, sedežek za na sanke, ki jih je že kupil ata, ter poskočno  žogico Tiny love-akcija Baby center. Hana zdaj prav veselo gleda tv, godrna in še noče v miže. Danes ni prav veliko spala, le v vozeku ene 3 ure.

Smo pa danes čist lisasti. Je dobila prav grozne rdeče lise-prav krvave s belimi pikicami, okoli vratu, po obrazku. To so eni izpuščaji, atopični dermatitis. Bomo videl kaj bo jutri, če ne pa gremo samo k P.

grem se malo stiskat k atiju in Hani. Se prav lepo igra s novo žogico.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 606
29.11.2007 20:57:56   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Jaz sem Jaka ravno iz tega dala. Ker se mi zbrca in sem imela občutek, da se je včasih le zaradi tega predramil, ker mu je pihal. Mi imamo v spalnici bolj hladno. Sem imela žakl še od Nike in izgleda, da mu odgovarja. Dekco sem mu vzela stran, tako da ima samo kovterček čez in je dons ponoč spal kot polhek. V ponedeljek sem mu kupila pižamico iz pliša in sem jo šla dons zamenjat za tanjšo, ker bo v žaklu.

A ti moraš vse ponavljat za mano user posted image user posted image user posted image  - mi imamo tudi žakeljček že več kot en mesec in moram priznat, da od kar spi v njem, prespi celo noč. Verjetno je prej imela preveč prostora user posted image  in ji je bilo vse precej čudno - saj, če mene pogledaš, reva boga se je morala zadnje mesece user posted image  full gužvati tam notr. No, to mi je tudi dala vedeti, glede na to, da sem imela proti večeru eno njeno nogo v želodcu, z drugo me je pa direktno v rebra brcala user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 607
29.11.2007 20:58:40   
Kati81
evo Kaja se je zbudila ji prdkoti nagajajo.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 608
29.11.2007 21:04:44   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT
A ti moraš vse ponavljat za mano user posted image user posted image user posted image  - mi imamo tudi žakeljček že več kot en mesec in moram priznat, da od kar spi v njem, prespi celo noč. Verjetno je prej imela preveč prostora user posted image  in ji je bilo vse precej čudno - saj, če mene pogledaš, reva boga se je morala zadnje mesece user posted image  full gužvati tam notr. No, to mi je tudi dala vedeti, glede na to, da sem imela proti večeru eno njeno nogo v želodcu, z drugo me je pa direktno v rebra brcala user posted image  

Ej, tole je meni že mal čudno. Kako se temu reče? user posted image  Telepatija? user posted image  Saj, če bi se res zmenile, verjetno ne bi enako delale. Jaka je v žakeljčku od včeraj. Moram še mal škatle okrog obrnit, bom še kaj koristnega najdla. user posted image , kako pozabiš, kaj vse imaš. user posted image  Sem konec tedna privlekla dol nočno lučko z glasbo. Sicer baterij za lučko nismo dal noter, ker potem bi Jaka gledal kot čukec v nedogled, ga pa tista glasba prav uspava. Še predno se odvrti do konca on spančka. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 609
29.11.2007 21:09:30   
KT

evo Kaja se je zbudila ji prdkoti nagajajo.

Kaj je pa danes zmazala? Mi smo imeli korenjček + kolerabo + malo krompirčka (brez drugih dodatkov) = bingo, je tko zmazala, da mi je kar žlico držala, ker sem bila čisto prepočasna za njene pojme user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 610
29.11.2007 21:12:38   
N _ B
Jaka je jedel krompirček z bučkami. Bučko ima rad bučke. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 611
29.11.2007 21:13:29   
Kati81
Ja dons smo bli bl leteči tko da sta bla na sporedu dva frutka, slivov pa breskev z rižem. Breskev z rižem ima rada, slive pa ne preveč.

Evo je sam čaj spila pa šla nazaj spat.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 612
29.11.2007 21:15:23   
N _ B

Ja dons smo bli bl leteči tko da sta bla na sporedu dva frutka, slivov pa breskev z rižem. Breskev z rižem ima rada, slive pa ne preveč.

Prebava deluje.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 613
29.11.2007 21:21:29   
N _ B
Takole se Jaka pogovarja sam s sabo in si daje poljubčke. user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 614
29.11.2007 21:21:46   
KT

Slive so zakon user posted image  - predvsem, če ne moreš kakat.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 615
29.11.2007 21:25:46   
N _ B
user posted image

Obujam spomine in brskam po arhivu slik.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 616
29.11.2007 21:25:57   
KT
Jaka sonček - jest moram tudi to naštimat, mogoče ji bodo potem kravce in koze kaj bolj zanimive user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 617
29.11.2007 21:26:23   
Kati81
No ja ni bilo nekaj veliko učinka!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 618
29.11.2007 21:27:30   
Kati81
Kt ma če ni pastirica pač ni, bo mogoče zvezdogled!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 619
29.11.2007 21:28:22   
KT

No ja ni bilo nekaj veliko učinka!

Mami malo telovadbe z nogicami na trebušček in pete na podplatih ji dobro zmasiraj pa bodo šli vetrovi hitreje ven.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 620
29.11.2007 21:29:11   
KT

Kt ma če ni pastirica pač ni, bo mogoče zvezdogled!

Al pa navaden bel strop ji je tudi izredno zanimiv user posted image  - kaj gleda samo ona ve user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 621
29.11.2007 21:31:21   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Jaka sonček - jest moram tudi to naštimat, mogoče ji bodo potem kravce in koze kaj bolj zanimive user posted image

Ja, samo je pa še komot. Za obrnt se pa dere na ves glas. Se ne bo sam. Čeprav zdaj odkar ima stajco se kar obrača iz enega boka na drugega. Saj enkrat, ko bo imel več hitrosti in zalet mu bo pa ratal, da se bo obrnil na trebuh. More sam pogruntat.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 622
29.11.2007 21:32:01   
Kati81
Ja sej smo masirali pa nogice gor, sam danes je full premal pila pa jo je to motilo, pomoje k je prej spila 100ml čaja v šusu.

Sam mal se selim na drug kompič. Me mož dol meče!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 623
29.11.2007 21:35:53   
N _ B

Me mož dol meče!

Moj že eno uro spi. Dons so šli po tekočem traku v spalnico: Jaka 19:15, Nika 20:15, mož 21:15. A moram it jest pol ob 22:15? user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 624
29.11.2007 21:38:02   
KT
N & B najboljš narediš in si privoščiš en pošten spanec! Jaz tudi grem, je moj poskrbel, da mi ni dolgčas user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?